Beta hcg düşük mü

eci97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2025
24
2
1
28
Kızlar merhaba adetim 3 gün gecikti testlerde silik çizgi çıktı beya hcg 21,40 çıktı kese tabikide yok henüz usg se bir sıkıntı çıkmadı rahşm kalınlaşmaya başlamış ama bu değer çok mu düşük ihtimalim çok mu düşük

Canım hayırlı olsun hayır gayet güzel gebelik olduğumu gösteriyor önemli olan 2 gün sonra vereceğin kan testi 2 kat artması lazım ben 14 ile öğrenmiştim ilk gebeliğimi

Canım hayırlı olsun hayır gayet güzel gebelik olduğumu gösteriyor önemli olan 2 gün sonra vereceğin kan testi 2 kat artması lazım ben 14 ile öğrenmiştim ilk gebeliğimi
Ne kadar güzel umarım benim de öyle olur 2 gün sonrasını bekliyorum merakla stres olsum biraz ister istemez teşekkür ederim

Ne kadar güzel umarım benim de öyle olur 2 gün sonrasını bekliyorum merakla stres olsum biraz ister istemez teşekkür ederim
Yok yok stres yapmayın benim ilk gebeliğimde bebeğim hastaydı 8. Ayda vefat etti sezeryan oldum çok stres yaptım çok panik bir insana döndüm ama hiç bir faydası yok hepsi zarar geçen hafta hamile olduğumu öğrendim 4+5

Bende bugun beta verdim 1 gün gecikti 15,5 çıktı banada düşğk geldi bnm pazar gunu bida vercem

Bende bugun beta verdim 1 gün gecikti 15,5 çıktı banada düşğk geldi bnm pazar gunu bida vercem
Kuzum beta HCG herkeste aynı günde aynı değerde çıkmaz. Daha çok yeni olduğu için böyle. Düşük - yüksek diye bakıp üzme kendini. Önemli olan artışın düzenli olması. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini

ya ben geçen ay kimyasal gebelik yasadım aslında o yuzden biraz huzursuzum,tesekkur ederim mimisabu hayırlısı olsun inşallah pazar gunu tekrar bakacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…