• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Dra gittin mi hiç bu kadar uzun sürdüğü için? Ben de 35-36 günde bir olmaya başlamıştım progesteron hormon seviyem çok düşük çıkmıştı.
Canim gitmedin çünkü genç kılığında beri böyle pko var bende o yüzden bazen erken bazen geç yumurtlUyurum.bazı aylarda yumurtlama olmuyor. O yüzden kendimi biliyorum. Ama bu ay regl olunca gidicem artık standart testleri yaptırmaya

Canim gitmedin çünkü genç kılığında beri böyle pko var bende o yüzden bazen erken bazen geç yumurtlUyurum.bazı aylarda yumurtlama olmuyor. O yüzden kendimi biliyorum. Ama bu ay regl olunca gidicem artık standart testleri yaptırmaya
Anladım canım inşallah hamilesindir de onun kontrolune gidersin:))

Hiç ümidim yok ama inşallah canım çok sağol
Öyle deme bu işler belli olmuyor pozitif düşün. Ben sana ufak bir örnek veriyim ben kızıma hamile kalmak için aşılama yaptırdım ilk ay tutmadı. Ikinci ay hamile.olduğumu öğrendim. Rutin doktor kontrolune gittik kese görmek için.. Doktor demezmi aşılamadan önce kendin hamile kalmışsin diye :) hiç beklenmedik bir durumdu hemde hamile kalmışım birde üstüne aşılama yapmisiz allahın işi iste :)

Ah canım keşke ama regli oldum yine. Bu ay da kısmet değilmiş:))
Sağlık olsun canım üzüldüm inşallah bu ay olur. Sen yine regl olabiliyorsun. Ben hala hasta olamadım ben napıyım bana da böö geldi bu durumdan bir de olucakmışım gibi ağrılar var o daha fena :KK45:

Ne zormuş bu işler... Adetime 9-10 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Bir haftadır 4-5 kez istifra ettim. Ara ara sol kasıkta batma klasik hamilelik belirtilerim mevcut. Erken gebelik testi aldım. Belli belirsiz çizgi var gibi. Şaşı olucam artık teste bakmaktan. Kan testini bir daha denemeli miyim? Ağlayacağım dokunsalar, moralim sıfır :(

Sağlık olsun canım üzüldüm inşallah bu ay olur. Sen yine regl olabiliyorsun. Ben hala hasta olamadım ben napıyım bana da böö geldi bu durumdan bir de olucakmışım gibi ağrılar var o daha fena :KK45:
Ben de olamıyodum da bu ay ilaçlardan heralde normal zamanda oldum. Kilo problemim de var dr o da etkiler demişti artık onları vermeye çalışcam

Ne zormuş bu işler... Adetime 9-10 gün kala kan testi yaptırdım 1.20 çıktı. Bir haftadır 4-5 kez istifra ettim. Ara ara sol kasıkta batma klasik hamilelik belirtilerim mevcut. Erken gebelik testi aldım. Belli belirsiz çizgi var gibi. Şaşı olucam artık teste bakmaktan. Kan testini bir daha denemeli miyim? Ağlayacağım dokunsalar, moralim sıfır :KK43:
Canım silik de olsa çizgi varsa hamilesindir. Adetin geçti mi?

Merhaba...batım 11-12 haziran arası yani son 3-4 gün...dün akşam bir test yaptım idrarda...20 dk sonra silik çizgi gözle görülür oldu...heyecanlandık kan testine koştuk...ancak 0.1 negatif çıktı...bu ay çok umutluydum...ovülasyonu net yakaladık, eşimin sonuçları gayet düzgündü vs vs.. ama olmadı sanırım. bir umut bu sayfayı buldum yazmak istedim

Canm, bizde sıkı ovu takibi yaptık, belirtilerimde vardı ama bazen rahme gec yerleşme olduğu için kanda geç çıkabiliyormuş. Daha doğrusu kanda çıkması için rahme yerleşme gerekiyormuş. Adet gecince tekrar baktıralım bence

Kızlar adet düzensizliği problemi yaşıyorum 1 senedir gebelik oluşmadı dr yumurta takibi yaptı klomen kullandım yumurtam oluşuyor ve kendiliğinden çatlıyor fakat ne gebelik nede adet olamadım dr gebelik testi yapıp tarlusal verio ilaç bitiminden 3. Yada 4. Günü mutlaka hastalanırdım bu ay ilaç bitti 9. Günümdeyim hala hastalanmadım geçen hafta salı günü mide bulantısı ve afedersiniz isal yüzünden hastanelik oldum dr iğne yapacaktı betahcgye baktırdım negatif çıkmıştı üzerinden 8 gün geçti acaba hamile kalmış olabilirmiyim kafam çok karıştı ben nie hastalanmadım ki :(

Hanımlar merhaba,
Ben dün yani bata 3 gün kala test yaptırdım 0,742 çıktı sizce kesin negatif midir ? Sonuç evet negatif ama küsüratı artar gibi bir his doğdu içime.. :KK61:

Back
X