beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Arkadaşlar merhaba bende geçen ay bir kimyasal gebelik geçirdim doktorum korunmama gerek olmadığını söyledi bir kaç belirti var yaşadığım bunlara dayanarak dün beta HCG testi yaptırdım 0.100 çıktı ama adetime daha 9 gün var sizce ufak bi ihtimal olsa da hamilelik olabilir mi?[/QUOTE

2.gebeligi planliyorum oglum 1 yasinda.ilk hamile kalacagim donemlerde de buraya yazmisitim yazdiklarimi okudum.tahmini adetten yaklasik 10 gun once yaptirmisim 0.1 cikmis.3 gun kala idrarda silik cizgi cikmis .1 gun kalada deger 302 cikmis.

Adete 8 gun kala kanda 0.00 cikti sizce ne demek ? Yumurtlama doneminden beri kasik agrim var arad bacagimada vuruyor agri

Selamun aleyküm arkadaşlar aranızda yeniyim zaten daha dört aylık evliyim yani hem yeni hemde yeni gelinim. Bu konu başlığı altında bir çok kişinin yazısını okudum. Bende size bişey sormak istiyorum sizin tecrübeleriniz benden fazla en son adet tarihim 27 Aralık ve evlendiğimden beri düzensiz adet oluyurum adetim yine geciktiği için defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı sadece bir tanesinde varla yok arası ikinci çizgi oluştu geçen eşim ile beraber olduktan sonra iki tane minik kan damlası geldi benden ve kasık ağrım da çoktu sonra dün kan testi yaptım 0.100 çıktı gebelik yok dedi doktor ama dün akşam yine açık kırmızı iki küçük damla daha geldi benden ve sol kasığım dışında sağ kasığımda ve alttan sancımda vardı sandım adet oldum ama bugün sabahtan beri hiç bişey yok acaba ilk daha döllenme olmadığı için 0.100 çıkıp sonradan yükselme olurmu? Bebek çok istiyorum Rabbim inşallah isteyen herkese nasip etsin.

Arkadaslar benım Bı sorum olucak yumurtlama doneminde ılıskıye gırdıjten sonra ertesi gun kasık agrım basladı ve yaklaşık adet gunume kadar aralıklarla devam etti adetten 9 gun once kahverengi akıntı gıbı damla damla geldi bu da yaklaşık 4 gun surdu bu sekılde ayrıca bir cok belirtim oldu bas dönmesi bitmeyen bel agrısı kasık agrısı halsızlık ıstahsızlık mıde bulantısı gıbı sızce hamılelık belırtısımı adetten ıkı gun once de beta hcg 0 cıktı böyle olup hamıle kalan varmı yardımcı olurmusunuz teşekkürler

dogum yapali 13 ay oldu adet olmadim.dun suphelenip test yaptim iki cizgi belirdi bugin.kam verdim 0,122 sizce adet sokturucu iceyimmi bekleyeyim mi

Eklentiler

• Screenshot_2018-02-15-21-30-02.webp
    Screenshot_2018-02-15-21-30-02.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 371
Herkese merhaba ben polikistik over hastasıyım ve bu ay klomen kullandım adetten 1 hafta önce idrarda test yaptım 3 4 saat sonra pozitif oldu perşembe günü yaptım 2 saat sonra oldu ve cuma sabahı ilk idrarla yaptım yarım saat 1 saat sonra çıktı dün kan verdim 0.55 çıktı idrara kandan önce bulaşmaz ama bugün tam 30 gün oldu adetimden ayrıca adetim düzensizdir ama son 2 ayda 28 26 günde adet oldum böyle olan varmı acaba sonradan gebe çıkan ?

kizlar idrar testilerim boyle kan degeri 0.100 iki testte hatali cikma ihtimali varmi sizce

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-14-17-34-42.webp
    Screenshot_2018-03-14-17-34-42.webp
    1,5 KB · Görüntüleme: 368
Farkli marka yaptim bide boyle tesaduf olur mu ya kan degeri neden dusuk cikiyor acaba . cift cizgi bukadar net cikarmi hatalida olsa

canim doktora gittim kan 0.100 cikinca gebelik yok dedi idrar temiz dedi adet sokturucu ic dedi gonderdi

Back
X