Beta Hcg Hamileyim

Benimde reglime 4 gün kala dün 18.5 çıktı acaba düşük mü yani çok sevindik iki yıldan sonra oldu acaba erken mi sevindik
Hayırlı olsun ben de reglime 5 gün kala 22 ile öğrenmiştim şuan doğmasını bekliyoruzz . 2 günde bir test verin katlanması açısından ama erken öğrendiğimiz için zaman gecmicek gibi

Benimde reglime 4 gün kala dün 18.5 çıktı acaba düşük mü yani çok sevindik iki yıldan sonra oldu acaba erken mi sevindik
Daha çok erken bi gebelik olduğu için düşük değer çıkıyor telaşlanmayın benimde 31.2 çıktı

Folik asit uzun 2 aydır kullanıyordum zaten planlı bir gebelikti çünkü. Tüm kan değerleri derken ?

Arkadaşlar ilk beta değerim 31.2ydi aradan 1.5 gün geçti bugün tekrar yaptırdım 83.8 çıktı düşük bir değer mi sizce fikir verin lütfen.

belirtilerin varmiydi cnm paylasirmisin

belirtilerin varmiydi cnm paylasirmisin
Hiç bir belirtim yoktur. Gebelik planladığım için her ay adet gecikmesini bile beklemeden kaset test yapmaya başlıyorum adet günümde yine öylesine kaset test yaptım silik çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 31.2 çıktı aradan 1.5 gün geçti bugün tekrar yaptırdım 83.8 çıktı. Sadece kasık ağrım var başka belirti yok.

akintinizdami yoktu

Canım daha ne kesesi çok erken keseye iki gün süreyle kan verin takibe devam edin kesen sanırım iki haftaya görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…