BeTa HCG hamilelik var mı

Gulsma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
27
9
36
29
Kizlar BeTam 0.2 hamilelik var mı anlamıyorum bu değerlerden

Son düzenleyen: Moderatör:
Acaba bu değer daha sonraki zamanlarda yükselir mi ? Adet görmedim bu ay 14 gün gecikti
Canım bilemeyiz ama yani çok düşük eger yeni yumurtlayıp döllenme yaşandıysa bir ihtimal ovulasyon testi kullanıyor musun

Canım bilemeyiz ama yani çok düşük eger yeni yumurtlayıp döllenme yaşandıysa bir ihtimal ovulasyon testi kullanıyor musun
Hayır kullanmıyorum, bende zaten prolaktin değeri yüksekliği var en son normale dönmüştü ama yine mi yükseldi acaba hamile değilsem değerim yükselmiştir diye korkuyorum.

Hayır kullanmıyorum, bende zaten prolaktin değeri yüksekliği var en son normale dönmüştü ama yine mi yükseldi acaba hamile değilsem değerim yükselmiştir diye korkuyorum.
Bilemeyiz onu ama bu degerin kolay kolay yükselmez yani yumurtlama görüp döllenme yaşanırsa o da biraz zor sanki zaten regl geçmiş bidaha ki ay ovulasyon testi ile takip et şansın daha yüksek olur hem

Daha önce sadece 0 değerini görmüştüm bu defa 0.2 çıktı aça bu değer daha sonraları yükselir mi ki
Üzgünüm 14 gün gecikmeyle çıkardı canım benim değerim bi ara 1.200 çıktı ama hamile değildim

Üzgünüm 14 gün gecikmeyle çıkardı canım benim değerim bi ara 1.200 çıktı ama hamile değildim
Çok da belirgin bir sonuçmus sizinki de çıkmama nededi neymiş peki Dr herhangi bir açıklama yaptı mı

Çok da belirgin bir sonuçmus sizinki de çıkmama nededi neymiş peki Dr herhangi bir açıklama yaptı mı
Yok canım olur öyle dalgalanmalar dedi zaten 5 üstü değer gebelik var demektir

Benzer durumdayız canım adetimdem 6 7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım 2.7 çıktı yarın tekrar kan vercem umarım ikimizin değerleride yükselir

Benzer durumdayız canım adetimdem 6 7 gün önce kan testi yaptırmak zorunda kaldım 2.7 çıktı yarın tekrar kan vercem umarım ikimizin değerleride yükselir
İnşAllah canım bende çok yüksek olmasada prolaktin hormonu yüksek çıkıyordu o da malum gebeliği de etkiliyor, en son normale dönmüştü ama 1 ay oldu hala adet görmedim yine yükseldi ve bu yüzden gebe kalamıcam diye korkuyorum. Sen de varım herhengi bir hormonal bozukluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…