beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

bende 1 hafta önce sol kasıgımda bıçak batması ve rahmime baskıyla doktora gittim yumurtalık kistim patlamış agrım çoktu agrı kesici igne yaparım ama gebe olmaıdıgından emin olmam lazm dedi beta hcg testi yaptık 0çıktı nir hafta geçip hala adet görmeyince yine yaptık 0,30 du ve bugün adet gördüm hayırlısı böyle kafaya takmayın diyorlar takmamakta elde degil inşallah güzel haberlermizi veririz

Kızlar adetim 7 gün gecikince idrar testi yaptım sonuç negatifti 10. Gün kan testi yaptım sonuç 1.2 yani negatifti 14 günümdeyim hala adet olmadım hiç bu kadar gecikme olmamıştı em fazla bir iki gün oluyordu geç döllenme olabilir mi sizce?

Merhaba kızlar :KK54: öncelikle Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin :anneadayı: benim de gebelik belirtilerim vardı ve adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 0,64 çıktı doktor şüpheli 2 gün sonra tekrar yaptırın testi dedi ben de adet günü yani bugün tekrar test yaptırdım 2,76 çıktı yükselmiş biraz doktor yine bişey diyemedi 3 gün sonra tekrar test yaptırın dedi napayım umutlansam mı :110:

Arkadaşlar merhaba Allah bizlerin kucağını bebeksiz bırakmasın insallah 🙏🏼
Ben mayışsa hasta olmadım Haziran’da oldum 4 gün sürdü tekrar 2 hafta sonra çamur gibi akıntım oldu adetin yarısı kadar normalde bu ay da adet olmam gerekiyordu 3 ünde olmadım
Kan testi verdim Başka hastanede 2.0 çıktı ertesi gün yine verdim yine 2.0 çıktı aradan 2 gün geçti bu sefer de 0.5 çıktı yükseliyormu düşüyor mu ? Nedir bu ? Adetim geceli 6 gün oldu basına gelen varmı böyle 🙏🏼

Arkadaşlar merhaba Allah bizlerin kucağını bebeksiz bırakmasın insallah 🙏🏼
Ben mayışsa hasta olmadım Haziran’da oldum 4 gün sürdü tekrar 2 hafta sonra çamur gibi akıntım oldu adetin yarısı kadar normalde bu ay da adet olmam gerekiyordu 3 ünde olmadım
Kan testi verdim Başka hastanede 2.0 çıktı ertesi gün yine verdim yine 2.0 çıktı aradan 2 gün geçti bu sefer de 0.5 çıktı yükseliyormu düşüyor mu ? Nedir bu ? Adetim geceli 6 gün oldu basına gelen varmı böyle 🙏🏼
Düşmüş değerin cnm, 2.0 zaten gebelik yok demek, 0.5 ise dahada düşük değer, mesela geç döllenme gebelik olsaydı ve erken test yaptırsaydın böyle 2çıksaydı belki artar derdik, ama gecikmen var ve testte bu sonucu gördüysen gebelik kesin yok görünüyor, 5 ve üstü gebelik lehine olur,, adet gecikmesinde bişeyler etken olmuştur, drdan adet söktürücü isteyebilirsin, hakkında hayırlısı olsun cnm, rabb'im tez zamanda nasip etsin inşallah

Kızlar benimde adetim belli olmuyo bazen 28 günde bir bazen 30 bazen 35 böyle değişiklik gösteriyo iki ay önce femera kullanmıştım yumurtalarım fln güzel oluşmuştu çatladı fln olmadı ama bebiş nasip bu ay rahim filmi çektirdim ve adetimin 31. Günü hala adet olmadım aşırı derecede mide yanması gece sıcak basması gaz mide problemi yaşıyorum hep üşüttüm galiba diye düşünüyorum ama dayanamayıp bugün kan baktım bu zamana kadar bhcg hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.2 çıktı bugün beyaz yumurta akı gibi akıntım oldu adet olmam lazım ama kasık ağrım var adet olamadım

