Beta HCG düşük olup sağlıklı doğum yapanlar varmı?

Benim 11 mayis 24.8
13 mayis 52.8
15 mayis 102
19 mayis 138
20 mayis 131 oldu gerileme basladi

Merhaba benim 9.gün 14,3 çıktı, yarın 12. gün tekrar test vereceğim ama hiç umudum yok, iki gündür idrar testi yapıyorum tek çizgi var sadece

Kızlar 5.gün 4ab embriyo 9.gün 14 çıktı doktorum yükselebilir ilaçlara devam 3.gün sonra test yap dedi de hiç umudum yok ağlıyorum öyle buradan bu değer döner mi sizce ?3.denemem ilk ikisi de tuttu değerleri çok yükseldi ama birini erken doğumda diğerini düşükte kaybettim

Allah yardımcın olsun moralini yüksek tut şimdiden üzülme olmazsa o zaman üzülürüz niye yükselmesin ol deyince olduran rabbimiz var o yüzden umudunu asla yitirme stresle Allah muhafaza sana tutanan bebişini de strese girdirirsin pozitif ol pozitif düşün pozitifi çağır

Haklısında artık çok yorulduk ya bu ilk transferimde 9.gün değerim 405 di ikinci transferimde 9.gün değeri 250 di bunda 14 belli yani sağlıksız gebelik olduğu doktoruma dedim ilaçları bırakmak istiyorum anlamı yok canım yanmasın bari boşuna bırakmaycaksın dönebşlir bekleyelim diyor illa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…