BETA HCG HAKKINDA - 0,00

esevinc16

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
40
6
8
41
MERHABALAR

BUGÜN ADETİMİN 30.GÜNÜ YANİ 5-6 GÜNLİK BİR GECİKME VAR.
DÜN HASTANEDE BETA HCG BAKTIRDIM FAKAT DEĞER 0,00 OLARAK ÇIKTI
BU TESTE BİR YANILMA OLURMU SİZCE YANİ AZDA OLSA BİR DEĞER OLMASI GEREKMİYORMU ?
DİREK 0,00 OLUNCA KUŞKULANDIM.

bencede <5 altı negatif sayılıyor ama hiç 0,00 duymadım, testi tekrarlamalarını rica edin...

teşekkürler..0,00 bana cok ilginç geldi..tamam negatif olabılır sonuç ama yinede 0,00 dan ziyade bir iki birim gorunmesı gerekır dıye dusunmustum

Azonce tekrar idrar testi yaptim negatif..bu konuda tecrubesi bilgisi olan kimse yokmu bana yardimci olacak. Anlam veremiyorum..hala adette gecikme yasiyorum..

Konu ustunden oldukca gecmis zaten ama benim solemek istediim bisi var acikcasi iki adet arasi 35-40 günü asmadigi takdirde adet gecikmesi sayilmiyor bilginiz olsun. Omrunuz boyunca hep 28 gunde adet gorup bi kez 30 gunde adet olmainca gecikme yasiorm gb dusunmeyin. Benim de basima geldi 40 gun olmadan zaten gecikme saymiors demisti doktorum. Umutlanmamak adina gecikme yasadiinizi dusunduunuzde normal gebelik testlerinden evde denein ondan sonra kana gidersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…