Kızlar benimde adetim belli olmuyo bazen 28 günde bir bazen 30 bazen 35 böyle değişiklik gösteriyo iki ay önce femera kullanmıştım yumurtalarım fln güzel oluşmuştu çatladı fln olmadı ama bebiş nasip bu ay rahim filmi çektirdim ve adetimin 31. Günü hala adet olmadım aşırı derecede mide yanması gece sıcak basması gaz mide problemi yaşıyorum hep üşüttüm galiba diye düşünüyorum ama dayanamayıp bugün kan baktım bu zamana kadar bhcg hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.2 çıktı bugün beyaz yumurta akı gibi akıntım oldu adet olmam lazım ama kasık ağrım var adet olamadım
Alleh nasip eder insallah cnm 1 hafta sonra tekrarla testi yükselme ihtimali bile oluyor 🙏🏼

Kızlar bi konu danışmak istiyorum size.. instagramda yayılan bi macun var yumurtlama vs çok etkili olduğundan epey populer hamilelik konusunda... ben de ara ara kullanıyorum , geçen ay çok yakın bir arkadaşm 2 yıl üstüne bu macunla hamile kaldı mesela... neyse ben bunu ne zaman kullansam döngüm 24 oluyor , her zaman 26 aslnda.. bu konudaki tek netliğim adet döngüm zaten hiç şaşmaz:) bu ay hem macun hem de eşimle ben arısütü bal polen takviyesi yaptk kendimize.. ilişki dönemlerine de çok dikkat ettik falan.. bu ay 30gün oldu adet olmadım, kan da verdim bişi yok tabiki:) bi de 1 hafta önce adet oldm dedim kanama oldm iki gün sonra kesildi. Sorum şu aslnda bi gebelik olmş da kendi kendine sonlanmş olabilir mi, iş dolayısıyla biraz fazla seyahat etmek durumunda kaldım, dikkat etmedim pek yollar koşturmacalar vs.. neden bu kadar gecikti moralim bozuldu da danışmak istedim biraz da uzun olmuş kusura bakmayın😔

Merhaba kızlar :KK54: öncelikle Rabbim isteyen herkese bebek nasip etsin :anneadayı: benim de gebelik belirtilerim vardı ve adetime 4 gün kala kan testi yaptırdım 0,64 çıktı doktor şüpheli 2 gün sonra tekrar yaptırın testi dedi ben de adet günü yani bugün tekrar test yaptırdım 2,76 çıktı yükselmiş biraz doktor yine bişey diyemedi 3 gün sonra tekrar test yaptırın dedi napayım umutlansam mı :110:
Gebelik oldu mu sizin acaba

Maalesef canım olmadı 5in altındaki değerler için umutlanmamak gerek sonra üzülüyoruz 😔 4 ay klomen kullandım bu ay da ilk defa çatlatma iğnesi oldum yine bebek yok hayırlısı dedik bekliyoruz Rabbim hayırlısıyla verir inşallah tüm bebek isteyenlere 🤲🏻
Amin canım insallahh. Benim de adete 10 gun kala 0.13 çıktı. Hep 1.20 çıkardı o yüzden heveslendim biraz ama bakalım

Maalesef canım olmadı 5in altındaki değerler için umutlanmamak gerek sonra üzülüyoruz 😔 4 ay klomen kullandım bu ay da ilk defa çatlatma iğnesi oldum yine bebek yok hayırlısı dedik bekliyoruz Rabbim hayırlısıyla verir inşallah tüm bebek isteyenlere 🤲🏻
Sen adet oldun mu çatlamadan sonra

Kızlar bende adetim 4 gün geçince 1.2 çıkmıştı bir hafta sonra tekrar yaptım 1,5 çıkmış hala adet olmadım bu ay rahim filmi çekilmiştim ondan mı bu gecikme acaba hala adet olmadım

Back
X