Beta hcg duzenli mi

Ayse0659

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2019
87
43
3
30
Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim ben adetim 4 gun gecti kan testi verdim 16.11.19beta hcg ilk 201 cikti sona sona 18.11.19 da beta hcg 307kusur cikti sizce ilerleme nasil normal hamilelik mi doktorum bide 20 sinde gel dedi bakalim

Hani 2 günde 2 kati artis oluyo diye biliorim birde doktor biraz dusuk dedi dos gebelik mi acaba ilkinde de dusuk yapmistim

pastirma Hani 2 günde 2 kati artis oluyo diye biliorim birde doktor biraz dusuk dedi dos gebelik mi acaba ilkinde de dusuk yapmistim

Artisin %60 ve uzeri olmamasi bazi olumsuzluklarin sinyali maalesef. Ama bekelemede takipte kalin insallah saģlikla ilerler. Benc3 bir daha verin 2 gun sora.

Yarin tekrar gidecem cnm ins bakalim ne cikicak ins herkse nasip eder 1.5 yillik evliym 1 kere dusuk yaptım bu iki olcak heralde

Yarin tekrar gidecem cnm ins bakalim ne cikicak ins herkse nasip eder 1.5 yillik evliym 1 kere dusuk yaptım bu iki olcak heralde
Uzulme kaliyorsun hic olmassa Rabbim saģliklisini nasip eder insallah Allah buyuk.
Bunda da birsey olursa tedbir alirsin doktorunla konusup. Şuan iyi dusün insallah duzelir toparlar kendjni sora belki.

Ins cnm bakalim allah buyuk tabiki de bakiorim ama dusuk beta olanlar normal gebelik gecirmisler de var birazda onlardan ümitleniorum ama bakalim herseyn hayirlisi

Hayir kimyasal degil cnm dis gebelik onda da degerim 1200 lere kadar cikmisti ama sona kanamam oldu kendiliginden dustu 5 ay once
Dis gebelik olduğuna eminmisin.
Nerdeymis bebek tam oalrak
Oyle kolay kendi dusmez de.

Dis gebelik olduğuna eminmisin.
Nerdeymis bebek tam oalrak
Oyle kolay kendi dusmez de.
Evet cnm doktor bakti dis gebelik dedi zaten degerler o zamn ilk basta 30 filan cikmisti ilk bas sonra artti 1 hafta sona da kanamam oldu acile gittim betam dusmustu ertesi gun doktora gittim dusuk oluyo dedi kurtaj yapacam dedi bende bi iki gun bekledim daha da artti kanamam sona degerlere baktim cok az bisi kalmis dedi doktor o da kendiliginden duser dedi öyle oldu kendiliginden dustu anlican doktor bile dedi zaten bu degerde kendiliginden dusmesi bi mucize diye

Belki kimyasaldi ultrasondami gordu dis gebelik olduğunu.
Bende de oyle supheli bi durum oldu ama kendiliginden dustü dismi içmi anlamadik

Belki kimyasaldi ultrasondami gordu dis gebelik olduğunu.
Bende de oyle supheli bi durum oldu ama kendiliginden dustü dismi içmi anlamadik
Doktor ultrasonda bakti kucuk bi nokto gordu ama yumurtalikda degil cnm yumurtaliga yakin bi yer ama dedi dis gebelik bi diye kendiliginden dusti bende anlamadom ama kurtaj olmadim baska doktora gittim o bi ikin arasinda oyle kendiliginde dustu

Buda oyle olcak diye korkuyorum acikcasi cunki deger dusuk cikti ilk 200 sona 307 yarın tekrar verecem bakalim ne cikacak doktor 600 filan gecmezse buyuk ihtimal dis gebelik dedi

Buda oyle olcak diye korkuyorum acikcasi cunki deger dusuk cikti ilk 200 sona 307 yarın tekrar verecem bakalim ne cikacak doktor 600 filan gecmezse buyuk ihtimal dis gebelik dedi
Kendiliginden dusmesi harika kesin degilmis belki dis gebelik deģildi cunku dis gebelikte kendi kendine dusmesi cok zor.
Canini skma hep olcak diye birsey yok. En fazla 6nci haftaya kadar gitmjyor sagliksizsa.

Aynen dis gebelikde oyle cok zor ama hic mudahele etmeden kendilignden dustu ve normalde 28 gunde hastalaniorim ama gecen ay 35 gunde hastalandim bu ay da bebek oldugunu ogrendjm ben simdi neye gore baz alacam bunu

Aynen dis gebelikde oyle cok zor ama hic mudahele etmeden kendilignden dustu ve normalde 28 gunde hastalaniorim ama gecen ay 35 gunde hastalandim bu ay da bebek oldugunu ogrendjm ben simdi neye gore baz alacam bunu
Hemenmi kaldin yine. Bi tuplerine baksaydin ya canim acikmi kapalimi yapusiklik varmi icin rahat olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…