Beta HCG herkezde farklı neden

Rebbeca82

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2021
94
42
3
43
Herkese merhaba reglime 1 gun kala beta hcg 200 cikti ve hamile olduğumuz kesinlesti fakat benim bir arkadaşım da hamile oda reglisine 1 gun kala beta hcg baktirdi onunda 2000 cikti bu neden herkeste farklı bilen varmi birde iki gunde bir %50 armasi gerektinide baz alirsak ikimizde bir aylik gebeysek nasil oluyor bu acaba gebe kaldigimiz gunlemi alakali

Döllenme zamanı önemli sizin geç döllenmiştir arkadaşınızın erken döllenmiştir. Ayrıca 2 günde 2 kat artış beklenir %50 değil

Aynen günle alakalı siz kendinizi onunla niye kiyasliyorsunuz ki burda iki üç gün gecikip 15 20 ile öğrenen var herkesin farklı olur

Ayy sormayın aslında 11 yasinda bir oğlum var hic bilmezdim bu takipleri yapicagimi yeni öğreniyorum kusuruma bakmayin
Hamilelikte bilmediğimiz o kadar çok şey varmış ki bende zamanla öğrendim hep Hamilelikten önce hcg ne onu bile bilmiyordum

2 düşükten sonra genetik test pıhtılaşma testi yapıldı mı?

Beta hcg istedi neden ulrasonla bakmadi inşallah ama cok kotu bi agri sanci hayırlısı ne diyim rabbim kimseye yasatmasin herkeze saglik bir gebelik nasip etsin ve saglikli hayirli evlat versin
Amin. Değeriniz çok düşük olduğu için ultrasonda bir şey görünmez. O yüzden beta hcg istemiştir

Amin. Değeriniz çok düşük olduğu için ultrasonda bir şey görünmez. O yüzden beta hcg istemiştir
Aynen beta hcg 200 du iki gun once bugun ki simdi cikti 210 doktor ris gebelik olabilir dedi kanama yok sabah gelmisti ne zormus yaa bu bari dis gebelik olmasa acaba benim gibi burda bunlari yasayan varmi soniclari ne oldu sonrasinda saglikli gebelik yasadilarmi doktor norlma diyo hersey buda çok norlma herkeste oluyo dedi sen kilo ver sağlıkli yasa dedi okada

Hemen dış gebelik demesi tuhaf olmuş. Dış gebelik tanısı için değerinizin düzensiz olması lazım. Düştükten sonra tekrar yükselmesi lazım. Şu an için kimyasal gebelik daha yakın gibi. Umarım kötü bir şey yaşamazsınız. Kendiliğinden düşer değeriniz.

İnsallah iste dediki iki gun once 200 du bugun iki kati cikmasi gerekirken 210 cikti dedi muhtemeln yukseldi ve kanaman olunca dustu dedi devam ederse kanaman dusuj yapiyorudndur dedi etmessenve deger dusmeese dis gebelik dedi ama ulstrsin vs bakmadinve benim agrim kanama vs bitti yok kesildi cok az camasirmi kirletmicek kadarnaz var bende anlamdimki ne tuhaf birsey dun gece agridan geberdim agladim yani o derce

İnşallah değerin düşer canım. Takip ettir mutlaka. Allah yardımcın olsun

Normalde 2 katı ve üstü artması lazım 2 gün arayla. Kese daha oluşmadığı icin baksa da bir şey göremez maalesef doktor. Kese 1500lerdeyken oluşuyor. Umarım sorunsuz bir gebelik yasarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…