- 7 Nisan 2025
- 53
- 7
- 1
- 23
- Konu Sahibi heidilique
-
Yaaa çok iyi umarım benimde öyle olurBenim ilk kan testimde 0.5 çıktı 14 gün sonra 2000küsürdü
Regline kac gunvarYaaa çok iyi umarım benimde öyle olur
Pcos var bence araları çok uzun ve düzensizRegline kac gunvar
En son ne zman oldun peki yumurtlama takibi yapabildin miPcos var bence araları çok uzun ve düzensiz
En son ne zman oldun peki yumurtlama takibi yapabildin
En son 13 Haziranda oldum ara ara ovulasyon testi yaptım hatta daha önceki aylarda her gün yaptım o günleri değerlendirdik ama bir işe yaramadı hatta geçen hafta 8 Ağustos ve sonrası iki gün şeffaf akımtı içinde kılcal damar gibi kan görmüştüm ip gibi hem yumurtlama hemde yerleşme kanması ihtimali olduğu için o günleri de değerlendirdik ama bilmiyorum tabiiEn son ne zman oldun peki yumurtlama takibi yapabildin mi
Anladim canim hayirlisi olsun insallah hamilesindirEn son 13 Haziranda oldum ara ara ovulasyon testi yaptım hatta daha önceki aylarda her gün yaptım o günleri değerlendirdik ama bir işe yaramadı hatta geçen hafta 8 Ağustos ve sonrası iki gün şeffaf akımtı içinde kılcal damar gibi kan görmüştüm ip gibi hem yumurtlama hemde yerleşme kanması ihtimali olduğu için o günleri de değerlendirdik ama bilmiyorum tabii
Daha evvel de Nisan ayında bir kimyasal gebelik yaşamıştım
Ya inşallah öyle olur çok istiyorumBen de pcosluyum 1.5 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım bence ne olur ne olmaz testi birkaç gün sonra tekrarlayın
İnşallah canım sağlıkla tez vakitte hepimize nasip olsun inşallahAnladim canim hayirlisi olsun insallah hamilesindir
Sizde nasıl belirtiler oluşmuştuBen de pcosluyum 1.5 sene sonra doğal yoldan hamile kaldım bence ne olur ne olmaz testi birkaç gün sonra tekrarlayın
Aşırı göğüs hassasiyeti yaşadım ve günlerce sanki bir saate adet olacakmış gibi sancılarım oldu ama 2 hafta sürüp adet olmayınca belki vardır diye test yapıp öğrendimSizde nasıl belirtiler oluşmuştu
Ya anladım yoğun bir halsizlik hariç o tarz belirtilerim yok şu an içinAşırı göğüs hassasiyeti yaşadım ve günlerce sanki bir saate adet olacakmış gibi sancılarım oldu ama 2 hafta sürüp adet olmayınca belki vardır diye test yapıp öğrendim
Hayırla olur inşallah benimde kimyasalda yükselip hemen sıfırlanmıştıBen aşılama yaptırdığım ay 12.gün 0.2 gelmişti beta 14.gün 40 olmuştu.sonradan yükseliyor yani.tabi benim kimyasala dönmüştü
Peki kimyasaldan sonra tekrar gebe kalabildiniz miHayırla olur inşallah benimde kimyasalda yükselip hemen sıfırlanmıştı
Hayır maalesef daha değilPeki kimyasaldan sonra tekrar gebe kalabildiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?