Beta hcg düşüyor lüften yardım :(((

saras88

Sabrın Sonu Selamettir...
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
987
228
53
Merhaba arkadaşlar, bu topiği açtım çünkü tecrübesi olanlar ve bu durumu yaşayan arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Transferimin 25. günü beta 2024 cıktı. 26. günü doktor kontrolüne gittim keseyi gördü, benim bir haftadır bazen şiddetli bazen lekelenme şeklinde kanamalarım var. Dün yine meraktan kendi kadın doğum doktoruma gittim kese yine duruyodu beta bakalım dedi ve sonucu bi aldım ki 1445 olmuş. Benim sorum bu şekilde düşen beta tekrar artar mı, gebeliğim sağlıkla devam eder mi... bu benim ilk denemem ama bu belirsizlikler beni çok korkutuyo, lütfen yorumlarınızı bekliyorum

kan değerine aynı hastanede mi bakıldı her yerin makinası farklı olabilir sana ilaç vermeleri gerekiyordu ayaklarının altına yastık koy ve iş yapma diğer kontrolünü bekle umarım kalp atışını duyarsın

evet hepsini aynı yerde yaptırdım, doktor progestan iğne verdi kullanıyorum, bir haftadır da sürekli yatıyorum umarım duyarım kalp atışları ben bişey daha sormak istiyorum benim hiç gebelik belirtilerim yok şuan 5 haftalık gebeliğim var ama bende ne göğüslerde şişme ne ağrı sızı hiç bişey yok

kızlar lütfen yardım ve yorumlarınızı bekliyorum...

kızlar lütfen yardım ve yorumlarınızı bekliyorum...

canim yazdiklarindan anladogim kadariyla iki farkli yerde yaptirmissin kan testini eger oyleyse farkli cikmasi normal.belirtiye gelince ben 3 aylikken bile acaba gercekten hamilemiyim dedigim oluyordu.bide benimki ikizdi dusun.simdi belirti olmamasi normal bazilari da cok belirti olabiliyor kisiye gore degisir.simdi onemli olan kalp atisi.onu bekle fazla gerilmemeye calis.bidahaki kontrolun nezaman

benim de hiç gebelik belirtim olmadı aşerme,koku hassasiyeti vs taki 11. haftaya kadar ondan sonra başladı haberdar et umarım iyi sonuçlarla gelirsin sıkıntı yapma hala kanaman varsa doktorunla konuş belki yatış yaptırır Allah yar ve yardımcın olsun.

canım yaa ben hastanede çalışıyorum hepsini orda yaptırdım, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim , yarın kontrole gidicem ama doktor kalp atışı için 2 hafta sonra gel dedi.

Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, doktor kontrolünden sonra haber vericem size...

inş bişey olmaz canım dua et bol bol ALLAH yardımcın olsun..
hamilelik belirtilerinin olmaması çok normal .. bunu kafaya takma..
kanaman varmı?
sakın wc harici kalkma yataktan hiç bir şekilde bunu hafife alma..

inş bişey olmaz canım dua et bol bol ALLAH yardımcın olsun..
hamilelik belirtilerinin olmaması çok normal .. bunu kafaya takma..
kanaman varmı?
sakın wc harici kalkma yataktan hiç bir şekilde bunu hafife alma..

kanamam durdu ama damla damla kahve lekenmelerim var, iyi dileklerin için sağol...

reyyancım nbrsin cnm nasıl gidiyor hamileliğin?
kaçıncı haftandasın bebişin cinsiyeti bellimi ?

reyyancım nbrsin cnm nasıl gidiyor hamileliğin?
kaçıncı haftandasın bebişin cinsiyeti bellimi ?

ay kimler gelmiş bebişi ile :) şükür canım şimdilik bir sorun yok 24. haftaya girdik cinsiyete erkek dedi doktorumuz..sen nasılsın hamileliğin nasıl gidiyor takvimine göre senin baya az kalmış hayırla al kucağına canım sizin ki kız mı erkek mi?kendini ihmal etme kuzum hayırlı haberlerle gel

Selam
Seninkine benzer bi durum bnde yasadım umarım sonu benimkine benzemez. Bn 12. Ve 14. Gunler sonuclarım guzeldi kendi doktorum 2 hafta sonrasına randevu verdi ve bn meraktan catlıyordum acaba kese varmı diye. Ve baska bir hastaneye gittim keseyi görur gbi oldu ama deger 1.500 olmadan görmem zor dedi ve birkac gun sonra cagırdı tekrar baktı göremiyo 2 gun daha bekledik emin olamadı ve test yaptık o da ne degerlerin geriliyor hmn kendi doktorumu aradım testlere aralıklı olarak yaptım ve malesef surekli dusuyordu ve enson kontrolumde kese falan yoktu doktorum buyuk bir ihtimal bagısıklık sistemin olabilir dedi test yaptırdım ve normal bir insanın yaklaşıl 1,5 katı fazla calışıyordu bagışıklık sistemim ve bu da vucudumun bebegi yabancı bir madde olarak kabul edip savunmaya gecmesiymiş. Allahtan kurtaja falan gerek kalmadan vucudumdan gitti.. Sonraki tedavimde 2 kez ozel bir serum aldım bagısıklık sistemimi dusurmek için ama yine negatif sınuc aldık. Gecen hafta persembe tekrar transfer yapıldı ve şimdi sonucu bekliyorum. Umarım guzel haberlerinizi alırız vd saglıklı bir hamilelik gecirerek yavrunu kucagına alırsın inşallah 🍀🍀

Canım ya seninkide zor bi durummuş, benim gebeliğim pazartesi sonlandırılacak canım kürtaj olucam çünkü kese hiç büyümedi içinde bebek oluşmadı. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun İnşallah bu sefer bebeğini sağlıkla kucağına alırsın dualarım bütün hepimize...

çok sevindim cnm senin adına RABBİM bağışlasın bebişlerimizi benimkide kız teyzesi :) 34+5 olduk baklım hayırlısı :)

çok sevindim cnm senin adına RABBİM bağışlasın bebişlerimizi benimkide kız teyzesi :) 34+5 olduk baklım hayırlısı :)

çok sevindim cnm senin adına demek paşa geliyor benimkide kız inş. cnm

selam kızlar,

Umarım hepiniz öncelikle bebişlerinize kavuşursunuz.Benim ilk tup bebek denemem ve betahcg 12.günde 2,94 çıktı..Geç tutunma olabilir mi?Bilgisi olan nolur cevaplasın..Şimdiden teşekkürle

selam kızlar,

Umarım hepiniz öncelikle bebişlerinize kavuşursunuz.Benim ilk tup bebek denemem ve betahcg 12.günde 2,94 çıktı..Geç tutunma olabilir mi?Bilgisi olan nolur cevaplasın..Şimdiden teşekkürle

Sonuç ne oldu buketdefne? Geç tutunma mı?, tutunama mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…