beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Kizlar ya bana da fikir verin adetlerim cok duzelnlidir hic gectigini hatirlamam bu ay 7 gun gecti bugun yani adet gecikmemim 7. Gunu test yaptirdim 2.3 cikti sizce daha umit yok mu kesin negatif mi yoksa yukselebilir mi daha :KK43:
Gec dollenmeyse cikmayabilir cnm bekle insaLalah hamilesindir

Kizlar iyi aksamlar gecen ay korunmayi biraktik gecen ay adetten once kan verdm beta 2.99 cikti sonraki gun adet oldum kan verdm dusmus sifirli degere persembe gunude adetimden birgun onceydi kam verdim beta 3.44 onada bugun gdio kan verdm oda dusmus 0.63 bu beta neden byle yukseliyr dollenme oluyr tutunamyr mu analmdm. Snuclari doktorada gstermedm daha fikri olan var mi benim gbi olanlar var mi lutfwn yazin

Kızlar ben 1.5 yıl evliyim çocuk istiyoruz adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptim karışık çıktı kan testi yaptim belirtince vardı bulantı istahsizlik sonuç çıktı 0.2 negatif çok şaşırdım umutluydum halada belirti var sizce neden olabilir

Kızlar ben 1.5 yıl evliyim çocuk istiyoruz adetim 4 gün gecikti idrar testi yaptim karışık çıktı kan testi yaptim belirtince vardı bulantı istahsizlik sonuç çıktı 0.2 negatif çok şaşırdım umutluydum halada belirti var sizce neden olabilir
Canım kanaman gelmediği sürece umut var geç döllenme olmuş olabilir

Kızlar ya napacam adetim 4 gün gecikti adet belirtiside yok karin şişkinliği gibi tam tersi karnım dümdüz

Kızlar mrb..bütün sayfaları okudum...ben de henüz yeni çocuk istemeye başladım...adetime 10 gün varken kan testi yaptırdım...0.100 çıktı...acaba erkn yaptrdığım için mi bu sonç çıktı...yeniden yaptrsam mı yoksa hiç ümitlenmesem mi...bilemedim...yardımnza ihtycm var...

Kızlar burda olan varmıı.. . Benim bugün gecikmede 6. Günüm ve ilk defa hayatımda bu kadar geciktim.. adet olacağım diye bekledigim gun adet ağrılarım oldu iki gun sonra ben adet olcam diye bekledim 4 gun olmadım kan testi 0.100 cikti ve idrar testlerinde negatif ve ben bu ay adetin 21. Gününe kadar yumurtlamadım.. . Geç döllenme ihtimali vardır insallah diye düşünüyorum siz ne dersiniz

Kızlar burda olan varmıı.. . Benim bugün gecikmede 6. Günüm ve ilk defa hayatımda bu kadar geciktim.. adet olacağım diye bekledigim gun adet ağrılarım oldu iki gun sonra ben adet olcam diye bekledim 4 gun olmadım kan testi 0.100 cikti ve idrar testlerinde negatif ve ben bu ay adetin 21. Gününe kadar yumurtlamadım.. . Geç döllenme ihtimali vardır insallah diye düşünüyorum siz ne dersiniz
Canım yumurtlaman geç olduysa adetin de geç gelir adet kanaması yumurtlamadan 14 ile 16 gün sonra gelir bu yüzden gecikmiş olabilir inşaAllah bebişin vardır

İnş geç döllenme olmştur canım...vee hamilesndir..

İnş geç döllenme olmştur canım...vee hamilesndir..
Inşallah ya bu ay bu kaçıncı ümitsizliğe kapılıp yeniden ayaklanmam anlatamam önce yunurtladigimi bariz hissettim ama 21. Gün yumurtlama değerim 1.36 cikti sok oldum cok üzüldüm ağla ağla bir hal oldum o gun lekelenmem ve kaşığma siddetli batma oldu sonra idrar testleri negatif sonra kan testi negatif her seferinde bir umut dedim

Back
X