- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.389
- 158
- Konu Sahibi Alliswell23
-
İnşallah hayırlı olsun o zaman simdidenİnsAllah olur bu sefer tedavisiz oldu ilk defa zaten değerim yükseliyor onca aşılama catlatmaya rağmen hiç gebelik yaşamadım
Hayırlı olsun ben de reglime 5 gün kala 22 ile öğrenmiştim şuan doğmasını bekliyoruzzBenimde reglime 4 gün kala dün 18.5 çıktı acaba düşük mü yani çok sevindik iki yıldan sonra oldu acaba erken mi sevindik
Daha çok erken bi gebelik olduğu için düşük değer çıkıyor telaşlanmayın benimde 31.2 çıktıBenimde reglime 4 gün kala dün 18.5 çıktı acaba düşük mü yani çok sevindik iki yıldan sonra oldu acaba erken mi sevindik
Folik asit uzun 2 aydır kullanıyordum zaten planlı bir gebelikti çünkü. Tüm kan değerleri derken ?Folik asit kullanmaya başlayın iki gün sonra kan verip artışı takip edin bir hafta on gün sonrada kese icin kadın doğuma randevu alırsınız hayırlı olsun. Kan verince tum degerlerinize baktirmayi da unutmayın
Benim ki canım adetim 9 gün gecıktı ondan
Çok sağolunİnşallah hayırlı olsun o zaman simdiden
Çok sağolunHayırlı olsun ben de reglime 5 gün kala 22 ile öğrenmiştim şuan doğmasını bekliyoruzz. 2 günde bir test verin katlanması açısından ama erken öğrendiğimiz için zaman gecmicek gibi
belirtilerin varmiydi cnm paylasirmisinMerhaba arkadaşlar dün adet günümdü olmayınca heyecanla bir test yapayım dedim 2. Çizgi silik çıktı 3 test denedim 3üde silik çıkınca hemen hastaneye gidip beta hcg testi yaptım sonuç 31 yani hamileyimkadın doğuma gittim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi artışa bakacak daha kese de görünmüyor. Aşırı heyecanlıyım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor. Bana biraz yardımcı olur musunuz
Hiç bir belirtim yoktur. Gebelik planladığım için her ay adet gecikmesini bile beklemeden kaset test yapmaya başlıyorum adet günümde yine öylesine kaset test yaptım silik çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 31.2 çıktı aradan 1.5 gün geçti bugün tekrar yaptırdım 83.8 çıktı. Sadece kasık ağrım var başka belirti yok.belirtilerin varmiydi cnm paylasirmisin
akintinizdami yoktuHiç bir belirtim yoktur. Gebelik planladığım için her ay adet gecikmesini bile beklemeden kaset test yapmaya başlıyorum adet günümde yine öylesine kaset test yaptım silik çizgi çıktı hemen hastaneye gittim kan verdim 31.2 çıktı aradan 1.5 gün geçti bugün tekrar yaptırdım 83.8 çıktı. Sadece kasık ağrım var başka belirti yok.
O vardı baya su gibi akıyordu ama bazen bende oluyordu diye şüphelenmedimakintinizdami yoktu
hmm amladim cnm bende hic yok akinti falan gogus agrim cokO vardı baya su gibi akıyordu ama bazen bende oluyordu diye şüphelenmedim
Test yaptın mıhmm amladim cnm bende hic yok akinti falan gogus agrim cok
yok cnm 6 gun var dahaTest yaptın mı
Canım daha ne kesesi çok erken keseyeMerhaba arkadaşlar dün adet günümdü olmayınca heyecanla bir test yapayım dedim 2. Çizgi silik çıktı 3 test denedim 3üde silik çıkınca hemen hastaneye gidip beta hcg testi yaptım sonuç 31 yani hamileyimkadın doğuma gittim 2 gün sonra tekrar kan vermemi söyledi artışa bakacak daha kese de görünmüyor. Aşırı heyecanlıyım. Bu süreçte ne yapmam gerekiyor. Bana biraz yardımcı olur musunuz
İlk beta hcg 31.2 çıktı 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı.Canım daha ne kesesi çok erken keseyeiki gün süreyle kan verin takibe devam edin kesen sanırım iki haftaya görünür
Şimdilik güzel artmış sıkıntı etmeyin bol dua ve sabırİlk beta hcg 31.2 çıktı 42 saat sonra tekrar yaptım 83.8 çıktı.
Teşekür ederimŞimdilik güzel artmış sıkıntı etmeyin bol dua ve sabır
24 haftamizdayiz çok şükürTeşekür ederimsizin durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?