- 26 Kasım 2017
- 152
- 64
- 13
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAftasına göre degisebiliyor erken döllenme gec döllenme faktörleriyle ancak 3 günde artması gerektigi gb artmamıs. Neden tekrr kan vermediniz onu anlayamadım? Ya da yanlıs anlamadıysam 279 bugnn değerimiydi?Kızlar merhaba bugün hesaplamaya göre 4+5 im üç gün önce betahcg 130 du bügün 279 sizcede haftasında göre düşük değilmi?kese görmedi Dr rahim kalınlaşman iyi dedi ,aklıma takılan kan ver görelim 2000 şerde olması lazım dedi ,sonucu alıp tekrar gitmedim![]()
Gec döllenmede haftasına göre düsük degerler cıkar ancak 3 günde 2000 civarı cıkması gerekir. Arkadası üzmek istemiyorum ama sormus madem soruyu doğru yönlendirmek lazım.Geç döllenmedir belki Cnm ama üç güne göre artışın az inşallah sağlıklıdır
Evet bugünki değerHAftasına göre degisebiliyor erken döllenme gec döllenme faktörleriyle ancak 3 günde artması gerektigi gb artmamıs. Neden tekrr kan vermediniz onu anlayamadım? Ya da yanlıs anlamadıysam 279 bugnn değerimiydi?
Yarın versem mi yoksa üç dört gün bekleyimmi sizceGec döllenmede haftasına göre düsük degerler cıkar ancak 3 günde 2000 civarı cıkması gerekir. Arkadası üzmek istemiyorum ama sormus madem soruyu doğru yönlendirmek lazım.
Lütfen beklemeyin yarın tekrar kan verip sonucu doktorumuza gösterin. Belki beklenen yükselmeyi yeni göstermiştir ya da yükselme yoktur sizin saglıgınız tehlikeye giriyordur. İhmal etmeyin.Evet bugünki değer
Düşük cnm.Kızlar merhaba bugün hesaplamaya göre 4+5 im üç gün önce betahcg 130 du bügün 279 sizcede haftasında göre düşük değilmi?kese görmedi Dr rahim kalınlaşman iyi dedi ,aklıma takılan kan ver görelim 2000 şerde olması lazım dedi ,sonucu alıp tekrar gitmedim![]()
Düşük cnm.
Beklenen yükselme değil.
Ama rabbim ona ol dediyse değerlerin hükmü kalmaz.
İki gün sonra tekrar yap kan testi.
Neden referans değerlerinde normalDüşük cnm.
Beklenen yükselme değil.
Ama rabbim ona ol dediyse değerlerin hükmü kalmaz.
İki gün sonra tekrar yap kan testi.
Orda artıs aralıgı yok, olabilecek degerler. Erken döllenme gec döllenme, her 4 haftalık gebelik degeri aynı olmaz. Tabi ben doktor degilim.Sadece bir hamilelik gecirdim ve bu sekilde takip ettin degerleri mi. En iyi cözü m degerlerinizle birlikte doktorumuza danısmanız.Hakkınızda hayırlısı olsun.Neden referans değerlerinde normal
5.haftaya 20-7000arasını normal göstermesiOrda artıs aralıgı yok, olabilecek degerler. Erken döllenme gec döllenme, her 4 haftalık gebelik degeri aynı olmaz. Tabi ben doktor degilim.Sadece bir hamilelik gecirdim ve bu sekilde takip ettin degerleri mi. En iyi cözü m degerlerinizle birlikte doktorumuza danısmanız.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Normal değil cnm doktoruna sor o sana daha detaylı anlatır.Neden referans değerlerinde normal
Anladım o zaman senin yorumunla şu an ben normal değilim sorun varNormal değil cnm doktoruna sor o sana daha detaylı anlatır.
Sağlıklı gebelikte değerlerin yükselme aralığı var.
Her iki günde bir degerlerin ikiye katlanmasi gereklidir.
İkiden fazla katlanirsa çoğul gebelik oluyor.
Fakat her iki günde bir degerler ikiye katlanmasi gereken değerden az ise ya düşükle sonuclanir yada yanlis yerde dollenen bi embriyodur.
Doktorun detaylı yükselme aralığını anlatır.
Bugün doktoruna sorsaydın.Anladım o zaman senin yorumunla şu an ben normal değilim sorun var
Arkads hem sormus hem de netten buldgu deger aralıgını göndermis buna göre normal hersey diyor. İnanıyorsan neden soruyorsun? Cevap verince nerdeyse kendimi suclu hissediyordumx. Durduk yere can sıkıyormusum gb olduBugün doktoruna sorsaydın.
Neden bana senin yorumuna göre normal degil diyorsun.
Doktorun sana söylemiş zaten.
2000 olmasını beklerim die.
Ayrica ilk yorumumu oku lütfen.
Çok haklısın. Kötü bişey de yazmadım.Arkads hem sormus hem de netten buldgu deger aralıgını göndermis buna göre normal hersey diyor. İnanıyorsan neden soruyorsun? Cevap verince nerdeyse kendimi suclu hissediyordumx. Durduk yere can sıkıyormusum gb olduAnlıyorm iyi seyler duymak istiyor ancak bu konuya hakimimz coğumuz artık ve bildgmiz seyleri aktarıyoruz haliyle.
Senin beta testini 2 günde bir aynı saatte tekrerleman lazım ki değerinde iki günde bir en az iki katına çıkması lazım ayrıca sen 5+3 demissin ama belki bebeğin ay sonunda hamile kaldın ben adetime 3 gün kala haile kalmışım sen olaya öyle bakma testi iki günde bir tekrerla doğru sonucu doktor söyler zatenYarın versem mi yoksa üç dört gün bekleyimmi sizce