Beta hcg düşük

benim de adete 8 gün kaldı ve 3.78 çıktı bakalım sizin kim gibi yükselicek mi :)
Yükselebilir bu değer inşallah istiyorsanız en kısa sürede nasip olsun ben 3,6 ile öğrenmiştim. ayın 5. günü 3,6 çıkan değerim ayın 9. Günü 34,3 e , ayın 11. Günü 89,3 e yükselerek devam etmişti. Sonra takibi bıraktım, keseyi bebeği kalp atışını gördük derken 8. Haftada kalbi durdu düşük yaptım fakat beta değeri ile alakalı değil tabiki bu durum sağlıksızdı sanırım

Kesesi mi gelişmemişti? Çok geçmiş olsun Allah sağlıklı bebişler nasip etsin

Adete kaç gün kala 3.6ydı değeriniz ?

Merhaba sağlıkla doğsun tebrikler ilk kan testi den sonra ilişki olmuş muydu peki 14 gün sonrasına kadar? Olduysa belki o aralıkta bir döllenme olmuş olabilir mi?
Merhaba teşekkür ederim ilişki oldu mu hatırlamıyorum ama gebelik haftama göre daha öncesine denk geliyor

Benimde 27 sinde 4 çıktı reglim gecikti yükselir mi kimyasal mı acaba yada böyle çıkan oldu mu hiç
Çıkan da olmuş inen de. 2 katına değilde daha yüksek katlarda çıkanlarda olmuş ardından hızlıca düşmüş yani kimyasal olmuş oluyor sanırım

Anladm canım benimki iki günde yavaş artış yani 7.gun 19.30 iki gün sonra 9.gun 23.5 ve yarın yine kan istedi umudum kalmadı açıkçası yükselmesi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…