- 15 Haziran 2020
- 403
- 133
- 23
- 27
- Konu Sahibi Emel akdelun
Keseyi beta hcgniz kac oldugunda ogrendiniz.Pazar gunu kan tahlili yaptirdim 10 cikti bi hafta sonra tekrarlanmam istendi boyle dusuk olup bir haftada hizla artarmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Esim sabir et diyor dr 1 hafta dedi diye bir hafta kafayi yeme durumunda kaldim2 günde 1 artış takip etmek daha mantıklı bence
Allah korusun kimyasal gebelik dis gebelik de olabilir ama artış önemliEsim sabir et diyor dr 1 hafta dedi diye bir hafta kafayi yeme durumunda kaldim
Kan vermek daha iyi değil mi? Değer yükseldikçe koyulasma olmaz cunkuGebelik testinde koyulasma var kan yukseldikce koyulasmazmi adetim de gecti sukur olmadm 3 gun olaacakgeceli
Başlığa göre hayır tabi ki.. Ultrasonda belli oluyo kaç haftalık olduğu.. Bta hcg ye göre tahmin edersin.. Senin ki çok yeni henüz artar inşallahKeseyi beta hcgniz kac oldugunda ogrendiniz.Pazar gunu kan tahlili yaptirdim 10 cikti bi hafta sonra tekrarlanmam istendi boyle dusuk olup bir haftada hizla artarmi
Bugun kan verdim oglen gecen pazar 10 du bugun 247 bugunden sonra hizli mi artarAllah korusun kimyasal gebelik dis gebelik de olabilir ama artış önemli
Senin kaftan kaca yukseldi kacta gordun keseyi bugun verdim 6 gunde 10 du 247 olmus iyimiBaşlığa göre hayır tabi ki.. Ultrasonda belli oluyo kaç haftalık olduğu.. Bta hcg ye göre tahmin edersin.. Senin ki çok yeni henüz artar inşallah
Baya artmış yine de takip et senBugun kan verdim oglen gecen pazar 10 du bugun 247 bugunden sonra hizli mi artar
Pazartesi tekrar verim diyrmBaya artmış yine de takip et sen
6 haftayken 2642 idi 1 hafta sonra 8702 olmuştu ondan sonra baya baya artmıştı. Heekesin aynı olmuyor ki..Senin kaftan kaca yukseldi kacta gordun keseyi bugun verdim 6 gunde 10 du 247 olmus iyimi
Keseyi de vajinal ultrasonla gördük.. Karından görünmez ilk haftalarda..6 haftayken 2642 idi 1 hafta sonra 8702 olmuştu ondan sonra baya baya artmıştı. Heekesin aynı olmuyor ki..
İyi artmış bnceSenin kaftan kaca yukseldi kacta gordun keseyi bugun verdim 6 gunde 10 du 247 olmus iyimi
Masallahin varmis senin6 haftayken 2642 idi 1 hafta sonra 8702 olmuştu ondan sonra baya baya artmıştı. Heekesin aynı olmuyor ki..
Benim 3 kat şeklinde arttı cnm. Her kadının aynı olmuyo.. Bu hcg de karnımdan bakmıştı doktor ama keseyi görememişti haftaya gel demişti. Haftaya hem kan vermiştim yine baya bi artış olmuştu keseyi alttan muayenede görmüştük.. 6 haftalıktı o zamanMasallahin varmis senin