Beta Hcg Hakkında

deva4652

All is well💫
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2020
208
255
33
Öncelikle Merhabalar,

Uzun zamandır her başım sıkıştığında forumu takip ettim ve her zaman aradığımı buldum. İlk kez kendimi bu kadar çaresiz hissediyorum. %1 bile olsa bana umut olmanızı diliyorum.

1,5 yıllık evliyim. Çocuk sahibi olmak için yapmadığımız şey kalmadı (klomen tedavisi, çatlatma iğnesi, tedaviler). En sonunda umudumu kaybettiğim sırada Hamile olduğumu öğrendim.

20 haziran da adetimin 1. günüydü ve o gün kahverengi leke ve pembe ufak bir kan görünce şüphelendim test yaptım pozitif çıktı. o gece 1 de kan testi verdim 87 çıktı çok mutluydum.

pazartesi sabahı 123
salı günü 145 çıktı

2 katı değildi ama %60 civarı olduğu için yeterliydi.

Yalnız Cuma günü 203 çıktı ve bu beni tamamen ümitsizliğe sevk etti:KK43:

(her hangi bir lekelenmem yok ama ara ara sancılarım oluyor)

Yarın Doktora gideceğim ama içi içimi yiyor. bir mucize olabilir mi benim için? Farkındayım dış gebelik ve kimyasal ama bu şekilde yavaş artıp bana umut olabilecek arkadaşlarım var mı?

Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Dış gebelik yada kimyasal gibi canım artış az yine de belli olmaz hakkında hayırlısı inşallah zamanda kucağın dolar

Yaşayan yok sanırım. Sağlık olsun 🍀 buraya yazmak bile bir nevi beeni rahatlattı diyebilirim. İnşallah Allah Çocuk isteyen kimsenin ellerini boş bırakmaz 🌹 Sağlıcakla Kalın

Yaşayan yok sanırım. Sağlık olsun 🍀 buraya yazmak bile bir nevi beeni rahatlattı diyebilirim. İnşallah Allah Çocuk isteyen kimsenin ellerini boş bırakmaz 🌹 Sağlıcakla Kalın
Bi bilgim yok ama umarim hersey guzel ilerler ,💕

Üzme kendini seni çok iyi anlıyorum bizde 2sene sonra tüple kavuştuk mucizemize, tabi daha kucağımıza alma süreci var rabbim nasip eder inşallah, ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş doktora git bakalım ne dicek böyle olup sonradan düzelen vardır mutlaka, ama olmazsa da sana bi ışık yakmış demektir hamile kalabiliyosun demektir buna sevin bak ben tüp harici hiç yaşamadım gebelik, senin normal yoldan olabiliyo demekki zamanını bekliyo dua edelim bekleyelim başka elden ne gelir moralini yüksek tut canım♥️

Üzme kendini seni çok iyi anlıyorum bizde 2sene sonra tüple kavuştuk mucizemize, tabi daha kucağımıza alma süreci var rabbim nasip eder inşallah, ama çıkmadık candan umut kesilmezmiş doktora git bakalım ne dicek böyle olup sonradan düzelen vardır mutlaka, ama olmazsa da sana bi ışık yakmış demektir hamile kalabiliyosun demektir buna sevin bak ben tüp harici hiç yaşamadım gebelik, senin normal yoldan olabiliyo demekki zamanını bekliyo dua edelim bekleyelim başka elden ne gelir moralini yüksek tut canım♥
Çok haklısın. Çok teşekkür ederim Canım benim 💐 Her bebek nasibi ile gelir. Allah doğru zamanı bilir. İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız yavrunuzu 🙏🏻

söyle düşün bu kimyasal sa bile daha sonra çok kolay hamile kalırsın korunma vücudun hamile kalmaya müsait ne güzel sevin işte

Back
X