Evet ben de o yuzden tedirgin oldum gecen hafta gittik kese var ama 5 haftalik oldugu icin kalp atisi gorulmedi ertesi gun verdigim kan testi de boyle cikti arkadaslarim 6000 i gectiyse korkma diyorlar ama ben ben takiyorum kafayaBöyle arada düzensiz artıp sonradan toparlayan çok okudum kese artık görünür doktorun kese ve kalp atışına göre değerlendirme yapar 10000falan olması gerekti normalin seninki baya az artmış
Bilemiyorum canım kese göründüyse dura kalp atışın da ne zaman çağırdı doktor kalp atışı için onu duyarsan kanaman olmazsa sorun yoktur beklemekten başka bişey yok suanEvet ben de o yuzden tedirgin oldum gecen hafta gittik kese var ama 5 haftalik oldugu icin kalp atisi gorulmedi ertesi gun verdigim kan testi de boyle cikti arkadaslarim 6000 i gectiyse korkma diyorlar ama ben ben takiyorum kafaya
Yarin sabah gidicez bakalim saatler kaldi, insallah iyidir de icim rahatlar kalp atisini duyariz , doktordan olumsuz bisey duymam hic istemiyorum, olumlu bakmaya calisiyorum ama herseyde olabilir herseyin hayirlisi hakkimizdaBilemiyorum canım kese göründüyse dura kalp atışın da ne zaman çağırdı doktor kalp atışı için onu duyarsan kanaman olmazsa sorun yoktur beklemekten başka bişey yok suan
Gecmis olsun oncelikle benim de 8 haftalik bir dusugum 5 aylik hamileyken bi kaybim bir kimyasal gebeligim var , bir de 12 yasinda oğlum var sukurler olsun ki , rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve gonlumuzdekini versinBenim ilk 3 değerim katlanarak artmıştı. 4. değerimden sonra az artmaya başlamıştı. Ultrasonla bebek göründü, ama beta hcg olması gerekenin çok gerisindeydi. 6+4te düşük yaptım maalesef. Ama sizin değeriniz benim değerime göre çok yüksek. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğiniz.
Kendiliğin den mi oldu düşük kürtaj mi oldunuzBenim ilk 3 değerim katlanarak artmıştı. 4. değerimden sonra az artmaya başlamıştı. Ultrasonla bebek göründü, ama beta hcg olması gerekenin çok gerisindeydi. 6+4te düşük yaptım maalesef. Ama sizin değeriniz benim değerime göre çok yüksek. Umarım sağlıkla devam eder hamileliğiniz.
Yazarsın sonuçu inşallah güzel haberlerle dönersin nasip artık canımYarin sabah gidicez bakalim saatler kaldi, insallah iyidir de icim rahatlar kalp atisini duyariz , doktordan olumsuz bisey duymam hic istemiyorum, olumlu bakmaya calisiyorum ama herseyde olabilir herseyin hayirlisi hakkimizda
Kaç gün geçti adetinizden iki günde bir artışı takip edin kese 5000 lerde görünürMerhaba benim beta hcg değerim şuan 131,2 hamile olduğumu ögrendim sizce değerim nasıl yanlız doktorum keseyi çok küçük diye görmedi
Rabbim evladınızı bağışlasın.Gecmis olsun oncelikle benim de 8 haftalik bir dusugum 5 aylik hamileyken bi kaybim bir kimyasal gebeligim var , bir de 12 yasinda oğlum var sukurler olsun ki , rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini ve gonlumuzdekini versin
Kendiliğinden düştü.Kendiliğin den mi oldu düşük kürtaj mi oldunuz
Bugün ikinci gün dün canımKaç gün geçti adetinizden iki günde bir artışı takip edin kese 5000 lerde görünür
Gayet iyi başlangıç olarak sağlıkla ilerler inşallahBugün ikinci gün dün canım
Teşekkür ederim canım benim inşallah hayırlısı,Gayet iyi başlangıç olarak sağlıkla ilerler inşallah
Benim 42 cıkmışti altı gün sonra 768 çıkmıştıTeşekkür ederim canım benim inşallah hayırlısı,
Doktorum 10 gün sonra gel tekrar kontrol ederiz dediBenim 42 cıkmışti altı gün sonra 768 çıkmıştı
Peki ilk ultrasyonda keseyi gördünüz mü yoksa direk kan tahlili i yaptırdın canımBenim 42 cıkmışti altı gün sonra 768 çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?