- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
- Konu Sahibi umudunu-kaybetme
2224 degerım kese gorndu cok sukur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2224 degerım kese gorndu cok sukur
Hayırlı olsun canım çok sevindim. Peki kese altan muayene ile mi bakıldı. ? Bide kalp atisi için ne zaman çağırdı??
Benim de değerlerin böyle tekrar istemedi haftaya perşembe muayene için çağırdı.
14.gün 149
18.gün 771
Haftaya kese ıcın cagrma ıste canı. Gorrsun snde nasıpse. Alttan baktı ewt haftayada kalp atısı ıcın cagrdı
İnşallah❤ böyle güzel haber vermeyi ve almayı nasip etsin Rabbim cumanin yüzü suyu hürmetine
canım kaçıncı denemen ? nerde yaptırdın dondurulmuş mu problem varmıydı yazar mısın ?arkadaslar bu durumla ılgılı pek konu goremedım ben acayaım dedım:) dun yanı pazar unu transferımn 9.gunuydu ve dayanamayıp kan verdım ve 18 cıktıı arada kaldım net hamıleymıım deglmıyım cok karısıgım yan tekrarlıcam testı... varmı bana katılacakolan bu streslı gunlerde deneyımıolan paylasacak olanbu gıbı durum yasayannnnn :)
çok sevindim gözün aydın :))Kızlar dun bebgımn kalp atısı duyuldu cokk şükürrdarısı tum. Bekleyenlere inşaallahhh
çok sevindim gözün aydın :))
canım kaçıncı denemen ? nerde yaptırdın dondurulmuş mu problem varmıydı yazar mısın ?
bnde ayın 10 unda transfer olmuştm ama olmadı ilk ve dondurulmuş denedmkalan dondurulmşlarımı deneyecem 2 3 ay sonra aynı tedavi görüp dondurulmşlarında olumlu sonç alan varmı ????????????????
sevindim gözün aydın :)) darısı bizlerreCNm. Ilk tup bebek denememdı dondrlmuş degl toplandı ıkı gun snra transferm oldu ve tuttu cok sukr darısıda sana olsn ınsallah. Benım yumrta rezervimde azalma vardı 4 asılamam ttmamstı. Ankarada devlet hastanesnde yaptrdm zekaı tahır
sevindim gözün aydın :)) darısı bizlerre
Merhaba, 12.09.2017 tarihinde doktora gittim şiddetli kasık karın ve bel ağrısı ile. İdrar yollarından çok sık rahatsızlandığım için. Reglime 3 gün var beta hcg 14.02 çıktı. Acil doktoruydu. Henüz bir şey söylemek için erken dedi. 2 gün sonra tekrar edin dedi. Ben de olumsuz bir şey söyleyecek diye kendi doktoruma gitmedim. Yardımcı olur musunuz?