beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

3,5 sene once buraya beta hcg degerimi yazmisim acaba hamile miyim falan diye 2 haftalikmis o zamanlar karnimda.cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var.Rabbim isteyen herkese nasib etsin.

3,5 sene once buraya beta hcg degerimi yazmisim acaba hamile miyim falan diye 2 haftalikmis o zamanlar karnimda.cok sukur 2,5 yasinda bir oglum var.Rabbim isteyen herkese nasib etsin.
Amin canim benim adetinin kacinci gunu yaptirmistin kac cikmisti

Slm kizlar ayin 8 inde catlatma ignesi vurundum bugun gittim doktora kan testi istedi 0.1 cikti cogu kisi diyo bir sure sonra yukseldi diye oyle olabilir mi adet gecikmesi olmadi daha 15 gun sonra belli olur demislerdi gecikmeyle deger yukselir mi sizce nolur olumlu bi cevap verin moralim cok bozuk

Bende bugun kan testi yaptirdim 0.100 cikti negatif dediler adetime yaklasik 7/10 gun war .0 ustu degerlerde 0.001 kadar kucukler haric hamilelik suphesi olabilir bir kac gun sonra testi tekrarr etmek gerekir yaziyor .sizce hamile olabilirmiyim

Slm kizlar ayin 8 inde catlatma ignesi vurundum bugun gittim doktora kan testi istedi 0.1 cikti cogu kisi diyo bir sure sonra yukseldi diye oyle olabilir mi adet gecikmesi olmadi daha 15 gun sonra belli olur demislerdi gecikmeyle deger yukselir mi sizce nolur olumlu bi cevap verin moralim cok bozuk
Siz de bi gelisme warmi;) durumlar ayni gelisme olursa yazin

Merhabalar. Adetim 22 gün gecikti. 4 ve 7. Günlerde idrar testi yaptım negatif çıktı. Adet olurum diye bekliyordum olmadığım için 9. Günde sağlık ocağında kan testi yaptırdım negatif çıktı. Sitres yaptım heralde dedim. Ancak halen olmamıştım 15. Günde devlette kadın doğum merkezine gittim ultrasondan baktı bişey göremedi. Bir kan testi daha yapalım dedi. Sonuç malesef yine negatifti. Progestan diye bir ilaç berdi 15 gün kullan eğer adet olmazsan gel dedi. Eğer gebelik varsa etkilemez dedi. İlacı kullanmaya başlayalı 7 gün oldu halen bişey yok. Eşimle 8 aylık evliyiz ve 2-3 aydır çocuk düşünmeye başladık. Bununla ilgili sağlık ocağından da yardım aldık. 23 yaşındayım ve 28 günde bir adet görüyorum çok düzenliydi normalde. Hala hamilelik ihtimali varmıdır acaba ? Yoksada o doktor neden öyle söyledi?

Kizlar test yaptirdim sonuc 302 .0.100 cikanlar yılmak yok yükseliyor.26 nisan da
0.100 du 2mayista 302 oldu.

Hayalhayal 1987 tahliliniz 0 100 çıktığında adet tarihiniz geçmişmiydi bilgilendirirseniz sevinirim
Benim adetlerim düzenlidi 28 gunde bir olur bu gün 37 gün oldu halen gelen yok 4 gün gecince test yaptım 0 100 çıktı yazinız beni umutlandırdı
Rabbim bu gecenin hürmetine tüm evlat isteyenlerde banada nasip etsin inşallah

Hayalhayal 1987 tahliliniz 0 100 çıktığında adet tarihiniz geçmişmiydi bilgilendirirseniz sevinirim
Benim adetlerim düzenlidi 28 gunde bir olur bu gün 37 gün oldu halen gelen yok 4 gün gecince test yaptım 0 100 çıktı yazinız beni umutlandırdı
Rabbim bu gecenin hürmetine tüm evlat isteyenlerde banada nasip etsin inşallah
Son adet tarihim 7 nisandi .ilk kan testini 26 nisanda yaptirdim. 0.100 cikti .3mayista adet olmam gerekiyodu .320 sonucu adetten 1 gun once cikti.

hayalhayal19 post: 46340893 .!.:
Son adet tarihim 7 nisandi .ilk kan testini 26 nisanda yaptirdim. 0.100 cikti .3mayista adet olmam gerekiyodu .320 sonucu adetten 1 gun once cikti.
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım benim adet geçeli bu gün ongün oldu bu ğün ilk defa çok sancım oldu oluyor dedim halen yok sadece sancı var hayırlısı olsun inşallah
Senin hamileliğinde hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah

Back
X