• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Kızlar şöyle anlatim son adet tarihim 3 aralık,3 ocak geldi (bu arada polikistik overim) dedim test yapim kocaman bir 0,28 ÇIKTI,Beni tek düşündüren daha önce 0,1-0,5 çıkıyordu bir umut dedim ama eşime negatif dedim çaktırmadım..
2 hafta snra test yaptım evde çift çizgi,kan testi yaptı 794,üç gün sonra yaptım 35559 çıktı,şimdi kaç bilmiyorum..

Esas olaya gelim 2 yıldır korunmadan denedik olmadı,ama ben hep kendi kendime kamile kalmak istiyordum(5 vakit namaza yöneldim haşa bebek için değil)
dua etmem gerekiyordu allahtan istemem gerekiyordu o insanı yoktan var edendi şüphesiz,onun katında imkansız diye hiçbirşey yok,yaklaşık 3 ay bu şekilde ağlaya ağlaya dualar ettim 'allahım nolursun hastane köşelerine düşmeden kendiliğinden evladım olsun sen insanı bir kan pıhtısından yarattın banada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et' dualarım hep bu şekilde oldu..

Önce adetlerim kahverengi lekelenmelerle oldu üzüldüm hatta bir ara nefsime şeytana uydum allaım neden dularaım kabul olmadı diye namazı bıraktım,(haşa ! allaha küstüm) sonra namazı terkedenler diye bir yazı gördüm üzüldüm tekrar af diledim allaha yöneldim sonra hiç bırakmadım allahın birbildiği vardır dedim,bu da benim imtihanım dedim ısrarla bana verecek olan rabbimdir dedim

Ve nitekim şuan hamileyim hemde bu ayın 3 ünde 0,28den 35559 çıkmasıdan hamileyim..SİZE TEK TAVSİYEM ALLAHA YÖNELİM O OKADAR YÜCE Kİ AÇTIĞINIZ ELLERİ GERİ ÇEVİRMİYECEKTİR SADECE ONA YÖNELİN DUA EDİN İSTEYİN..EVVELALLAH OLACAKTIR.

Kızlar şöyle anlatim son adet tarihim 3 aralık,3 ocak geldi (bu arada polikistik overim) dedim test yapim kocaman bir 0,28 ÇIKTI,Beni tek düşündüren daha önce 0,1-0,5 çıkıyordu bir umut dedim ama eşime negatif dedim çaktırmadım..
2 hafta snra test yaptım evde çift çizgi,kan testi yaptı 794,üç gün sonra yaptım 35559 çıktı,şimdi kaç bilmiyorum..

Esas olaya gelim 2 yıldır korunmadan denedik olmadı,ama ben hep kendi kendime kamile kalmak istiyordum(5 vakit namaza yöneldim haşa bebek için değil)
dua etmem gerekiyordu allahtan istemem gerekiyordu o insanı yoktan var edendi şüphesiz,onun katında imkansız diye hiçbirşey yok,yaklaşık 3 ay bu şekilde ağlaya ağlaya dualar ettim 'allahım nolursun hastane köşelerine düşmeden kendiliğinden evladım olsun sen insanı bir kan pıhtısından yarattın banada sağlıklı hayırlı bir evlat nasip et' dualarım hep bu şekilde oldu..

Önce adetlerim kahverengi lekelenmelerle oldu üzüldüm hatta bir ara nefsime şeytana uydum allaım neden dularaım kabul olmadı diye namazı bıraktım,(haşa ! allaha küstüm) sonra namazı terkedenler diye bir yazı gördüm üzüldüm tekrar af diledim allaha yöneldim sonra hiç bırakmadım allahın birbildiği vardır dedim,bu da benim imtihanım dedim ısrarla bana verecek olan rabbimdir dedim

Ve nitekim şuan hamileyim hemde bu ayın 3 ünde 0,28den 35559 çıkmasıdan hamileyim..SİZE TEK TAVSİYEM ALLAHA YÖNELİM O OKADAR YÜCE Kİ AÇTIĞINIZ ELLERİ GERİ ÇEVİRMİYECEKTİR SADECE ONA YÖNELİN DUA EDİN İSTEYİN..EVVELALLAH OLACAKTIR.

cnm cok guzel zevkle okudum yazdiklarini tebrikler gercektenn Allah hayrlisiyla bizlerede nasip etsin ins namazi.. cok haklisin aslinda yer gok dua ile demisler..

gebeliginde hayirli olsun bu arada saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsn insallah;)

kizlarr 0.34 cikti yani negatif:) nese artik bi dahaki aya umutlar:)

hayırlısı birtanem yaa ..benımde 0.94 cıkmıştıı ama adetıme 12 gün vardıı :41::41:

şimdi 10 gün kaldı ama gidipte kan testı filan yaptırmak istemyıorum..

