• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Merhaba arkadaşlar bastan sonra yazdıklarınızı hep okudum.. yeni evlıyım ama son 3 4 aydır korunmuyorz adet duzensızlıgım hep vardı hormanlarda falan bır sorunum yok testlerını hepsını yaptık..bu ay belırtırlerı az da olsa bırseyler var.son adetım 15 nısan ben 15 mayısta regl olmadım 16 mayısta beta testı yaptırdım daha oncekı testlerde hep 0,00 cıkardı o gun 0,99 cıktı negatıf dedıler ama ben hala regl olmadım.acaba bugn tekrarmı yaptrıyım oranları cogalanları gorunce heyecan yaptım...sanırım bırazda umutlandım aksam gıdıp yaptırsam mı daha beklemem lazım mı ılk defa 0,99 gıbı oran cıkınca ıcımde de bır kıpırtı var olacak gıbı ama yınede adet duzensızlıgı olunca bırsey dyemıyrummm:(( Cevaplarınızı beklıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

MERhaba arkadaşlar.Adete 10 gün kala falan kan testi yaptırmak doğru bir uygulama değil.Adetiniz geçtikten sonra yaptırmak gerekir testleri.Çünkü okadar önce yapılan testler hem kafa karıştırıcı oluyor hemde gereksiz stres yapmanıza sebep oluyor.Yani ayrıca adetten 10 gün önce öğrensenizde sonucu bebek 5-6 haftalık olmadan ultrasonda falan hiç bişiy belli olmayacak.Adet geçtikten sonra test yapmanızı tavsiye ederim.
Bu arada bende bebek istiyorum.Bir kez kürtaj oldum 7 haftalıktı kalp atışını duyamamıştık.
Geçen ay adet gününmden birgün önce idrar testi yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi gün tekrarladığımda tek çizgiydi ve adet oldum..Bazen hcg hormonu adet zamanında biraz yükselebiliyormuş ve test hassas ise yakalayabiliyormuş.Buda yanılmaya sebep oluyor.DAha çok hayal kırıklığı oluyo.
O yüzden okadar erken test yapıp kendinizi strese sokmayın.

arkadaşlar merhaba, ben ikilemde kaldım birde siz yorumlarmısınız
En son 28 Nisan'da (beklenen adet günümden 4 günce önce) adet görmüştüm, aşılama sonrasıydı tutmadığı için erken oldum. Devam eden ayda doktorum yumurtlamamı takip etmek istedi, yumurtam bu ay geç olgunlaşmıştı. 15 Mayıs'daki (adetin 17. günü) son kontrolümde yeterli olgunluğa gelmişti ve çatlatma iğnesi verdi.
13 Mayıs, 15 Mayıs ve 17 Mayıs ilişkimiz oldu.

normalde 28 günde bir adet olduğum için bu ay adetimi 26 Mayıs'ta bekliyordum ama olmadı. Ekte göreceğiniz üzere gecikmemin 4. gününde (29 Mayıs) kan tahlili yaptırdım ama 1,20 negatif çıktı.

Bu arada 20 Mayıs itibariyle sabah aksam progestan 100'lük alıyorum.

Merak ettiğim, bu ay yumurtam geç olgunlaştığı için mi adetim gecikiyor? ben aslında yanlış mı sayıyorum beklenen adet tarihimi? Kan testini tekrar yaptırmalımıyım, gebelik varsa henüz kanda görünmemesi mümkün olabilir mi?

bu arada adetim yaklaştığında 1-2 gün önce gögüsler şişmeye başlar bu ay hiç bir belirti yok ıslaklık hissi veren hafif bir akıntı, vajinadan hava kaçağı ve ara sıra bel-karın-kasık ağrısı oluyor ama şiddetli değil.

Ne dersiniz?

benim sat 28 marttı.

13 nisanda beta 0.00 dı. 24 nisanda evde test yaptım çift çizgi:49:

25 nisanda kanda 220 falan çıkmıştı. yani 10 günde olmuş her şey:))

benimde bugün bhcg 0.100 çıktı üzülmüştüm ama burdaki yazılanlar beni umutlandırdı zaten adetime çoookkk var inş ALLAHIM herkese nasip etsin :D

dene bence baksana örnekleri var belki seninde geç döllenmedir

ah karamell ah bende bugün kan testine gittim yine hüsran .adetime 6 7 gün var daha ama ümit işte
.belki belki belki...ama 0.01 çıktı.ama martta bi düşük yaptım neyse hikayesini anlatayım.
beklenen adetime 5gün kala kan testi sonuç:negatif
5gün sonra bi tane gebelik testim vardı oda aradan çıksın diye adet günümde yapınca
çok silik çizgiyi gördüm koşa koşa kan testine gittim ve sonuç:13
kan kesin diyoruz ama böyle azizlikleride oluyor bu ay bi ümit belki yine aynısıolur diye bekliyorum.
rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

arkadaşlar merhaba..benim de adetim gecikti..sabahları ısı takibi yapıyorum düşük çıkıyor..kan testi yaptım negatif..13 gün gecikme var..geç döllenme olabilir mi..döllenme olunca ısı düşük çıkar mı..siz sabah ısı takibi yapıyor musunuz..lütfen yardım

ben de aynı dertten muzdarip.....sat tarihim 3 mayıs...kan testi yaptım sonuç 0,1....hala adet olmadım...nolcaz biz..

arkadaşlar merhaba..benim de adetim gecikti..sabahları ısı takibi yapıyorum düşük çıkıyor..kan testi yaptım negatif..13 gün gecikme var..geç döllenme olabilir mi..döllenme olunca ısı düşük çıkar mı..siz sabah ısı takibi yapıyor musunuz..lütfen yardım

sabahları yapılan ateş ölçümünden bahsediyorum..yumurtlamadan sonra yüksek kalır ve 14 günü geçerse hamile olma ihtimalin vardır arkadaşım..normalde ateş ölçümü yapıyorsan bunu görebilirsin..36.5 in üzerindeyse ümit vardır.. tabii 14 gün yüksek kalacak adet olmayacaksın...

kızlar merhaba

bnmm son sat 17 mayıs 5 gun once beta hcg degerım o.100 idi bugun yaptırdım 1.2 :S sanırım kesınlıkle negatıf bugun regl olmam lazımdı olmadım yardım lutfnnn

kızlar merhaba

bnmm son sat 17 mayıs 5 gun once beta hcg degerım o.100 idi bugun yaptırdım 1.2 :S sanırım kesınlıkle negatıf bugun regl olmam lazımdı olmadım yardım lutfnnn
yükselme var..biraz daha bekle adet olmazsan testi tekrarla...geç döllenme olabilir.

kızlar merhaba

arkadaşım yinede çok ümitlenme ama başka bi sayfada bi arkadaş okumuştum
seninki gibi önce 0 l ı bi rakam çıkıyor doktorlar negati diyor
2 gün sonra tekrar ediyor yine 2 li bişey çıkıdyor kesinlikle negatif diyorlar
bi hafta sonra adet olmayınca yineliyor ve hamile olduğunu öğreniyor
rabbim hepimize nasip etsin

Back
X