Beta hcg E nabız bakabilir misiniz

sahra10

Rabbim sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
452
469
333
Kızlar adetimin üstünden 8 gün geçti bugün kan testi yaptırdım hastaneye tekrar gitmedim e nabızdan baktım ama emin olamadım sizce pozitif mi yoksa sonuç he üz çıkmamış mı

Eklentiler

• E24A9BEB-6194-433F-85F7-B3048793D6E1.webp
    14 KB · Görüntüleme: 9.877
Kızlar adetimin üstünden 8 gün geçti bugün kan testi yaptırdım hastaneye tekrar gitmedim e nabızdan baktım ama emin olamadım sizce pozitif mi yoksa sonuç he üz çıkmamış mı
Tebrikler gebesiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah

Teşekkür ederim ama üstte sonuç kısmında bir şey yazmıyor kimseye de bir şey demedim emin olamadığımdan

Teşekkür ederim ama üstte sonuç kısmında bir şey yazmıyor kimseye de bir şey demedim emin olamadığımdan
10000 yazıyor sonuç kısmında buna göre gebesiniz gene de supheniz varsa sonuc almaya gidin hemsire soyler sonucu

Hangi hastaneye gittiyseniz cihaz 10 000 değere kadar ölçüyormuş. Değeriniz 10 000 üzeri kesin gebesiniz doktora gitseniz kese görürsünüz…

Hangi hastaneye gittiyseniz cihaz 10 000 değere kadar ölçüyormuş. Değeriniz 10 000 üzeri kesin gebesiniz doktora gitseniz kese görürsünüz…
Sağolun yorum için o kadar beklemediğim bir haber ki şaşkınım. İlk bebeğim 7 sene önce tüp bebek tedavisi ile oldu o zamandan beri korunmuyorduk artık olmaz herhalde diye düşünüyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…