• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg düşük mü

zehrabet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2025
7
0
1
28
23 Ekim son adet tarihim
4+0 haftalıkken kan verdim günüm 3 gün geçti
192 çıkmış
Bu üçüncü hamilelegim iki oğlum var. Hiç böyle olmamıştı korkuyroum böyle olup yükselen var mı. Sağlık ocağı 10 gün sonra yine ver dedi ama ben kadın doğuma geldim sıra bekliyorum yine kan vercem yuskeliyor mu bakcam

23 Ekim son adet tarihim
192 çıkmış
Bu üçüncü hamilelegim iki oğlum var. Hiç böyle olmamıştı korkuyroum böyle olup yükselen var mı. Sağlık ocağı 10 gün sonra yine ver dedi ama ben kadın doğuma geldim sıra bekliyorum yine kan vercem yuskeliyor mu bakcam
Canım korkulacak bi şey yok . Daha yeni olduğu için yavaş artıyordur zamanla daha da yükselicek. Şu an kese vs görülmez ama yine de için rahat etsin

Canım korkulacak bi şey yok . Daha yeni olduğu için yavaş artıyordur zamanla daha da yükselicek. Şu an kese vs görülmez ama yine de için rahat etsin
Kese için değil biliyorum gözükmez..ama en azından bi kan ister birde kadın dogumcu sonuçta tecrübeli bişey der diye geldim bakalim

23 Ekim son adet tarihim
192 çıkmış
Tek bir kan değeri göstermez
İki günde bir verilen kandaki artış önemli
Aynı merkezde bu arada. Farklı yerde değil.

Tek bir kan değeri göstermez
İki günde bir verilen kandaki artış önemli
Aynı merkezde bu arada. Farklı yerde değil.
İşte sağlık ocağında sorun oluyor. Ben Çarşamba test verdim gece baktım e nabiza numune reddedildi. Kan tiplerine bişey olmuş bakamamislar o yüzden hala guvenmiyorum. İki günde bir burda devam edicek suan

İşte sağlık ocağında sorun oluyor. Ben Çarşamba test verdim gece baktım e nabiza numune reddedildi. Kan tiplerine bişey olmuş bakamamislar o yüzden hala guvenmiyorum. İki günde bir burda devam edicek suan
Perşembe tekrar kan verdim de bu sabah aldım sonucu iste

Kese için değil biliyorum gözükmez..ama en azından bi kan ister birde kadın dogumcu sonuçta tecrübeli bişey der diye geldim bakalim
İyi yaptın tabii bazı testler bana da yapmıştı . İnşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla gelsin ✨

23 Ekim son adet tarihim
192 çıkmış
20 sinde 192 çıkmıştı (sağlık ocağı)
22 sinde 268 ( hastane)
Aynı saatlerde

Back
X