Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
0.1 yada 1 gıbı deger cıkar zaten hamıle degılken. hamıle degılsın kesın. ama suphelı ılıskının ustunden henuz kac gun gectıgıne gore degısır.2 hafta kadar olduysa sonuc olarak hamıle degılsınEki Görüntüle 2746113
Arkadaslar bu kesin sonuc mu? Degerim 0 mi yani?
Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içim rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.0.1 yada 1 gıbı deger cıkar zaten hamıle degılken. hamıle degılsın kesın. ama suphelı ılıskının ustunden henuz kac gun gectıgıne gore degısır.2 hafta kadar olduysa sonuc olarak hamıle degılsın
Sizinki imkansız. Hamile değilsinizBen 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içim rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.
Nasıl yani 5 ay geçtiyse kan testinde hamilelik tabiki çıkar. Ayrıca onun dışında da illa başka belirtiler de çıkar.Ben 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içim rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.
5 ay sonra vermedim 3 ay sonraNasıl yani 5 ay geçtiyse kan testinde hamilelik tabiki çıkar. Ayrıca onun dışında da illa başka belirtiler de çıkar.
Hamileyken adet olan kişiler var nadir de olsa eve ama siz zaten test vermişsiniz
Peki benim sonucumda referans aralığında neden birşey yazmıyor bilginiz var miSizinki imkansız. Hamile değilsiniz
25haftadan buyuk hamılelık nasıl oluyo bılıyo musunBen 21 ağustosta sürtünme ile bir ilişki yaşadım. Hemen ertesi gün hapı alıp içtim. O olaydan sonra defalarca idrar testi yaptım negatif çıktı, tamamen içim rahatlatmak için de beta testi yaptırdım. Beta testini o olaydan 3 ay sonra yaptırdım, 23 Kasım da. Referans aralığında çizgi vardı diğer tarafta <1.20 negative yazıyordu. Demek istediğim ilişkiden 3 ay sonra yapılan beta testinde hamilelik olsaydı çıkar mı? Doğru sonuç verir mi? Toplam o olay olalı 5 ay oluyor, 5 aydır da adet oluyorum ama çoğu kulaktan dolma bilgilerle korktum, adet olup gebe kalinabilecegini duyunca korktum.
Teste göre hamilelik yok. Normalde adetleriniz düzenlimidir. Hormon testleriniz ne durumdaMerhaba benim de bir fikre ihtiyacım var ama. Son adet tarihimden 36 gün sonra kan testim böyle çıktı. Tarlusal verdi kullandım bitti 4 gün oldu hala adet olamadım 48. Gün bugün![]()
28 günde 1 adet olurum çok düzenlidir. Hormon testi ve ultrason muayenem de temiz hiçbir sorun yok ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Geçen ay covid aşısı oldum ama 3. Dozu diğer dozlarda da hiç böyle bir şey yaşamadımTeste göre hamilelik yok. Normalde adetleriniz düzenlimidir. Hormon testleriniz ne durumda
Anladım vücudumuz arada bir böyle değişiklikler gösterebiliyor. Bir de gelmedikçe stres yapıp daha da öteliyor olabilirsiniz. Tarlusal biteli 4 gün oldu dediniz galiba belki 2-3 güne adet olursunuz28 günde 1 adet olurum çok düzenlidir. Hormon testi ve ultrason muayenem de temiz hiçbir sorun yok ilk defa başıma böyle bir şey geliyor. Geçen ay covid aşısı oldum ama 3. Dozu diğer dozlarda da hiç böyle bir şey yaşamadım![]()
Umarım olurum çok stresliyimAnladım vücudumuz arada bir böyle değişiklikler gösterebiliyor. Bir de gelmedikçe stres yapıp daha da öteliyor olabilirsiniz. Tarlusal biteli 4 gün oldu dediniz galiba belki 2-3 güne adet olursunuz
Sürtündünüz müUmarım olurum çok stresliyimson adet tarihinden geçen 36. Günde 1.20 çıkan sonuç kesindir değil mi negatif anlamda. İlişkim bile olmadı sadece şüpheli bi yakınlaşma diyelim.
Şayet sürtündüyse hamile olabilii
Doğrudan öyle bir şey bile değil gerçekten