- 15 Kasım 2021
- 1
- 0
- 1
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende şu anda aynı siz hamile misinizBende adetim 10 gün vardı yaptırdım 0,1 çıktı varsa eyer kaç günde yükselir
Benim perşembe günü 4.4 çıktı beta hcg yarın tekrar kan vercem sizce gebelik varmıAdetimi 2 gün geçmişti yaptırdım 0,3 çıktı yani negatif...Adetimi 1 hafta geçtikten sonra yaptık 165,4 çıktı yani pozitif şimdi 1,5 aylık hamileyim Allahım sanada ve isteyen herkese versinn![]()
Çok sevindim bende yumurtlamadan 6gün sonra 3.10gördüm adetime 2gün var çok kafam karıştı lütfen fikrinizi söylermisiniz artma ihtimali var mıkızlar sonucum 217 çıktı.
Merhaba kan testin 0,100 negatif çıkıp daha sonrasında adet oldun mu? Yani hamile kalmışsın anlamadım ? Benimde 1 ay önce 2 gün kahverenkte kanamam oldu bi 10 gün felanda peçeteye silince kahve lekelenme gördüm doktora gittim rahim kalınlaşması var dedi kan testim 0,200 çıktı 1 hafta sonrada çok açık kırmızı adetim oldu 4 gün aşırı kasık ve bel ağrım oldu içim kıpır kıpır mucizelere inanırım Allah ol derse hayırlısıyla ve Allahın izniyle olur sence bende hamile olabilirmiyim?Benimde adete yedi gün kala testim 0.100 dü Ama hissediyordum doktor negatif dediği halde adet günümden iki gün sonra tekrar gittim 105 çıktı hamileymişim
Hamile degilsiniz dediginde ki degeriniz kac cikmisti acabaMerhaba arkadaşlar. Daha önce bu konuya yazmıştım. Üstünden baya zaman geçmiş.ben iki hafta önce rahatsızlandım ve iğne oldum sonra iyileşemeyince doktora gideyim dedim önce eşimden test istedim test yapayım hamile değilsem antibiyotik tedavisi için doktora giderim dedim. Test pozitif çıktıı. Bende hamileyim diye sevindim doktora giymiyim dedim. Daha adete iki gğn vardı. Kan testi verdim şok şok şok hamile değilsiniz dedi doktorben nasıl şok oldum anlatamam. Sonra tabi bi kaç gün bekledim başka hastaneye gittim ta ta bur topu gibi 50 hcg bana bakıyordu kağıtta. Üç gün sonra 635 size de umut olur belki
Hamile değilsiniz dedikten iki gün sonra 50 çıktıHamile degilsiniz dediginde ki degeriniz kac cikmisti acaba