BETA HCG DÜŞÜP ARTAN VAR MI

Muallimee35

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
75
19
18
31
Beta hcg değerim transferin 12. Günü 27 çıktı. 2. Gün sonra sabah test yaptım 8.02 çıktı öğleden sonra 9.70 bu şekilde düşüp artan hamile kalan varmı 3. Gün embriyosu benim ki 21 kasımda transfer oldu Doktorum ilaçlara devam et tekrar test yap 2 gün sonra dedi ama ümidim kalmadı

Umudunu kaybetme InsaAllah guzel sonuclar alirsin

Malesef dalgalanmaların sonucunda en son 0.2 ye düştü negatif desteğiniz için teşekkür ediyorum hepimizin Allah gönül muradını versin inşBenimki
Benimkide 3cu gun embryosu 24-11 transferim olmustu 6 aralik 102 cikti 12 aralik 598 doktorum yavas ilerliyor diyor bende korkuyorum InsaAllah rabbim tamamina erdirir 5 yildir mucadele ediyoruz

Benimkide 3cu gun embryosu 24-11 transferim olmustu 6 aralik 102 cikti 12 aralik 598 doktorum yavas ilerliyor diyor bende korkuyorum InsaAllah rabbim tamamina erdirir 5 yildir mucadele ediyoruz
Allah’a Emanet korkmayın inş Rabbimin izniyle sağsalim kucağınıza alıcaksınız Bol bol dua ve tevekkül edin Şifa da Rızk da allahtan,Stres yapma kötü düşünme takdir ve irade yanlız Allah’ındır olmazları olduran odur Söylenenleri takmayın ona güvenin sadece inş evladınız sağlıklıca gelicektir inş

InsaAllah canim amin allah razi olsun rabbim sanada en guzelini nasip etsin. Rabbim nederse o InsaAllah oldurur en hayirli sekilde dua etmekten baska yapacak bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…