Beta hcg düşük mü???

34sanem

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2017
152
64
13
45
Kızlar merhaba bugün hesaplamaya göre 4+5 im üç gün önce betahcg 130 du bügün 279 sizcede haftasında göre düşük değilmi?kese görmedi Dr rahim kalınlaşman iyi dedi ,aklıma takılan kan ver görelim 2000 şerde olması lazım dedi ,sonucu alıp tekrar gitmedim

HAftasına göre degisebiliyor erken döllenme gec döllenme faktörleriyle ancak 3 günde artması gerektigi gb artmamıs. Neden tekrr kan vermediniz onu anlayamadım? Ya da yanlıs anlamadıysam 279 bugnn değerimiydi?

Geç döllenmedir belki Cnm ama üç güne göre artışın az inşallah sağlıklıdır

HAftasına göre degisebiliyor erken döllenme gec döllenme faktörleriyle ancak 3 günde artması gerektigi gb artmamıs. Neden tekrr kan vermediniz onu anlayamadım? Ya da yanlıs anlamadıysam 279 bugnn değerimiydi?
Evet bugünki değer

Gec döllenmede haftasına göre düsük degerler cıkar ancak 3 günde 2000 civarı cıkması gerekir. Arkadası üzmek istemiyorum ama sormus madem soruyu doğru yönlendirmek lazım.
Yarın versem mi yoksa üç dört gün bekleyimmi sizce

Düşük cnm.
Beklenen yükselme değil.
Ama rabbim ona ol dediyse değerlerin hükmü kalmaz.
İki gün sonra tekrar yap kan testi.

Neden referans değerlerinde normal
Orda artıs aralıgı yok, olabilecek degerler. Erken döllenme gec döllenme, her 4 haftalık gebelik degeri aynı olmaz. Tabi ben doktor degilim.Sadece bir hamilelik gecirdim ve bu sekilde takip ettin degerleri mi. En iyi cözü m degerlerinizle birlikte doktorumuza danısmanız.Hakkınızda hayırlısı olsun.

5.haftaya 20-7000arasını normal göstermesi

Neden referans değerlerinde normal
Normal değil cnm doktoruna sor o sana daha detaylı anlatır.
Sağlıklı gebelikte değerlerin yükselme aralığı var.
Her iki günde bir degerlerin ikiye katlanmasi gereklidir.
İkiden fazla katlanirsa çoğul gebelik oluyor.
Fakat her iki günde bir degerler ikiye katlanmasi gereken değerden az ise ya düşükle sonuclanir yada yanlis yerde dollenen bi embriyodur.
Doktorun detaylı yükselme aralığını anlatır.

Anladım o zaman senin yorumunla şu an ben normal değilim sorun var

Anladım o zaman senin yorumunla şu an ben normal değilim sorun var
Bugün doktoruna sorsaydın.
Neden bana senin yorumuna göre normal degil diyorsun.
Doktorun sana söylemiş zaten.
2000 olmasını beklerim die.
Ayrica ilk yorumumu oku lütfen.

Bugün doktoruna sorsaydın.
Neden bana senin yorumuna göre normal degil diyorsun.
Doktorun sana söylemiş zaten.
2000 olmasını beklerim die.
Ayrica ilk yorumumu oku lütfen.
Arkads hem sormus hem de netten buldgu deger aralıgını göndermis buna göre normal hersey diyor. İnanıyorsan neden soruyorsun? Cevap verince nerdeyse kendimi suclu hissediyordumx. Durduk yere can sıkıyormusum gb oldu Anlıyorm iyi seyler duymak istiyor ancak bu konuya hakimimz coğumuz artık ve bildgmiz seyleri aktarıyoruz haliyle.

Çok haklısın. Kötü bişey de yazmadım.
Kk da bu tarz konu açıldığında iyi şeyler duymak için değil açılan konu hakkında bilgi ne ise onu öğrenmek için olmalı.
Kaldı ki doktoruda söylemiş zaten olması gereken değeri.
O zaman konu acmasinlar.
Tamam anlıyorum bende böyle bi düşük yaptım. İnsan kopmak istemiyor. Çok duygusal oluyor ama maalesef herşey biz insanlar için. Nasıl ağlamıştım ama düştü maalesef.
Rabbim isteyen kimsenin kollarini bos birakmasin.

Güzel şeyler söylemeyi herkes ister. Ama ihmal edilecek bir şey değil bu canım. 2 günde bir en az 2 katı artması gerekiyor bu değerin. Haftaya göre bakma ilk gittiğinde kaçsa iki gün sonra ne kadar artmış ona bak en az iki katı artmış ise normal gidiyorsun. İnşallah güzel sonuçlar alırsın ama böyle kendini üzeceğine bi an önce git tekrar bi kan tahlili yaptır belki sonuç güzel çıkar

Yarın versem mi yoksa üç dört gün bekleyimmi sizce
Senin beta testini 2 günde bir aynı saatte tekrerleman lazım ki değerinde iki günde bir en az iki katına çıkması lazım ayrıca sen 5+3 demissin ama belki bebeğin ay sonunda hamile kaldın ben adetime 3 gün kala haile kalmışım sen olaya öyle bakma testi iki günde bir tekrerla doğru sonucu doktor söyler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…