- 4 Ağustos 2022
- 6.694
- 3.000
- 123
- Konu Sahibi Alliswell23
-
Maşallah. Sizin ilk beta değeriniz kaçtı24 haftamizdayiz çok şükür
Ben ilk adetin dördüncü günü 34 le öğrendim geç dollenmeydiMaşallah. Sizin ilk beta değeriniz kaçtı
Ben adet gününde gecikme olmadan 31.2 ile öğrendim bugün tekrar yaptım 42 saat sonra 83.8 olmuşBen ilk adetin dördüncü günü 34 le öğrendim geç dollenmeydi
Yükseliş iyi bence böyle devam eder inşallahBen adet gününde gecikme olmadan 31.2 ile öğrendim bugün tekrar yaptım 42 saat sonra 83.8 olmuş
Teşekür ederim inşaAllahYükseliş iyi bence böyle devam eder inşallah
Ben adet gününde gecikme olmadan 31.2 ile öğrendim bugün tekrar yaptım 42 saat sonra 83.8 olmuş
Çok yenidir ondan 2 gün sonra tekrar yaptırın adetiniz kaç gün geciktiBen bugün test yaptırdım, değerim 9 çıktı, şuan çok endişeliyim ya
Adet günüm yarın, yani 1 gün önce yapmış oldum,Çok yenidir ondan 2 gün sonra tekrar yaptırın adetiniz kaç gün gecikti
Benimde 9 çıktı perşembe günü yarın tekrar kan vercem yükselip yükselmediğini öğrenmek için, korkmayın nasipte varsa erken öğrenmiş olsakta olacaktırAdet günüm yarın, yani 1 gün önce yapmış oldum,
Merhaba durumunuz nedirakintinizdami yoktu
yok cnm suanMerhaba durumunuz nedir
ADet mi yok gebelik mi canimyok cnm suan
gebelik yok cnmADet mi yok gebelik mi canim
BU adet bitiminde olur insallah canim benimde 6 gunum var belirtiler var test yaptim ilk idrar degildi ama silik cizgi ciktigebelik yok cnm
yaa oylemi hadi insallah vardirBU adet bitiminde olur insallah canim benimde 6 gunum var belirtiler var test yaptim ilk idrar degildi ama silik cizgi cikti
Hayirlisi bakalim rabbim belirledigi zamani vardir sende belirti filan varmiydiyaa oylemi hadi insallah vardir
ben hic gebelik yasamadimki cnmHayirlisi bakalim rabbim belirledigi zamani vardir sende belirti filan varmiydi
Merhaba umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebisleri bir sorum olacaktı müsaadenizle normalde adet sancılarım 10 gün önce başlar çok şiddetli göğüs ağrısı ve damar sismleri dahil yine öyle oldu ama son beş gün kala adet belirtileri azaldı ve göğüs hassasiyeti var bacak ağrısı ilk çok siddetliydi biraz daha iyi bir kaç gündür ve adet gecikmesini yaşadım yarın gecikeli 2 gün olacak 2 gün geceikme ile kan testi versen kesin sonuç çıkar mıİlk beta hcg 31.2 çıktı 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı.
Kan testinde kesin çıkar ben adet günümde kan testi verdim çıktı idrar da da silik çıktıMerhaba umarım herkes sağlıkla kucağına alır bebisleri bir sorum olacaktı müsaadenizle normalde adet sancılarım 10 gün önce başlar çok şiddetli göğüs ağrısı ve damar sismleri dahil yine öyle oldu ama son beş gün kala adet belirtileri azaldı ve göğüs hassasiyeti var bacak ağrısı ilk çok siddetliydi biraz daha iyi bir kaç gündür ve adet gecikmesini yaşadım yarın gecikeli 2 gün olacak 2 gün geceikme ile kan testi versen kesin sonuç çıkar mı
Bugün gecikmenin 5. Günü dün kan verdim 2.39 geç döllenme olmuş olabilir bir hafta daha bekliycem tekrar kan vericem vücudumu tanıyorum çünkü iç gecikmem erken bile olurumKan testinde kesin çıkar ben adet günümde kan testi verdim çıktı idrar da da silik ççbugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?