Beta hcg hormonu düzensiz artan ve gebeligi saglikli ilerleyen var mi

Zhrygtzhr

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
39
18
8
44
Arkadaslar 6 hafta lik gebeyim artislarim cok iyiydi 48 saatte 2 katindan fazla yukseliyordu son verdigim tahlilde 2456 iken 4 gun sonra 6250 olmus yani 2 kati artmamis , yarin sabah doktora gidicem ama cok kafama takildi cok mu az artis , boyle olup bebegine kavusan var mi Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Böyle arada düzensiz artıp sonradan toparlayan çok okudum kese artık görünür doktorun kese ve kalp atışına göre değerlendirme yapar 10000falan olması gerekti normalin seninki baya az artmış

Böyle arada düzensiz artıp sonradan toparlayan çok okudum kese artık görünür doktorun kese ve kalp atışına göre değerlendirme yapar 10000falan olması gerekti normalin seninki baya az artmış
Evet ben de o yuzden tedirgin oldum gecen hafta gittik kese var ama 5 haftalik oldugu icin kalp atisi gorulmedi ertesi gun verdigim kan testi de boyle cikti arkadaslarim 6000 i gectiyse korkma diyorlar ama ben ben takiyorum kafaya

Evet ben de o yuzden tedirgin oldum gecen hafta gittik kese var ama 5 haftalik oldugu icin kalp atisi gorulmedi ertesi gun verdigim kan testi de boyle cikti arkadaslarim 6000 i gectiyse korkma diyorlar ama ben ben takiyorum kafaya
Bilemiyorum canım kese göründüyse dura kalp atışın da ne zaman çağırdı doktor kalp atışı için onu duyarsan kanaman olmazsa sorun yoktur beklemekten başka bişey yok suan

Benim ilk 3 değerim katlanarak artmıştı. 4. değerimden sonra az artmaya başlamıştı. Ultrasonla bebek göründü, ama beta hcg olması gerekenin çok gerisindeydi. 6+4te düşük yaptım maalesef. Ama sizin değeriniz benim değerime göre çok yüksek. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğiniz.

Bilemiyorum canım kese göründüyse dura kalp atışın da ne zaman çağırdı doktor kalp atışı için onu duyarsan kanaman olmazsa sorun yoktur beklemekten başka bişey yok suan
Yarin sabah gidicez bakalim saatler kaldi, insallah iyidir de icim rahatlar kalp atisini duyariz , doktordan olumsuz bisey duymam hic istemiyorum, olumlu bakmaya calisiyorum ama herseyde olabilir herseyin hayirlisi hakkimizda

Gecmis olsun oncelikle benim de 8 haftalik bir dusugum 5 aylik hamileyken bi kaybim bir kimyasal gebeligim var , bir de 12 yasinda oğlum var sukurler olsun ki , rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve gonlumuzdekini versin

Kendiliğin den mi oldu düşük kürtaj mi oldunuz

Yarin sabah gidicez bakalim saatler kaldi, insallah iyidir de icim rahatlar kalp atisini duyariz , doktordan olumsuz bisey duymam hic istemiyorum, olumlu bakmaya calisiyorum ama herseyde olabilir herseyin hayirlisi hakkimizda
Yazarsın sonuçu inşallah güzel haberlerle dönersin nasip artık canım

Merhaba benim beta hcg değerim şuan 131,2 hamile olduğumu ögrendim sizce değerim nasıl yanlız doktorum keseyi çok küçük diye görmedi

Merhaba benim beta hcg değerim şuan 131,2 hamile olduğumu ögrendim sizce değerim nasıl yanlız doktorum keseyi çok küçük diye görmedi
Kaç gün geçti adetinizden iki günde bir artışı takip edin kese 5000 lerde görünür

Zaten bu saatten sonra öyle 2 kat artmaz. Onlar ilk ayda öyleydi. Ayrıca neden devamlı beta hcg testi yaptırıyorsunuz anlamadım? 2-3 kere yapılır yeterlidir zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…