beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Sizin nasıl oldu nezanan öğrendiniz tebrik ederim 😊
6 ve 5 gun kala predictor de silik cizgi gordum 4 gun kala kan verdim 2 idi. Predictor yanildi diye dusundum. Gebe degilim bir dahaki aya artik demistim kan kesin nasilsa diye. Adetime 2 gun kala idrara cok sıkışmış bir şekilde uyandim evde de test vardi seytan durttu yaptim😂😂 2. Cizgi silik cikti. Hemen hastaneye kosup kan verdim 28 cikti 😍

6 ve 5 gun kala predictor de silik cizgi gordum 4 gun kala kan verdim 2 idi. Predictor yanildi diye dusundum. Gebe degilim bir dahaki aya artik demistim kan kesin nasilsa diye. Adetime 2 gun kala idrara cok sıkışmış bir şekilde uyandim evde de test vardi seytan durttu yaptim😂😂 2. Cizgi silik cikti. Hemen hastaneye kosup kan verdim 28 cikti 😍
Ne gibi belirtiler yaşadınız, gerçi kişiden kişiye değişiyor sanırım ama :( Adetim iki gün geçti test yaptım ancak sonuç negatif çıktı. Kasık, bel ve bacak ağrım var. Ara ara da göğüslerim de sızlama oluyor. Büyük ihitimal stresten gecikti reglim testte negatif çıktığına göre. Stresten uyku uyumuyorum kaç gündür :(

Ne gibi belirtiler yaşadınız, gerçi kişiden kişiye değişiyor sanırım ama :KK43: Adetim iki gün geçti test yaptım ancak sonuç negatif çıktı. Kasık, bel ve bacak ağrım var. Ara ara da göğüslerim de sızlama oluyor. Büyük ihitimal stresten gecikti reglim testte negatif çıktığına göre. Stresten uyku uyumuyorum kaç gündür :KK43:
Ben sol yumurtaligimda siddetli agri hissetmistim o yuzden adet olmadigini anladim tek tarafli oldugu icin. Midem bulanmadi ama cok yanma oldu icim cayir cayirdi resmen. Goguslerde agri yeni basladi. Herkesta farkli olabilir de tabi🤔 sabah ilk idrarla yaptiysaniz adet tarihiniz da gecmis test pek yanilmaz gibi geliyor bana da ama o kadar stres yapmayin🥺

Nasil devam etti hcg acaba? Benimde sizinkine benzer su an

Kızlar merhaba konuyu bir haftadır takip ediyorum neredeyse yarısını okudum. Ben covid testi yaptırdım yaptırmadan önce de betahcg testi yaptırdım ilaç kullanmamak için. Adetimden bir gün önceydi ilk bebeğimi erken öğrendiğim için varsa buda çıkar diye düşündüm. Sonuç <1.20 yani negatif. Sat 11.12 ama hala ortada bir şey yok. Boşuna kan testine yeniden para vermek istemiyorum. Şimdilik idrar testimde negatif ama tabi sabah yapmadım testi. Cumartesi yine sabah idrarımla test yapıcam adet olmazsam acaba yükseldi mi çok merak ediyorum. Sanki bir çocuğu olan ben değilmişim gibi heyecanlanıp sabırsızlanıyorum acemi gibiyim 🙄

Merhaba
Ben 11 kasımda son adetim oldu 26 kasımda 2 gün lekelenmem oldu doktora gittim ancak bir sıkıntı olmadığını söyledi. 9 unda adet olmam gerekir ama hala olmadım. 4 gün gecikince iki idrar testi negatif ve kan testi 1.20 çıktı. Bugğn gecikmemin 7. Günü. Sizce ne olabilir?

