Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İki gün arayla yaptırmanız daha iyi iki gün arayla %60 artması lazım en az. Yani ikiye kaplamalı beta HCG degeriniz4 gün arayla kan testi yaptırdım. Regl dönemim de gelmemişti
İlk sonuç : 0,1
İkinci sonuç : 37,9
%60 gibi bir artış diyerek bence yanlış yönlendirme yapmayalım. Buradaki her bayan hassas. Bugün doktor kontrolünde tekrar test yapıldı. Sonuç 63.1 ama doktor tarafından yeterli görüldü. Doktor da gayet karşısına alıp herşeyi anlattı. Takip edip stabil olarak iki kat artmasını bekleriz 2 günde 1 dedi. Şuan sizin dediklerinize bakarsam düşük yapıyorum çünkü yüzde 60 artmadı. Bence bu kadar doktorculuk oynamayalım.İki gün arayla yaptırmanız daha iyi iki gün arayla %60 artması lazım en az. Yani ikiye kaplamalı beta HCG degeriniz
Merak etme az yükselirse nolacağını anlattı doktor. Ama buradaki insanları bu şekilde karamsar yönlendirmek ne okursan oku, ne yaşamış olursan ol doğru değil. Neyse burası ne tartışmanın yeri ne zamanı. İnşallah Allah birdaha yaşatmaz ve hayırlı bir evlat sahibi olursun.Kan değerlerimizin dusuk olması dusuk yaptığınız anlamına gelmez bu bir . İkincisi siz buraya bir şeyler yapıyorsanız her cevabı okursunuz ister göz önüne alır ister almazsınız. Haddinizi asmayin kimse burada doktorculuk yapmıyor. İlk önce beta HCG değeri az yükselirse ne anlama gelir bunu araştırın. ki benim demek istediğimi doktorunuz da size demiş STABİL olarak degerinizin ikiye katlanmasını bekleriz 2 günde 1 demiş. Yani bana yazdığınız cevapta almanız gereken cevabı aldınız bence
Detay vereyim:)
Son adet tarihim 27 ağustos
Beklediğim adet tarihim 26 eylül (adetim düzenlidir)
İlk kan testim 29 eylül (sonuç 0.01)
İkinci kan testim 5 ekim (sonuç 0.01)
Üçüncü kan tetim 12 ekim (sonuç 103.9)
Adet tarihimden 17 gün sonra hcg değerim 103.9, bu değer normalde adet tarihinden 1-2 gün öncesinde çıkar.Benim yumurtlamam beklenenden çok sonra olduğu için bu değer çıktı.Yani 26 eylülde henüz yumurtlama olmamıştı bebekte yoktu dolayısıyla.Tahminen yumurtlama 2 ekim gibi oldu.Doktora gittiğimde yalancı bir son adet tarihi belirleyip ona göre hesap yapacağız.Yani şuan yaklaşık 4. haftanın sonlarındayım.
Akıntıma gelince hiç bakmamıştım hatta adetim geçtiği için kendimi hamile sanıyordum , çok bulantım ve halsizliğim vardı ayakta duramıyordum , çok üşüyordum.O yüzden çalışmada olmadı çok fazla öyle 2 güne bir falan gün saymalar hiç olmadı.Tamamen tesadüfen gününü yakalamışız yani:)3aydır gün ayarlaması yapıyordum tutmadı böyle hiç beklemediğimiz bir anda oldu.Allah ne zaman isterse o zaman veriyor bizde böyle kendi kendimize çabalayıp duruyoruz işte herşeyin bir zamanı var.Bugün duydum bir tanıdık 38 yaşında ünv. giden çocuğu var korunuyorken hamile kalmış.Bunun gibi Allah isterse korunurkende veriyor.
Forumda birçok yerde okuduğum bir konu vardı sizlerde görmüşsünüzdür mutlaka, eğer gebelik oluşmuşsa adet gününe yakın ovulasyon testleri pozitif gösteriyormuş.Bilimsel birşey değil ama deneyen kişiler olmuş işte ne kadar doğrudur bilemem.Adetim geçince 3.günü ovulasyon testi yaptım silik çizgi çıkmıştı bende hamile olduğumu sanmıştım meğer yumurtlama oluyormuş:)
İlginç geliyor ama çok kişinin başına gelen bir durum.Yumurtlama gecikiyor dolayısıyla adette gecikiyor.O sırada işte döllenme olursa bebek oluyor, olmazsa adet geç gelmiş oluyor.Yeterince detaylı olmuştur umarım:)
Kızlar benimde adetim 3 gün gecikti ve beta 1.65 çıktı ve bu değeri ilk kez gördüm hayatım boyunca..Rahim kalinligi da 9.4...Bugün 4.gün bitti hala adet olmadım ve bel ağrım var hafif akinti kasikta batma oluyor..Sizce yükselir mi değer