- 7 Ekim 2020
- 3.132
- 4.293
- 133
2. Kanı vermedin değil mi ?Bugün koyu kahve pıhtı gibi akıntım geldi peceteye silince belli oluyor sadece. Regl olmasan önce de gelirdi ama o daha sıvı ve pıhtılı karışık gibi olurdu ağrım basladiktan sonra olurdu. Şimdi hiç ağrım da yok neden oluyor olabilir. Hamile olsam böyle olur muydu sizce
Geç döllenme ihtimali var o yüzden biraz daha bekledikten sonra kan vericem. Regl olacağımı da zannetmiyorum hiç kasık ağrım yok bi daha da gelmedi akıntı noluyor hiç bilmiyorumZaten testin negatif 0.3 den bile küçük tekrar kan verdin mi regl sökülüyordur bence
Yok vermedim 10 gün geçerse verecektim adet olmam inşallah hiç kasık ağrım yok. Nolur nolmaz kist vs oluşmuştur belki diye pazartesiye randevu aldım bakalım hayırlısı2. Kanı vermedin değil mi ?
Bilemiyorum durumu şuan. Kimyasal gebelikte geçiriyor olabilirsin.Adette olabilirsin. Yerlesme de olabilir
Canım benimde regl gecikiyor 3 gün ama şöyle lekelenmem var bi kaç gündür sen yaşamışmıydın lekelenmeGeç döllenme olabilir. Adet söktürücü için acele etmeyin. Tekrar kan testi verin bence. Benim bu gebeliğim bir hafta geç döllenme oldu. Son adet tarihimi bir hafta oynadı
Yok hiç lekelenme yaşamadım. Gebelik testi yaptınız mı peki ?Canım benimde regl gecikiyor 3 gün ama şöyle lekelenmem var bi kaç gündür sen yaşamışmıydın lekelenme
Yaptım canım belki belirsiz bişi var gibi işaretlediğim yerde ama emin değilim tabi bugün yine yapıcamYok hiç lekelenme yaşamadım. Gebelik testi yaptınız mı peki ?
Evet sanki belli belirsiz var gibi. Kuruma çizgisi değildir umarımYaptım canım belki belirsiz bişi var gibi işaretlediğim yerde ama emin değilim tabi bugün yine yapıcam
Damla damla var gibi Awox kuruma çıkarmıyor diye biliyorum amaEvet sanki belli belirsiz var gibi. Kuruma çizgisi değildir umarımlekelenme devam ediyor mu
Anladım canım. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Awox iyi marka diye duymustum bendeDamla damla var gibi Awox kuruma çıkarmıyor diye biliyorum ama
Öyle canım inşallah ya bugün yine yapıcam anlarım artıkAnladım canım. İnşallah yerleşme kanamasıdır. Awox iyi marka diye duymustum bende
Ya benim de dün biraz leke geldi daha devam etmedi hiç ağrım da yok. Bazen çok ayakta kalıp yorulduğumda sızlama gibi giriyor sonra gidiyor kayinvalideme geldik burda da test yapamıyorum yanımda yok böyle bisey yaşamış miydin sen. Bi de daha kasilmis gibi o bölgem anlamadim bendeYok hiç lekelenme yaşamadım. Gebelik testi yaptınız mı peki ?
Sonucunuz ne oldu acaba bende şuan aynı durumdayım silik çıktı kuruma yapıyor mu bilmiyorum adetime 6 gün varYaptım canım belki belirsiz bişi var gibi işaretlediğim yerde ama emin değilim tabi bugün yine yapıcam
Ben regl oldum canım sende gün gün takip et benceSonucunuz ne oldu acaba bende şuan aynı durumdayım silik çıktı kuruma yapıyor mu bilmiyorum adetime 6 gün var
Sonucunuz ne oldu acabaYa benim de dün biraz leke geldi daha devam etmedi hiç ağrım da yok. Bazen çok ayakta kalıp yorulduğumda sızlama gibi giriyor sonra gidiyor kayinvalideme geldik burda da test yapamıyorum yanımda yok böyle bisey yaşamış miydin sen. Bi de daha kasilmis gibi o bölgem anlamadim bende
Benim kist yüzünden olmuş canım. 4 eylülde regl oldumSonucunuz ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?