Yok canım malesef 5 ve üzeri olunca var demekKizlar BeTam 0.2 hamilelik var mı anlamıyorum bu değerlerden
Acaba bu değer daha sonraki zamanlarda yükselir mi ? Adet görmedim bu ay 14 gün geciktiYok canım malesef 5 ve üzeri olunca var demek
Negatif canım yani yok malesefKizlar BeTam 0.2 hamilelik var mı anlamıyorum bu değerlerden
Canım bilemeyiz ama yani çok düşük eger yeni yumurtlayıp döllenme yaşandıysa bir ihtimal ovulasyon testi kullanıyor musunAcaba bu değer daha sonraki zamanlarda yükselir mi ? Adet görmedim bu ay 14 gün gecikti
Hayır kullanmıyorum, bende zaten prolaktin değeri yüksekliği var en son normale dönmüştü ama yine mi yükseldi acaba hamile değilsem değerim yükselmiştir diye korkuyorum.Canım bilemeyiz ama yani çok düşük eger yeni yumurtlayıp döllenme yaşandıysa bir ihtimal ovulasyon testi kullanıyor musun
Daha önce sadece 0 değerini görmüştüm bu defa 0.2 çıktı aça bu değer daha sonraları yükselir mi kiNegatif canım yani yok malesef
Bilemeyiz onu ama bu degerin kolay kolay yükselmez yani yumurtlama görüp döllenme yaşanırsa o da biraz zor sanki zaten regl geçmiş bidaha ki ay ovulasyon testi ile takip et şansın daha yüksek olur hemHayır kullanmıyorum, bende zaten prolaktin değeri yüksekliği var en son normale dönmüştü ama yine mi yükseldi acaba hamile değilsem değerim yükselmiştir diye korkuyorum.
Üzgünüm 14 gün gecikmeyle çıkardı canım benim değerim bi ara 1.200 çıktı ama hamile değildimDaha önce sadece 0 değerini görmüştüm bu defa 0.2 çıktı aça bu değer daha sonraları yükselir mi ki
yok malesefKizlar BeTam 0.2 hamilelik var mı anlamıyorum bu değerlerden
Hayır kullanmıyorum, bende zaten prolaktin değeri yüksekliği var en son normale dönmüştü ama yine mi yükseldi acaba hamile değilsem değerim yükselmiştir diye korkuyorum.
Çok da belirgin bir sonuçmus sizinki de çıkmama nededi neymiş peki Dr herhangi bir açıklama yaptı mıÜzgünüm 14 gün gecikmeyle çıkardı canım benim değerim bi ara 1.200 çıktı ama hamile değildim
Yok canım olur öyle dalgalanmalar dedi zaten 5 üstü değer gebelik var demektirÇok da belirgin bir sonuçmus sizinki de çıkmama nededi neymiş peki Dr herhangi bir açıklama yaptı mı
Rabbım inşallah nasip eder bu sevinci yaşamayıYok canım olur öyle dalgalanmalar dedi zaten 5 üstü değer gebelik var demektir
İnşallah canım sıkma canını vardır elbet zamanı vakti gelince nasip olucaktır inşallahRabbım inşallah nasip eder bu sevinci yaşamayı
İnşAllah canımBenzer durumdayız canım adetimdem 6 7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım 2.7 çıktı yarın tekrar kan vercem umarım ikimizin değerleride yükselir
İsteyen herkese Rabbım hayırlısıni versin inşallah canım benimYok diye biliyorum yani en son yoktu bende 6 aydır deniyorum
Benim 4,6 cıktı suanYok canım malesef 5 ve üzeri olunca var demek
Pozitife yakın bir sonuç yükselmesini bekleyin yükselirse sorun yok yükselmezse regl olursunuz kimyasal olabilirBenim 4,6 cıktı suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?