beta hcg e önce 0veya 0.100 çıkıp sonra 2.teste hamile olan var mı?

Çok geçmiş olsun. Ben apandisit ya da safra kesesinden suphelenmistim. Bir an önce sağlığına kavuşursun umarim Dun tuhaf birşey oldu bende de. Plano test yaptım (idrar testi) regle 5 gun var,
pozitif çıktı (silik). Bugün sabah yaptim ilk idrarla hayalet çizgi. Kan vermeye gittim, kanda negatif Reglin gecikmesini bekleyelim dedi
İdrar testlerinde silik çizgi görüp de kanda negatif olan çok kişi okudum burda. hani mantık olarak imkansız olması lazım. En iyisi gecikmeyi beklemek, o da çok zor.. Merak ediyor insan :)

Selam kızlar 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 10 mayısta silik hafif ince çizgi gördüm 13 mayısta tekrarladım neredeyse hiç çizgi yoktu 16 mayısta tekrarladım güzelce nerdeyse C deki çizgi kadar koyu oldu o gün kan ve idrar testide verdim anasağlıkta bugü aradım beta 0.100 negatif dedi idrarda birşeyler var. Dedi bende test yaptım ikinci çizgi çıktı dedim geldiğinde kanıda tekrarlarız dedi...Dün köye geldim cuma dönücem...

Bat 18 yarın adet sancım 2.3 gün önceden başlardı hiçbirşey yok..

2 kez 2.3 damlalı pembe lekem oldu kasık batması idrar koyulaşması halsizlik vardı bende...

Sizce geç döllenme olabilirmi bçyle hamileliğini öğrenen varmı

Selam kızlar 3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum 10 mayısta silik hafif ince çizgi gördüm 13 mayısta tekrarladım neredeyse hiç çizgi yoktu 16 mayısta tekrarladım güzelce nerdeyse C deki çizgi kadar koyu oldu o gün kan ve idrar testide verdim anasağlıkta bugü aradım beta 0.100 negatif dedi idrarda birşeyler var. Dedi bende test yaptım ikinci çizgi çıktı dedim geldiğinde kanıda tekrarlarız dedi...Dün köye geldim cuma dönücem...

Bat 18 yarın adet sancım 2.3 gün önceden başlardı hiçbirşey yok..

2 kez 2.3 damlalı pembe lekem oldu kasık batması idrar koyulaşması halsizlik vardı bende...

Sizce geç döllenme olabilirmi bçyle hamileliğini öğrenen varmı

( : benzer seyler ben de okudum. Gec dollenme olabilir, yuzde 1 'lik ihtimal test hata verebilir, kimyasal gebelik olabilir... yani ihtimaller dahilinde gebelik de var ancak kesin sonuc icin reglde gecikme esas aliniyor. Ben de senin gibi saskinim, regli bekliyorum ( :

( : benzer seyler ben de okudum. Gec dollenme olabilir, yuzde 1 'lik ihtimal test hata verebilir, kimyasal gebelik olabilir... yani ihtimaller dahilinde gebelik de var ancak kesin sonuc icin reglde gecikme esas aliniyor. Ben de senin gibi saskinim, regli bekliyorum ( :
Sende demi bu tarz oldu ?

İnşallah bebişlerimiz sağlıklıca bizimledir

Benim adetime 1 gun kala 2.7 çıkmıştı 2 gün sonra yaptırdım. 0.8 çıkmıştı üstüne görme diyordu herkes :( ama hamileysen kesin yükselir

Artabilir canim adetin 3 4 gün geçsin tekrar yaptır adet yakın oluncada geg yüksek çıkabiliyor bende yüksek çıkmıştı büyük hayal kırıklığı yaşamıştım üzülmüştüm sen çok kafaya takma adetin gecmesini bekle inşallah hamilesindir

Benim sadece adetim gecikiyor.kilom,hormonal bozulun,sivilce,kıllanma gibi yan etkileri çok şükür yok.bana sadce vitamin gibi birsey vermişti bide düzenli birliktelik benim eşim askeriyede çalışıyor bir göreve gidiyor 3 ay yok düzenli bir birliktelik olmadığı için olmuyor dedi doktor bu yüzden tedavi uglamiyor

Anladım canım ne kadarlık evlisin
Benim sadece adetim gecikiyor.kilom,hormonal bozulun,sivilce,kıllanma gibi yan etkileri çok şükür yok.bana sadce vitamin gibi birsey vermişti bide düzenli birliktelik benim eşim askeriyede çalışıyor bir göreve gidiyor 3 ay yok düzenli bir birliktelik olmadığı için olmuyor dedi doktor bu yüzden tedavi uglamiyor

Back
X