- 18 Nisan 2012
- 1.313
- 670
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla herkes aynı gel gitleri yaşıyormuş bende bu ayki maceramı anlatayım. sat tarihim 22 haziran. 9 temmuzda yumurtam çatladı. (doktorum gördü muayenede.) öncesi ve sonrasında ilişkiye girildi. 1 hafta sonra belirtiler başladı. kasık ağrısı batma başdoönme vs.. kesin hamileyim ben hissediyorum dedim dayanamadım.19 temmuzda kan testi yaptım. idrarda çıkmaz ama gebelik var ise kanda erken çıkar ümidiyle.ve çok bilmiş bir tavırla gittim test yaptım..tabiki çıkmadı.sonuç. 2.0 . çok üzüldüm ama bu ay kısmet değilmiş dedim. 2 3 güne adet olurum dedim ama adet günüm dündü.hala adet olmadım..dün sabah ve bu sabah idrar testi aldım.sonuç negatif.. geç döllenme oldu herhalde diye düşündüm kendimi hep ümitlendirdim...fakattttt bu sabah büyük bir heyecanla kanda çıkar artık canım diyerekten. kan testi yaptım amaaaa sonuç. 0.100 çıktı...yine hüsran negatif ....testlerle kafayı yedim.. bir an aaa evet hamileyim diyorum bir an yok canım bu adet belirtisi diyorum. wc ye gidiyorum kesin adet oldum diyorum tık yok... yoruldum vallahi.. adet olsamda kurtulsam bu kuruntulardan.. bu arada daha önce bir gebelik geçirdim.düşükle sonuçlandı.. buradaki yorumları okuyorum adetten 1 hafta sonra pozitif sonuç alan çok.. ümitleniyorum....inşlallah bizde alırız..ama böyle muallakta kalmakta gerçekten çok sıkıcı bir durum.. Allah bilir.. sabretmek lazım.. ama olmuyor işte..içimde hala bir umut var 4 5 gün geçsin testi tekrar ederim... durmak yok yola devam))))))))
evet arkadaşım hayırlı sonuçlar olur inşallah.
olabilir tabiki..örnekleri çok ama beklemekten başka çözüm yok. ben adet oldum bu sabah. cumartesi doktorumu aradım adet in 1 hafta geçsin test yap çıkmazsa gel söktürücü yazayim dedi.ama gerek kalmadı bugun hastalandım.ama ilk defa bu ay bu kadar gecikti 35 gün oldu.neyse kısmet değilmiş bu ay. ne yapalım.. insallah senin tutmuştur.. hayırlı haberlerini bekliyorum..
Test yaptim tekrar. 1.20 cikti bu sefer. Demekki hamile degilmisim. Adet olmadim hala. 4.0 cikmisti ya. 2 gun gectikten sonra yapmistim
merhaba kızlar bende adet gunumde kadın dogum muayenem vardı ama gebelik için olan bi muayene değildi. doktorumu beklerken neden bilmiyorum ama içime kan testi yaptırmak geldi yaptırdım heyecanla sonucu bekliyorum ama bi baktım sonuc 3,1 hayal kırıklıgı oldu ama 2 gun oldu 3 gun oldu yok adet olmuyorum 5,gunumde tekrar kan testi yaptırdım sonuc 137 cıktı hamileymişim gec döllenmeymiş :)
hayırlısı canım geç olsun temiz olsun.... adet oldun mu peki..