• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg hızlı artışı

umudunukaybetme

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2009
2.675
108
688
Merhaba arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
Hızlı beta hcg artışı neden olur
Pazartesi 89 çıkmıştı cuma da 980 çıktı
Farklı merkezlerde yaptım sizce nasıl arkadaşlar yardımcı olur musunuz

Kendini hemen strese sokma canım güzel artmış herkesin ki aynı artıcak diye bi durum yok. Bu hafta içine randevu alıp keseyi görmeye gidebilirsin. Şuanlık bidaha kan vermene gerek yok 🥰

Gayet iyi benimde ilk günler hızlı artıyordu sonra iki kat artmaya başladı

Cok hizli artmis gibi gelmedi bana dort gun sonra yapmissin cunku ikinci kani, 2-3 kat artabiliyor sanirim. Artis hizi onemli uc kere takip edip bakmak lazim 48 saatte bir,
Benimde 40-156-480-857 çıktı hepsi 48 saat arayla ilk basta 3 kat falan artmıştı
Bat gunu geçince yavasliyormus.
Saglikla kucagimiza almak nasip olsun inşaallah 🌸

Cok hizli artmis gibi gelmedi bana dort gun sonra yapmissin cunku ikinci kani, 2-3 kat artabiliyor sanirim. Artis hizi onemli uc kere takip edip bakmak lazim 48 saatte bir,
Benimde 40-156-480-857 çıktı hepsi 48 saat arayla ilk basta 3 kat falan artmıştı
Bat gunu geçince yavasliyormus.
Saglikla kucagimiza almak nasip olsun inşaallah 🌸
Bat ne demek

selam kızlar adetim 6 gün geçti gecikmemin 1. günü kan verdim 1.09 çoktı halen hastalanmadım ve 2 haftadır sol kasığımda aşırı batma şeklinde ağrım var 1 defasında da açık pembe şeklinde bir kan geldi tırnak ucu kadar yerleşme olabilir mi acaba erken mi verdim ben kanı pozitife dönermi

selam kızlar adetim 6 gün geçti gecikmemin 1. günü kan verdim 1.09 çoktı halen hastalanmadım ve 2 haftadır sol kasığımda aşırı batma şeklinde ağrım var 1 defasında da açık pembe şeklinde bir kan geldi tırnak ucu kadar yerleşme olabilir mi acaba erken mi verdim ben kanı pozitife dönermi
Tekrar test yap canım

Eklentiler

• IMG_3187.webp
    IMG_3187.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 5
Back
X