beta hcg heyecanı

Bu beta hcg çok kara karıştırıcı kızlar iki düzenli artış olduktan sonra ben test yapmaya karşıyım kana vs olmadıktan sonra.sonuçta beta hcg yükselişi için ilaç vs verilmiyor. Kün fe yekün
Cuma günü benden beta istedi doktor ama ben yapmayacak haftaya çarşamba direk ultrason gidecem ozaman kadar kese görünmesi gerek ..

Walla benm dktrlar ıkı gune bı cagrdı dertlerı neyse dedgn gbı bosa strese gırıyorm dun yıne carsmba cagrdı ama cuma gtcem ben o zamn deger 2500 cıvarı olr ınsallah kese gorunurmu bu degerde kızlar

En güzeli hep aynı yerde yapmak canım. Yazar misin tekrar değerlerini.
Neler hissediyorsun? Benim dün adet günümdü dünden beri adet ağrısı gibi sancim var. Bide gazim
10.gun 126 ilk test
12.gun 598
14.gun 805
Degerler boyle herbiri birinden farkli merkezler..su 598 cikan merkezdeki hemsire ilacli gebe kaldiysaniz elli yuz yuksek cikabilir dedi. Nedemek iatedi anlamdim..nasi yorumluyim simdi ben ? :KK64:

Walla benm dktrlar ıkı gune bı cagrdı dertlerı neyse dedgn gbı bosa strese gırıyorm dun yıne carsmba cagrdı ama cuma gtcem ben o zamn deger 2500 cıvarı olr ınsallah kese gorunurmu bu degerde kızlar

Yani. Doğrusu da bu psikolojimiz rahat olması gerek. Görünmesi gerek canım kese .. Tabi bir kanama veya ağrılı sancı da mutlaka gidelim. Benim dünden beri adet ağrısı gibi sancim var. Sen neler hisediyorsun

Son düzenleme:
Buarada bende bel agrisi var canim..ani kramp gibi..en basta baya sık wc vardi simdi azcik yavasladim:) ara ara da kasigimi hissediyorum agri gibi diilde gerginlik gibi Yadee Yadee

10.gun 126 ilk test
12.gun 598
14.gun 805
Degerler boyle herbiri birinden farkli merkezler..su 598 cikan merkezdeki hemsire ilacli gebe kaldiysaniz elli yuz yuksek cikabilir dedi. Nedemek iatedi anlamdim..nasi yorumluyim simdi ben ? :KK64:

Değerlerin güzel canım rahat ol .. Sen muayene için gün sor. Ben dün sonucumu bildirdim benden cuma tekrar beta bakmami istedi. Ben direk muayene nezaman olur dedim haftaya perşembe kese için muayene olur dedi. Bende birşey olmadıkça muayene olana kadar kan vermeyi düşünmüyorum

Buarada bende bel agrisi var canim..ani kramp gibi..en basta baya sık wc vardi simdi azcik yavasladim:) ara ara da kasigimi hissediyorum agri gibi diilde gerginlik gibi Yadee Yadee

Senin bat ne zaman?? Acaba günüm oldu diye mi böyle hisediyrium. Bide ayağa kalkinca gözüm kararıyor. Belirti icin erken sanki

Değerlerin güzel canım rahat ol .. Sen muayene için gün sor. Ben dün sonucumu bildirdim benden cuma tekrar beta bakmami istedi. Ben direk muayene nezaman olur dedim haftaya perşembe kese için muayene olur dedi. Bende birşey olmadıkça muayene olana kadar kan vermeyi düşünmüyorum
Himm kafam karismisti sagol canim..oyle yapiyim hemsireyi ariyim birazadn..bakim ne dicek :/

Yani. Doğrusu da bu psikolojimiz rahat olması gerek. Görünmesi gerek canım kese .. Tabi bir kanama veya ağrılı sancı da mutlaka gidelim. Benim dünden beri adet ağrısı gibi sancim var. Sen neler hisediyorsun

Canım benm sancım sureklı yok ama gnde bıkac kere kasıgıma belıme adet baslangcıı gnı sızı gırıyo bıkac dk snra gecıyo dun sordm olr nrmal dedı dktr.. bıde gogslermde sızı şişknlik var hc gecmedı transferden berı

10.gun 126 ilk test
12.gun 598
14.gun 805

Canm herkesn dedıgını kafaya takmamak gerk. Bılende konusuyo bılmeyende konusuyo emın ol bız elmZden gelenı yaptık duamızı edıcez beslenmeye dıkkat edp agr kaldrp zorlanmıcaz gerısı allahn takdırı ıkı gune bıde dktra gtmıcez keseye kadr her gttgnde stres oluyo ınsan. Benı ıkı gıne bı cagrdılar dunkı degerım 602 dı demıuokı dktr bı hafta snra gel keseye bakalm demıyo hala carsmba gel dıyo bana

kızlarr ben bı yandan kokulu taşta yapıyorum bılgınız olsun.. ılgılenen olrsa özelden yazın ne için yaptrmak ıstersenız foto atarım ona göre yardımcı olurum :)))

mevlid
dogum gunu
özel gunler
kına
nıkah
vsvsvsvsvsvv............:halay:

IMG_0842.webp
Hayırlı sabahlarrr

Mrb değerin çok güzel artmış maşallah benimde böyle olmuştu ben hemen panik olmuştum ama normali böyleymiş artık sizi kese görmeye çağırırlar belki kalp atışı bile baslamistir ben kese icin gittiğimde bebisimin kalp atışı bile başlamıştı saglikla kucaginiza almanizi dilerim.

Mrb değerin çok güzel artmış maşallah benimde böyle olmuştu ben hemen panik olmuştum ama normali böyleymiş artık sizi kese görmeye çağırırlar belki kalp atışı bile baslamistir ben kese icin gittiğimde bebisimin kalp atışı bile başlamıştı saglikla kucaginiza almanizi dilerim.

Allah razı olsun cıma cagrdılar zaten hayırlısı bakalım

Back
X