Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba iki gün önce evde yaptığım test sonucu akşam kan verdim 6 buçukta 21 çıktı beta hcg, bugün adet olmam gereken gündü sabah 8 buçukta tekrar kan verdim 32.29 çıktı beta hcg 38 saatte bu kadar artmış nasıl sizce?
Bence iyi gibi ama çok anlamıyorum ama sonuç olarak artmış bende bugün kan testi verdim iki idrar testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı beta hcg 9,5 çıktı doktorada göstermedim kafam karıştı
Bence iyi gibi ama çok anlamıyorum ama sonuç olarak artmış bende bugün kan testi verdim iki idrar testi yapmıştım silik çizgi çıkmıştı beta hcg 9,5 çıktı doktorada göstermedim kafam karıştı
Kizlar bende adetimin 2 günu beta 36 cikti. Doktorum dusuk dedi insallah gec döllenmedir. Daha once de kimyasal gebelik gecirdim yine olur die korkuyorum. Sizin sonuclar ne oldu? Insallah guzel haber almissinizdir
merhabalar. son regl tarihim 26 temmuz . 3 eylülde doktora gittim.Kese çok küçük bebek oluşmamış ama oluşacak gibi dedi. kan testi sonucunu bugün getirme 15 gün sonra tekrar gel dedi.
beta hcg sonucum 20950 çıkmış .normal mi.yakın zamanda tekrar baktırmalı mıyım?