beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Benim adetime 15 gün var test yaptırmak zorunda kalmıştım 0.100 çıktı kan değerim ilaç yazdı doktor ama kullanmak istemiyorum sizce yükselir mi

Kendine cevap arayanlara bir kapı olsun diye bu mesajı yazıyorum

Bat 7 Temmuz tüm belirtileri yaşadığım için mütemadiyen evde test yaptım silik çizgilerle boğuştum durdum

İlk testi meraktan yaptırdık
2.Düşüp ayağımı burktuğum için röntgen çekilmesi lazımdı ve acilde yapıldı
3. Gecikme sonrası lekelenme olduğu için yeter artık diyerek gidip yaptırdığım 😄
3 Temmuz da 0.100
6 Temmuzda 0.250
10 Temmuz’da 16.54 el geç döllenme gebeliği öğrendik.

benim adetime 2 gün kala yaptırdım 2 çıkmıştı.doktor hamile değilsin dedi.bi hafta daha bekledim adet olmayınca kan testini tekrar ettik.sonuç 44,99 çıktı.:KK64:geç döllenmeymiş.doktorum 3-4 günlük demişti.geç döllenmelerde çıkamıyomuş.:KK49:ilk defa bu bebğimde kan testi yaptırmıştım.
Benim de yaklaşık 1 haftayı aşkın süredir adet ağrısı gibi ağrılarım vardı evde 3-4 tane test yaptgimda reglime 12 gun vardi ve sonuc negatif cikti dün yururken sol kasığıma siddetli bi agri saplandi ve yurumekte zorluk cektim ayni zamanda bi akinti oldu agriyla birlikte sonrasinda dayanamayip beta hcg testi yaptirdim sonuc 0.0 cikti adetime 6 gun var ara ara kasık agrilarim devam ediyo vucut isimda yuksek acaba gebe olabilirmiyim bilmiyorum sizlerin yazdiklarini okuyuncada umutlanmadim degil umarim gebeyimdir bu durumu yasayan varsa yorum yapabilirmi kizlar simdiden cok ama cok tesekkur ederim

Tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum,
Yumurtalamadan 4 gün sonra vajinal mantar yüzünden doktora gittim hayatımda ilk defa oldum, doktor sağ overden yumurtlamışsın adetin yakın mı dedi 10 gün vardı. B hcg isteyelim bi dedi doktor, 2 çıktı sonuç. Adetime 3 gün var, hayatımda ilk defa ağzım zehir gibi. Onun dışındaki herşey adet yakınken olan şeyler, gögüs hassasiyeti dokununcs acıma, arada kasıkta batma, hafiften gelen bel ağrısı gibi. Ama ağzım çok fena, çalkslıyorum, bol su içiyorum, fırçalıyorum yine aynı. Test için adetin zamanını bekleyeceğim, sizde böyle birşey yaşadınız mı? Şimdi kan testi versem çıkar mı yoksa adeti bekleyeyim mi

Benim değerleri gördün mü ?
0.1 -0.25 in ümidini taşıdım ben😄
Dün adet günümdü sabah hafif pempemsi bi akıntı geldi peçeteye, bugün oda yok, hafif sütlü kahve gibi ama çok çok az oda peçeteye silince geliyor. Ağzım hala zehir gibi, en çok bunaltan bu oldu. Gögüslerim çok şişti. Erken gebelik testi yaptım 4 gün önce birşey çıkmadı. Bakalım ne olacak adet gelecek mi gelmeyecek mi, aşırı susuyorum, için yanıyor resmen. 27 yaşındayım hayatımda hiç böyle olmadım.

Bekle bakalım varda elbet buradayım diyecek😄
Geç yumurtlama olunca sonraki süreç de sabır istiyor

24 Ağustos Beta hcg 0.01 di. 28 ağustosta 0.1. Değer artmış (10 kat). Ve adetime (31 Ağustos) 3 gün var. Sizce değer artıyor mu hamile olma ihtimalim olur mu

Merhaba arkadaşlar benim ilk defa hamile kalma denemem oluyor. Regl günüme 6 gün var ve bugün kan testi yaptım sonuç 0.100 açıkçası çok şaşırdım belirtiler var gibiydi belim ağrıyor aşırı halsizlik uykusuzluk gibi. Sizce biraz erken mi davrandım tekrardan test yaptırmalı mıyım burada yazılan bazı yorumlar 2 gün sonra bile değerin değiştiği yönünde bu yorumlar beni biraz umutlandırdı açıkçası.

Merhaba arkadaşlar benim ilk defa hamile kalma denemem oluyor. Regl günüme 6 gün var ve bugün kan testi yaptım sonuç 0.100 açıkçası çok şaşırdım belirtiler var gibiydi belim ağrıyor aşırı halsizlik uykusuzluk gibi. Sizce biraz erken mi davrandım tekrardan test yaptırmalı mıyım burada yazılan bazı yorumlar 2 gün sonra bile değerin değiştiği yönünde bu yorumlar beni biraz umutlandırdı açıkçası.
5 ağustosta 0.1 çıktı 9 ağustosta 41.59 çıktı benim beklenen adet tarihim de 12 ağustostu. Umut her zaman var ama belirti olarak yaşadıkların biraz erken gibi :)

5 ağustosta 0.1 çıktı 9 ağustosta 41.59 çıktı benim beklenen adet tarihim de 12 ağustostu. Umut her zaman var ama belirti olarak yaşadıkların biraz erken gibi :)
Bence de erken belki de psikolojiktir:) o zaman regl tarihimin geçmesini bekleyeyim ben de nasip kısmet :) sonucu buraya yazacağım.

Mrb 2 senedir korunmuyorum bende 28 eylülde hsg çekildim sağ tüpüm açık ama sol tüpüm kapalı çekildiğim ay korunmak için hiç beraber olmadık ve ekimin 19 unda adet oldum adetim bittikten sonra ovulasyon testi yapmaya başladım adetimin birinci gününden başlarsak saymaya 12. Gün yani ekimin 30 unda yumurtam çatladı bugünleri hep değerlendirdik tabi ama ayın 31inde acayip derecede göğüslerimde ağrı başladı ağrıyla beraber yanma ben adet olcağım zaman bile göğüslerim ağrımaz südyenle kesinlikle duramıyodum o derece bel ağrısi sırt ağrısı kasıklarımda batmalar ve aşırı derecede dolgunluk oldu kasıklarımda göğüs ağrılarım dört gün sürdü şuan sadece sızlama ve hafif yanma var uç kısımlarında diğer belirtilerim hala devam ediyo ve kasıklarımdan bacaklarıma inen ağrılar var ve salata yerken sanki bi kaşık pril attım ağzıma yutamadım gidip tükürdüm bugünde yediğim yemekten bi an küf tadı geldi bugün kanda hcg baktırdım 0.100 çıktı adetime daha 8/9 gün var gebelik olsa çikarmıydı erken mi test yaptırdım acaba uzun oldu kusura bakmayın :((

Back
X