Merhaba
Ben 11 kasımda son adetim oldu 26 kasımda 2 gün lekelenmem oldu doktora gittim ancak bir sıkıntı olmadığını söyledi. 9 unda adet olmam gerekir ama hala olmadım. 4 gün gecikince iki idrar testi negatif ve kan testi 1.20 çıktı. Bugğn gecikmemin 7. Günü. Sizce ne olabilir?
Benimde 11 kasım adetimin bitiş tarihi ve ilk hafta benimde lekelenmem oldu 10 aralıkta test yaptım 1.20 çıktı hala adet olmadım hemen hemen benzer durumdayız karnım falanda ağrıyor arada cumartesi ya da pazartesi sabah idrarıyla test yapıcam bakalım ne çıkacak kimse cevap vermiyor zaten birbirimize haber verelim bari

Merhaba, ekim ayında 3.tüp bebekten başarısız sonuç aldım acaba o sebeple mi bir değişim oldu dedim ama bilmiyorum. adet tarihimde çok ağrım oldu.sırtım belim bacaklarım. şimdi ara ara oluyor ama onun dışında bişiy yok. buradan geri dönüş olur mu ki acaba gebelik gibi:D

Bu ay asilamam oldu adet gunumde 2 3 damla pembe leke geldi adet oldum sandim pet taktim ama adet tarihinin ustunden 2 gun geçti bir kaç damla da kahverengi.geldi baska gelen yok bugun test yaptırdım acaba yerlesme kanamasi mi diye test sonucum 0,3 adet de olmadım lekelenme de bitti gec dollenme mi acaba bu topic biraz umitlendirdi

Adet olmadan önce ovitrelle çatlatma vurulmuştu ilişki oldu sonra 12. Gün adet oldum adetten sonra erken gebelik yaptım flaşla görülecek kadar silik çizgi çıktı hemen kan verdim HCG 0,929 çıktı ve adetin 8. Günü ovulasyonum çift çizgi , adet zaten 7 gün 🤦🏻‍♀️okuyanların beyni yanacak biliyorum acaba adet olduğu halde gebe olan var mı

Bu ay asilamam oldu adet gunumde 2 3 damla pembe leke geldi adet oldum sandim pet taktim ama adet tarihinin ustunden 2 gun geçti bir kaç damla da kahverengi.geldi baska gelen yok bugun test yaptırdım acaba yerlesme kanamasi mi diye test sonucum 0,3 adet de olmadım lekelenme de bitti gec dollenme mi acaba bu topic biraz umitlendirdi
Canım peki sonucun ne oldu

Benimde adete yedi gün kala testim 0.100 dü Ama hissediyordum doktor negatif dediği halde adet günümden iki gün sonra tekrar gittim 105 çıktı hamileymişim

herkese merhaba birileri de bana yardımcı olsun lütfen :KK43: kasık ağrısı ve gebelik şüphesi ile 2 gün önce doktora gittm betahcg 0,6 çıktı yumurtlamanın 8. günüydü reglime de 10 gün varken çıkan sonuç 0,6.. gebelik yok dedi dün başka bi doktora gittim rahim kalınlığın 17 mm ya yarın falan regl olcaksın dedi(çümnkü 10-12 mm olunca regl olunuyormuş ) YA DA HAMİLESİN DEDİ. şimdi ben de bu ihtimale tutundum ne zaman kan versem ki tekrar?
sonucunuz ne çıktı acaba? Regl oldunuz mu? Ben de dün muayeneye gittiğimde rahim kalınlığım 15 mm olmuş ve 12 mm iken regl olunduğunu ve kan testinin yapılmasını istemişti doktorum. Ama maleSef <1.20 çıktı negatif yani. Yarın BAT günüm ama polikistik olduğum için olmayabilir de.Enfeksiyon için ilaç bile içmiyorum şu an belli olmaz diye.

Adetim 3 gün geçti hem idrar testim negatif, bhcg 0.4 çıktı. İlk gebeligimde de böyle olmuştu yaklaşık 2 hafta sonra hamile olduğum ortaya çıkmıştı hatta doktor söktürücü vermişti kullanmamistim, şimdi de aynısı olur mu acaba diye düşünüyorum beklemedeyim😁😁
Peki o 2 haftada ilişki oldu mu yoksa ilk 0.4 çıkan testten önce yaşanan bir ilişkiden mi hamilelik, bir de bu arada idrar testi yaptınız mı hiç?

Benim polikistik overim vardi 35 günü aşan âdetlerim olurdu yumurtlamadı bilmezdim bile tahmini adet günüm birkaç gün gectiginde negatifti üstüne 12 gün gecikince tekrar idrar testi yaptim hafif silikti kan verdiğimde ise yeni hamileymişim.
Aradaki gecikmede ilişki oldu mu?

Back
X