Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Önemli olan sağlıklı bi artış olması. Tam 48 saat sonra aynı yerde ölçtürdüyseniz ilk artış iyi gözüküyor adetleriniz düzensizse geç yumurtlamış olabilirsiniz. İlişki tarihinden de bi tahminde bulunabilirsiniz belki. Hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerimMerhaba. Adetim 21 gün gecikti. Baya bı gecikme yazıyorum. Beta ilk olcturdugumde 11.6 idi. 2 gün sonra olcturdugumde 35 cikti. İki gün sonra yine olcturecegim fakat kimyasal diye çok korkuyorum. Bu kadar gecikmeye değerim daha yüksek olmalıydı sanırım. 11 gibi düşük değerlerden hamile kalanlar varmı. Ve adetiniz bu kadar gecikmismiydi
Alakasi yok, arada cok buyuk sicramalar yapiyorbenim başıma gelmişti 50. günde pozitif çıktı
ilki 15 çıktı sonra 97 çıktı sonra 150 çıktı sonra düştü ve düşük oldu 2 günde 2 kattan cok fazla olan artışlar genelde sağlıksız oluyo
bilemiyorum doktor öyle söylemişti 15 ten 90 a çıkması tuhaf büyük ihtimalle düşer demişti öyle de olduAlakasi yok, arada cok buyuk sicramalar yapiyor
İlişki tarihinde tahminde bulunamıyorum çünkü gün aşırı deniyoruz çocuk düşündüğümüz için. Sabit bir gün yok o yüzden. Diğer yorumları okuyorum herkesin yüksek. Düşükle başladığım için çok endişeliyim.Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz? Önemli olan sağlıklı bi artış olması. Tam 48 saat sonra aynı yerde ölçtürdüyseniz ilk artış iyi gözüküyor adetleriniz düzensizse geç yumurtlamış olabilirsiniz. İlişki tarihinden de bi tahminde bulunabilirsiniz belki. Hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim
Adetim sürekli gecikiyor. Hiç düzenli bı adetim olmadı. Doktor alttan baktı ama pcos varmı yokmu net bişey söylemedi. Çünkü hormon değerlerim normal çıkmıştı ama adet gecikmesi hep var dediğim gibi.Yumurtlama çok geç olmuş demek ki diye düşünüyorum pcos falan varsa bence ondan olabilir inşallah bebeğiniz sağlıklıdır
Çok üzüldüm. Umarım tekrar kalmışsınızdir gebe. Allah hayırlısı ile tez zamanda tüm isteyenlere versinbilemiyorum doktor öyle söylemişti 15 ten 90 a çıkması tuhaf büyük ihtimalle düşer demişti öyle de oldu
canım bunu anlamanın tek yolu ıkı gunde bır artıs takıp etmek,İlişki tarihinde tahminde bulunamıyorum çünkü gün aşırı deniyoruz çocuk düşündüğümüz için. Sabit bir gün yok o yüzden. Diğer yorumları okuyorum herkesin yüksek. Düşükle başladığım için çok endişeliyim.
Evet 2 günde bir yapıyorum ama insan bekleyemiyor işte. Kötü yorumlar kendinde olacakmış gibi hissediyor. Bide ilk defa sonucum pozitif cikti O yüzden iyi örnekler arıyorumcanım bunu anlamanın tek yolu ıkı gunde bır artıs takıp etmek,
gec dollenme de olabılır kımseyle kıyaslama kendnı..
hayırlısı olsun
hıc kotu dusunme canım,Evet 2 günde bir yapıyorum ama insan bekleyemiyor işte. Kötü yorumlar kendinde olacakmış gibi hissediyor. Bide ilk defa sonucum pozitif cikti O yüzden iyi örnekler arıyorum
İnşallah çok teşekkür ederimhıc kotu dusunme canım,
herkesınkı cok yuksek baslamıyor bazen gec dollenmede olabılıyor
Cnm düşükle öğrenmenin bi anlamı yok ki önemlim olan düzenli artış sonrasında rahim içinde sağlıklı takip edilebilmesi. Yumurtlaman geç olduysa döllenme geç olmuştur döllenmeden kısa süre sonra yapmış olabilirsiniz testi. Benimde adetim geciktikten 2 gün sonra 130la başladı çok şükür sağlıkla ilerliyoruz.İlişki tarihinde tahminde bulunamıyorum çünkü gün aşırı deniyoruz çocuk düşündüğümüz için. Sabit bir gün yok o yüzden. Diğer yorumları okuyorum herkesin yüksek. Düşükle başladığım için çok endişeliyim.
Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Umarım benimde aynı şekilde artar. Düşükle başlayıp sonra Düzenli artıp bı anda düşenleri görünce üzülüyorumCnm düşükle öğrenmenin bi anlamı yok ki önemlim olan düzenli artış sonrasında rahim içinde sağlıklı takip edilebilmesi. Yumurtlaman geç olduysa döllenme geç olmuştur döllenmeden kısa süre sonra yapmış olabilirsiniz testi. Benimde adetim geciktikten 2 gün sonra 130la başladı çok şükür sağlıkla ilerliyoruz.
Sonucunuz ne olduMerhaba. Adetim 21 gün gecikti. Baya bı gecikme yazıyorum. Beta ilk olcturdugumde 11.6 idi. 2 gün sonra olcturdugumde 35 cikti. İki gün sonra yine olcturecegim fakat kimyasal diye çok korkuyorum. Bu kadar gecikmeye değerim daha yüksek olmalıydı sanırım. 11 gibi düşük değerlerden hamile kalanlar varmı. Ve adetiniz bu kadar gecikmismiydi
Ne kadar sonra adet oldunuzKimyasal gebelikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?