zmaan da gcemek bılmıyo ki inadımaa yavaşlıyooo :5::5::5:

hayırlısı birtanem yaa ..benımde 0.94 cıkmıştıı ama adetıme 12 gün vardıı :41::41:

şimdi 10 gün kaldı ama gidipte kan testı filan yaptırmak istemyıorum..

zmaan da gcemek bılmıyo ki inadımaa yavaşlıyooo :5::5::5:

evt cnm bnde senin gibi cok zor gecirdim insallahhhh senin vardr hayrlisiylaa bebisin;) sabredebilirsen bi kac gun kala yaptir cnm

kizlarr 0.34 cikti yani negatif:) nese artik bi dahaki aya umutlar:)

Canm benm de 1 hafta varken 1.2 idi.... Geç döllenme oluyo bazen.yani sadece adetin gecikirse şüphelen :)) negatifti die düşünme... Bakalım haftaya beklenen gelcek mi :))) hayrlısı...

Kesinlikle buna inanıyorum ben de.. Ben normalde 5 vakit kılıyodum ama son aylarda hep düzensizleşmişti. Tabiki sadece namaz değil ama öyle olmuştu ki insan dua etmeyi bile unutur hale geliyodu.... Geçenlerde bi arkadşm msj attı; "'çaresizlik Allah'tan gelen en güzel işarettir. Duanın vaktinin geldiğini gösterir, süzülüyorsa gözünde yaşlar, hüzünlüyse güzel yüzün, Rabbin seni özlemiş sesini duymak istemiş demektir"' diye... Mevlananın sözüymüş... Tam da denk geldi, doğru söze ne denir dedim. Sadece namaz kılmak değil elbet. insan gerçekten yaradanından istemesini bilmeli, yürekten istemeli.. Tabi yine de takdir Allahın.. O herşeyin en hayrlısını verir. İnşallah hepimiz için gönlümüzden geçenler hakkımızda da hayırlıdır ve inş.kavuşuruz o gönlümüzdekilere.....

Bu arada canım hayırlı olsun bebişin.. İnşallah sağlıkla sıhhatle gelir.. Bizlere de dua etmeyi unutma lütfen :))

Canm benm de 1 hafta varken 1.2 idi.... Geç döllenme oluyo bazen.yani sadece adetin gecikirse şüphelen :)) negatifti die düşünme... Bakalım haftaya beklenen gelcek mi :))) hayrlısı...

amin cnm hayrlsi tabi.. sanmiorm gec dollenme olcani 13 gun kala 0.21 di 10 gun kala 1.9 du 6 gun kala yani bugun 0.34 ://

adetı duzensız olanlarda pekala olabılıyor. 10 aralık son adet tarıhım 11 ocak kanda gebelık negatıf. 23 ocak kanda 1424 pozitif şükürler olsun:49::nazar:

adetı duzensız olanlarda pekala olabılıyor. 10 aralık son adet tarıhım 11 ocak kanda gebelık negatıf. 23 ocak kanda 1424 pozitif şükürler olsun:49::nazar:

ayy ne güzel :)) hayrlı olsun canım, darısı tüm isteyenlere =)

Yine cikmadi sonuc negatif ben artik biraktim bakmayacam artik rabbim ne zaman uygun gorduyse o olur beklemenin bir anlami yok dr birsey bulamayinca stres diyor hemen unutalim bakalim ne olacak.....Allah herkese hayirlisini versin inş.

mrh arkadaslar bende bugun doktora gıttım adetımden 6 gun gecmıstı muayanede bellı belırsız bırseyler var ve rahım duvarı kalınlasmıs hamılelık olabılır dedı ve kantestı ıstedı kan testı soncuna aldık 0,100 cıktı doktorum 10 gun bekle tekrar test yaparız dedı rabbım ısteyen herkeze versın beklemek cok kotu

mrh arkadaslar bende bugun doktora gıttım adetımden 6 gun gecmıstı muayanede bellı belırsız bırseyler var ve rahım duvarı kalınlasmıs hamılelık olabılır dedı ve kantestı ıstedı kan testı soncuna aldık 0,100 cıktı doktorum 10 gun bekle tekrar test yaparız dedı rabbım ısteyen herkeze versın beklemek cok kotu

bana da aynısını dedi

ben 25 26 günde adet gören biriyim 30 aralık son adet tarihim buğün 30 ocak ve ben hala adet görmedim. dün kan verdim. kanda çıkmadı..

bana da aynısını dedi

ben 25 26 günde adet gören biriyim 30 aralık son adet tarihim buğün 30 ocak ve ben hala adet görmedim. dün kan verdim. kanda çıkmadı..

cuma gunu tekrar kan testı yaptırıcam bakalım onda ne cıkıcak cunku doktorum hamılelıkten supelenmıstı muayane sırasında ıns hayırlı haberler alırız artık

Back
X