beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

17 .gün de hamilelik haberini alanları okumuştum burada :)
:) benim aslında hamilelikle ilgili hiç bi denemem olmadı. Eşim korunuyordu normalde. Kondom bitince geri çekme yöntemini denemiştik baktık başarılı oluyo gibi devam edelim dedik :) regl de gecikince olabilir mi ki demiştim. Bu yöntemle de hamile kalanlar da oluyormuş da :) Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?

kızlar adetim 5 gün gecikince idrarda pozitif çıktı. Kan testi yaptırdım 0.00 negatif çıktı. Tam negatif yani. :) Dün adetimin gecikmesinin 8. günüydü. Bu kez kanda 1 çıktı. Bugün hala adet olamadım. Bi daha ne kadar gecikirse test yapmalıyım? Hayatımda ilk kez böyle adet gecikmesi yaşıyorum. Aynı durumu yaşayanlar var mı ki?

Eger gebelik varsa canın 48 saatte bir yükselir dedi doktor . 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırmani tavsiye ediyorum

:) benim aslında hamilelikle ilgili hiç bi denemem olmadı. Eşim korunuyordu normalde. Kondom bitince geri çekme yöntemini denemiştik baktık başarılı oluyo gibi devam edelim dedik :) regl de gecikince olabilir mi ki demiştim. Bu yöntemle de hamile kalanlar da oluyormuş da :) Siz ne zamandır düşünüyorsunuz?
Bizim bir 25 gün oldu canim ışte adet in 3. Günü geçti bekliyorum

Meraba arkadaşlar ben bugun üye oldum .evet canm bende de aynısı olmuştu kızımla kan testi yaptım negatif çıkmıştı tst yaptığım günden bir ay sonra 2 aylık hamile olduğumu öğrendim yani negatif çıkan kan testinde 4 haftalik hamileymisim meğerse şimdide 4 çocuğu düşünüyoruz yine kızımla olan şeyler oluyo belirtilerin var geçen gün test yaptım kan testi aynı hastanede negatif çıktı napiyon bilemedim doktorumnda bana tarlusal verdi adet olana için ne yai cam bilemedim

2 tane içtim ama şüphe girince aklıma bıraktım içmiyorum şimdi inşallah vardır ya saol canm benim cevabın icin

Temkinli olmak lazim daha once de yasamissin ayni seyi
evet yaşadım ama o zaman içtiğim ilan duphaston du yani hamilelerde düşüşü engelliyo adet olmayanlardan adet sokturuyomus o yüzden bebeğime birsey olmamıştı ama şimdi kızımda ne yaşıyosam aynısını yaşıyorum şimdiki doktorun verdiği ilaçta tarlusal hamilelik belirtilerim fazla değil kasiklarda batma ağrı goguslerde Şişli sık idrara çıkma var ama benim bulantılarım 2 aydan sonra başlıyo 3 çocuktan sonra bayaa tecrübe kazandım

Kızlar size bişey soracağım adetim gecikeli 15 gün oldu perşembe günü kan testi yaptık 0,1 ve dün yaptırdım 0.100 ama hala adet olmadım doktor gebelik yok dedi progestan verdi acaba hamilemiyim haftaya kadar olmazsam tekrar test yaptiracagim hayatım boyunca hiç adetim bu kadar gecikmedi

kızlar ya bende sızın gıbıyım adetım 2 gun gecıktı adet olmadan bı gun önce idrar testı sılık cıktı ama kanda,1 cıktı halada regl olmadım hamıle olabılırmıyım.gelısmelerınızı yazarmısınız lutfen

Kizlar ben de dun acildeydim antibiyotik vereceklerdi gebelige baktilar yok dediler daha on gun var dogru mudur yoksa daha kanda belli olmaz mi arkadaslar

Kizlar ben de dun acildeydim antibiyotik vereceklerdi gebelige baktilar yok dediler daha on gun var dogru mudur yoksa daha kanda belli olmaz mi arkadaslar

Geç döllenme olabilir bu yuzden de çıkmamis olabilir genelde 7 gun öncesinden belli oluyor bunun yanı sıra gebelikte olmayabilir ama tedbirli olmak lazım .

kızlar ya bende sızın gıbıyım adetım 2 gun gecıktı adet olmadan bı gun önce idrar testı sılık cıktı ama kanda,1 cıktı halada regl olmadım hamıle olabılırmıyım.gelısmelerınızı yazarmısınız lutfen

Bence beklemelisin . 2 günde bir baktır yükseliyorsa güzel :)

Selam arkadaşlar uzun zamndır hayal kırıklıgı yaşadıgım için girip yorumları okumuyordum etkilenmiyeyim diye ama geçen ay eşim ameliyat oldu çok düzenli bir ilişki olmadı biri yumurtlama dönemimi gelen biride yumurtlamadan sonra sadece bu ay da olmaz dedim.. ama adetim geçikme yaptı bugun 5 gün oldu ve eşimin ısrarı uzerıne kan tahlili yaptırdım sonuc negatif 0.92 çıktı adet belirtisi yaşamıyorum normalde bi hafta öncede gögüslerim aşırı acırdı yok bu ay. ve aşırı uyku halim var yaklasık bı haftadır hep uyumak istiyorum gözlerimin içi yanıyor iş yerinde. erkenden uyuyorum uykumu alim diye ama yok yıne aynı. bilmiyorum ümidim çok yok ama regli olana kadar beklicez sanırım..:( rabbim isteyen dileyen herkese evlat nasip etsin inşallah..

idrar testlerimde ikinci cizgi silik cikio ama kan testi yaptirdim 0.03 cikti bu nasil bi mantik bata 3 gun var bu aradao_O

Kızlar ne olur bana yardım edin. Ben tüp bebek yaptırdım 5.gün transferiydi bugün 12. günüm acil de kan testi yaptırdım 0.2 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ne yani bütün emeklerimiz boşa mı gitti :(

Kızlar ne olur bana yardım edin. Ben tüp bebek yaptırdım 5.gün transferiydi bugün 12. günüm acil de kan testi yaptırdım 0.2 çıktı doktor hamilelik yok dedi. Ne yani bütün emeklerimiz boşa mı gitti :KK43:
Emeklerim boşa gitti diye düşünme. Hayırlısı olsun de Rabbime teslimim de. Gebeliği veren nasip kısmet eden Allah dualarını görüyordur istemekten duadan vazgeçme ve bence yıpratma kendini. Sağlıkla gebelik haberini almak anneliği tatmak nasip etsin Allahım

Back
X