Beta hcg iki kat artmiyor

DenizErenYaz

Çocuklarım, herşeyim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2016
395
421
53
6+1 haftalik gebeyim, ilk öğrendiğimde iki gün arayla beta hcg olculdu ilk 500 ve ikinci 1200 çıktı doktor haftaya gel keseyi gorelim dedi, ben başka bir doktora gittim o da beta hcg yaptırdı iki gün arayla ama artıs %40 gibiydi kese düzgün görünmüyor dedi hcg artışı istediğimiz gibi değil dedi gebeligin sonlandırılması gerektiğini söyledi böyle olup ta karar veren oldu mu, ne yapacağımı sasirdim, kalp atışlarını falan bi beklemez mi insan ya

Canim benim insallah hayirlisiyla artar hemen sonlandirma bircok arkadasim yasadi bunu hatta artip dùsùs yasayip degerleri bir anda tekrar artti biraz daha bekle bide heryerde ayni cikmio sonuc bir yerde òlctùr 2 gùnde bir dùzenli baktir ve diger dok. Demisya gel bakalim die onunla hemen bu konuyu konusmalisin hayirlisiolsun insallah

Teşekkür ederim ravza54 moral verdin bana, bende öyle yapacağım başka bir doktora gideceğim de işte böyle bir olayı onceden tecrübe eden var mı diye merak ettim sabredemiyor insan

Canım bazılarında 7. Veya 8. Haftada kalp atışı alınıyor döllenme zamanına bağlı olarak. Bence biraz bekle allah büyüktür can veren o'dur. Sen moralini bozma bebeğin inşallah seninle kalır
Ve tabiki etrafında dr araştır istanbulda olsan bildiğim iyi dr lar var ama antalyadaymışsın... Hiç bir zaman önemli kararları tek dr dan duyup almayın. Beşer şaşar derler...

Benimde ilk 455 idi bir hafta sonra 544 sonraki gün aşırı 300 e kadar düştü daha başından anladı Dr düşeceğini kese de yok tu nitekim de kanama ile düştü sözde 6 buçuk haftalildi

Benimde ilk 455 idi bir hafta sonra 544 sonraki gün aşırı 300 e kadar düştü daha başından anladı Dr düşeceğini kese de yok tu nitekim de kanama ile düştü sözde 6 buçuk haftalildi
Benimki düşmüyor yalnız, yükseliyor ... düşse zaten ümidi keseceğim bende

Hemen kurtaj olurmu ya canim bekle düzelir insallah izin verme hemen kurtaja

Teşekkür ederim ravza54 moral verdin bana, bende öyle yapacağım başka bir doktora gideceğim de işte böyle bir olayı onceden tecrübe eden var mı diye merak ettim sabredemiyor insan
Canim benim korkma hic gercekten bir cok kisi yasior bunu dedimya ben tùp bebek bòlùmùndeyim cok sükür bi kizim var emin ol o arkadasimda tùp bebekti ve degerleri az az cikiodu ve sonra indi ve tekrar bir anda firladi simdi oglu kucaginda 40 i cikti cok sükür git git haberdar et bide streten uzak dur devamli konus bebeginle nekadar moralin yùksek olursa bebegin okadar saglikli tutunur sana

Banada doktorun biri kese duzensiz demisti ama baska bir doktor gayet iyi demisti eger ultrason foton varsa atsana
ama bnm beta degerim kacti bilmiyorum

sakın sonlandırma canım benımkinide 7 haftalıkken kalbi durmuş dedi apar topar aldı dr

halaaa aklıma geldimi ruhum daralıyor acaba boşunamı alındı diye,

başka başka dr git imkanın varsa bekle biraz, çok geçmiş olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah

Canim ultrasyon da bebegini görmùsmùydún peki muhakkak gòrmelisin ve orda kalbinin attigini gòrmen lazim sesini duymasanda bak benimde bebegimin kalbi durmustu 12 haftalikti ama 8. Haftada gelisimini durdurmus bitek kalbi atiodu oda durdu icin icini yemesin eger dok güveniosan

guvenıyorum aslına ama işte ama lar varyaaa

Hanım lar bakar mısınız adet im 3 gün geçirmişti bhcg 98 çıktı 12 ağustosta Dün hafif kanama yasadim Dr a geldim bhcg bugun1133 olmuş kanama kesildi alttan üstten baktı kese mese yok rahim duvarın çok kalinlasmis dedi Dr çarşamba tekrar kan v er dedi artmazsa değer kürtaj dedi direk 2000 kusurlerde olması gerekiyormus degerib Aranızda böyle olan var mı Moralim çok bozuk

Canim bekle bence rahim kalinliginda varmis ve degerinde artmis belki gec döllenme oldu

Umarim canım umarım sağolasın cevabın icin
Canim benimde basima geldi degerim istenilen seviyede degildi kesede gòrúlmemisti doktorum gec döllenme olabilir yat dinlen ve kan degerlerini kontrol edip biraz bekleyelim demisti ama benim basima talihsiz bir olay geldi ve o an onu dúsùncek durumda degildim bir hafta sonra atti vúcudum bak bol bol dinlen sen insallah hayirlisiyla artip kesenide gòrúrsùn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…