- Konu Sahibi heidilique
-
İlk kan testinizi ne zaman yapmıştınız adete kaç gün kala?Benim ilk kan testimde 0.5 çıktı 14 gün sonra 2000küsürdü
6 gün kalaydı sanırımİlk kan testinizi ne zaman yapmıştınız adete kaç gün kala?
benim de adete 8 gün kaldı ve 3.78 çıktı bakalım sizin kim gibi yükselicek mi :)6 gün kalaydı sanırım
Merhaba sağlıkla doğsun tebriklerBenim ilk kan testimde 0.5 çıktı 14 gün sonra 2000küsürdü
Ben aşılama yaptırdığım ay 12.gün 0.2 gelmişti beta 14.gün 40 olmuştu.sonradan yükseliyor yani.tabi benim kimyasala dönmüştü
Yükselebilir bu değerbenim de adete 8 gün kaldı ve 3.78 çıktı bakalım sizin kim gibi yükselicek mi :)
Kesesi mi gelişmemişti? Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bebişler nasip etsinYükselebilir bu değerinşallah istiyorsanız en kısa sürede nasip olsun ben 3,6 ile öğrenmiştim. ayın 5. günü 3,6 çıkan değerim ayın 9. Günü 34,3 e , ayın 11. Günü 89,3 e yükselerek devam etmişti. Sonra takibi bıraktım, keseyi bebeği kalp atışını gördük derken 8. Haftada kalbi durdu düşük yaptım fakat beta değeri ile alakalı değil tabiki bu durum sağlıksızdı sanırım
Adete kaç gün kala 3.6ydı değeriniz ?Yükselebilir bu değerinşallah istiyorsanız en kısa sürede nasip olsun ben 3,6 ile öğrenmiştim. ayın 5. günü 3,6 çıkan değerim ayın 9. Günü 34,3 e , ayın 11. Günü 89,3 e yükselerek devam etmişti. Sonra takibi bıraktım, keseyi bebeği kalp atışını gördük derken 8. Haftada kalbi durdu düşük yaptım fakat beta değeri ile alakalı değil tabiki bu durum sağlıksızdı sanırım
Merhaba teşekkür ederimMerhaba sağlıkla doğsun tebriklerilk kan testi den sonra ilişki olmuş muydu peki 14 gün sonrasına kadar? Olduysa belki o aralıkta bir döllenme olmuş olabilir mi?
Kese gelişmişti bebekte oluşmuştu kalp atışını da duyduk sanırım kromozomal bir sorun vardıKesesi mi gelişmemişti? Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bebişler nasip etsin
Adetlerim düzensizdi hatırlayamadım hiçAdete kaç gün kala 3.6ydı değeriniz ?
Benimde 27 sinde 4 çıktı reglim gecikti yükselir mi kimyasal mı acaba yada böyle çıkan oldu mu hiçbenim de adete 8 gün kaldı ve 3.78 çıktı bakalım sizin kim gibi yükselicek mi :)
İlk yaptırdıgımd 1.54 dü sonra 22000leri gördümArkadaşlar beta hcg 0.53 vb olup sonradan yükselen var mı?
Çıkan da olmuş inen de. 2 katına değilde daha yüksek katlarda çıkanlarda olmuş ardından hızlıca düşmüş yani kimyasal olmuş oluyor sanırımBenimde 27 sinde 4 çıktı reglim gecikti yükselir mi kimyasal mı acaba yada böyle çıkan oldu mu hiç
Evet2 gün sonra mı 40 oldu yani değeriniz?
Peki bu iki test arasında kaç gün vardı acabaBenim ilk kan testimde 0.5 çıktı 14 gün sonra 2000küsürdü
Aşkım 14 gün iştePeki bu iki test arasında kaç gün vardı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?