beta hcg heyecanı

Hayırlı olsun canım çok sevindim. Peki kese altan muayene ile mi bakıldı. ? Bide kalp atisi için ne zaman çağırdı??

Benim de değerlerin böyle tekrar istemedi haftaya perşembe muayene için çağırdı.
14.gün 149
18.gün 771

Haftaya kese ıcın cagrma ıste canı. Gorrsun snde nasıpse. Alttan baktı ewt haftayada kalp atısı ıcın cagrdı

Bıde ben bsey sormak ıstıyorum. BıZ eltmlerle ortak bı dukkan acmayı dusunuyor olrsa eger eleman olmucak kendmz ısletcez . Yerı gelck 10 saat yerı gelcek 6 saat dullana gtcem sureklı ayakta olmam tabıkı ama ılk zamanlrada yerlesene kadr vı tempo ol ak tabıkı. Icgym esarp cock gum falan olck. Tecrubemde var bu konularda ne dersını kızlar cok yorarmyım kendımı bebegıme zararı olrmu son ayına kadr calısan anneler var dıye blıyorm ama tedrgnde oluyorum yınede ay gectkce rahats olrmyym dıye. Tecrubeı kozlardan yardm ıstıyorumm:))

arkadaslar bu durumla ılgılı pek konu goremedım ben acayaım dedım:) dun yanı pazar unu transferımn 9.gunuydu ve dayanamayıp kan verdım ve 18 cıktıı arada kaldım net hamıleymıım deglmıyım cok karısıgım yan tekrarlıcam testı... varmı bana katılacakolan bu streslı gunlerde deneyımıolan paylasacak olanbu gıbı durum yasayannnnn :)
canım kaçıncı denemen ? nerde yaptırdın dondurulmuş mu problem varmıydı yazar mısın ?
bnde ayın 10 unda transfer olmuştm ama olmadı ilk ve dondurulmuş denedm :( kalan dondurulmşlarımı deneyecem 2 3 ay sonra aynı tedavi görüp dondurulmşlarında olumlu sonç alan varmı ????????????????

canım kaçıncı denemen ? nerde yaptırdın dondurulmuş mu problem varmıydı yazar mısın ?
bnde ayın 10 unda transfer olmuştm ama olmadı ilk ve dondurulmuş denedm :KK43: kalan dondurulmşlarımı deneyecem 2 3 ay sonra aynı tedavi görüp dondurulmşlarında olumlu sonç alan varmı ????????????????

CNm. Ilk tup bebek denememdı dondrlmuş degl toplandı ıkı gun snra transferm oldu ve tuttu cok sukr darısıda sana olsn ınsallah. Benım yumrta rezervimde azalma vardı 4 asılamam ttmamstı. Ankarada devlet hastanesnde yaptrdm zekaı tahır

merhaba kızlar,

bende klomen kullandım 5 gün adetimin 12.günü çatlatma iğnesi yapıldı 3 tane yumurtam oluşmuştu 13. ve 14. gün gece ilişki oldu 1 hafta sonra idrar pozitif çıktı kan testi yaptırdım 5.1 çıktı ,sonra tekrar 4 gün sonra kan testi yaptırdım 0.9 çıktı.
şuan 5 gün günüm geçti adette olmadım anlayamadım ben ben şimdi.
bu arada 3.çocuk için :)

"...Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahiretin rahmanı ve rahîmi olan Allah’ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle." Amin .

(Hâkim, "De’avât", No:1898)

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi, ve berekatuhû. ...
Hayırlı cumalar. .☺☺☺

Merhaba, 12.09.2017 tarihinde doktora gittim şiddetli kasık karın ve bel ağrısı ile. İdrar yollarından çok sık rahatsızlandığım için. Reglime 3 gün var beta hcg 14.02 çıktı. Acil doktoruydu. Henüz bir şey söylemek için erken dedi. 2 gün sonra tekrar edin dedi. Ben de olumsuz bir şey söyleyecek diye kendi doktoruma gitmedim. Yardımcı olur musunuz?

Merhaba, 12.09.2017 tarihinde doktora gittim şiddetli kasık karın ve bel ağrısı ile. İdrar yollarından çok sık rahatsızlandığım için. Reglime 3 gün var beta hcg 14.02 çıktı. Acil doktoruydu. Henüz bir şey söylemek için erken dedi. 2 gün sonra tekrar edin dedi. Ben de olumsuz bir şey söyleyecek diye kendi doktoruma gitmedim. Yardımcı olur musunuz?

Canım yenı gordm msjnı ınsallah guzel haberı almıssındt

Back
X