- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi DenizErenYaz
-
Canim benim insallah hayirlisiyla artar hemen sonlandirma bircok arkadasim yasadi bunu hatta artip dùsùs yasayip degerleri bir anda tekrar artti biraz daha bekle bide heryerde ayni cikmio sonuc bir yerde òlctùr 2 gùnde bir dùzenli baktir ve diger dok. Demisya gel bakalim die onunla hemen bu konuyu konusmalisin hayirlisiolsun insallah6+1 haftalik gebeyim, ilk öğrendiğimde iki gün arayla beta hcg olculdu ilk 500 ve ikinci 1200 çıktı doktor haftaya gel keseyi gorelim dedi, ben başka bir doktora gittim o da beta hcg yaptırdı iki gün arayla ama artıs %40 gibiydi kese düzgün görünmüyor dedi hcg artışı istediğimiz gibi değil dedi gebeligin sonlandırılması gerektiğini söyledi böyle olup ta karar veren oldu mu, ne yapacağımı sasirdim, kalp atışlarını falan bi beklemez mi insan ya
Canım bazılarında 7. Veya 8. Haftada kalp atışı alınıyor döllenme zamanına bağlı olarak. Bence biraz bekle allah büyüktür can veren o'dur. Sen moralini bozma bebeğin inşallah seninle kalır6+1 haftalik gebeyim, ilk öğrendiğimde iki gün arayla beta hcg olculdu ilk 500 ve ikinci 1200 çıktı doktor haftaya gel keseyi gorelim dedi, ben başka bir doktora gittim o da beta hcg yaptırdı iki gün arayla ama artıs %40 gibiydi kese düzgün görünmüyor dedi hcg artışı istediğimiz gibi değil dedi gebeligin sonlandırılması gerektiğini söyledi böyle olup ta karar veren oldu mu, ne yapacağımı sasirdim, kalp atışlarını falan bi beklemez mi insan ya
Benimki düşmüyor yalnız, yükseliyor ... düşse zaten ümidi keseceğim bendeBenimde ilk 455 idi bir hafta sonra 544 sonraki gün aşırı 300 e kadar düştü daha başından anladı Dr düşeceğini kese de yok tu nitekim de kanama ile düştü sözde 6 buçuk haftalildi
Hemen kurtaj olurmu ya canim bekle düzelir insallah izin verme hemen kurtaja6+1 haftalik gebeyim, ilk öğrendiğimde iki gün arayla beta hcg olculdu ilk 500 ve ikinci 1200 çıktı doktor haftaya gel keseyi gorelim dedi, ben başka bir doktora gittim o da beta hcg yaptırdı iki gün arayla ama artıs %40 gibiydi kese düzgün görünmüyor dedi hcg artışı istediğimiz gibi değil dedi gebeligin sonlandırılması gerektiğini söyledi böyle olup ta karar veren oldu mu, ne yapacağımı sasirdim, kalp atışlarını falan bi beklemez mi insan ya
Canim benim korkma hic gercekten bir cok kisi yasior bunu dedimya ben tùp bebek bòlùmùndeyim cok sükür bi kizim var emin ol o arkadasimda tùp bebekti ve degerleri az az cikiodu ve sonra indi ve tekrar bir anda firladi simdi oglu kucaginda 40 i cikti cok sükür git git haberdar et bide streten uzak dur devamli konus bebeginle nekadar moralin yùksek olursa bebegin okadar saglikli tutunur sanaTeşekkür ederim ravza54 moral verdin bana, bende öyle yapacağım başka bir doktora gideceğim de işte böyle bir olayı onceden tecrübe eden var mı diye merak ettim sabredemiyor insan
6+1 haftalik gebeyim, ilk öğrendiğimde iki gün arayla beta hcg olculdu ilk 500 ve ikinci 1200 çıktı doktor haftaya gel keseyi gorelim dedi, ben başka bir doktora gittim o da beta hcg yaptırdı iki gün arayla ama artıs %40 gibiydi kese düzgün görünmüyor dedi hcg artışı istediğimiz gibi değil dedi gebeligin sonlandırılması gerektiğini söyledi böyle olup ta karar veren oldu mu, ne yapacağımı sasirdim, kalp atışlarını falan bi beklemez mi insan ya
Canim ultrasyon da bebegini görmùsmùydún peki muhakkak gòrmelisin ve orda kalbinin attigini gòrmen lazim sesini duymasanda bak benimde bebegimin kalbi durmustu 12 haftalikti ama 8. Haftada gelisimini durdurmus bitek kalbi atiodu oda durdu icin icini yemesin eger dok güveniosansakın sonlandırma canım benımkinide 7 haftalıkken kalbi durmuş dedi apar topar aldı dr
halaaa aklıma geldimi ruhum daralıyor acaba boşunamı alındı diye,
başka başka dr git imkanın varsa bekle biraz, çok geçmiş olsun sağlıkla kucagına alırsın inşallah
Canim ultrasyon da bebegini görmùsmùydún peki muhakkak gòrmelisin ve orda kalbinin attigini gòrmen lazim sesini duymasanda bak benimde bebegimin kalbi durmustu 12 haftalikti ama 8. Haftada gelisimini durdurmus bitek kalbi atiodu oda durdu icin icini yemesin eger dok güveniosan
Anliorum canim icini kemirip durur insallah feraha kavusursun yeni umutlarlaguvenıyorum aslına ama işte ama lar varyaaa
Anliorum canim icini kemirip durur insallah feraha kavusursun yeni umutlarla
Aminn ecmainn canim insallah hayirlisiylaamin inşallah hızır a.s yetiştirsin getirsin bebişlerimizi
Canim bekle bence rahim kalinliginda varmis ve degerinde artmis belki gec döllenme olduHanım lar bakar mısınız adet im 3 gün geçirmişti bhcg 98 çıktı 12 ağustosta Dün hafif kanama yasadim Dr a geldim bhcg bugun1133 olmuş kanama kesildi alttan üstten baktı kese mese yok rahim duvarın çok kalinlasmis dedi Dr çarşamba tekrar kan v er dedi artmazsa değer kürtaj dedi direk 2000 kusurlerde olması gerekiyormus degerib Aranızda böyle olan var mı Moralim çok bozuk
Umarim canım umarım sağolasın cevabın icinCanim bekle bence rahim kalinliginda varmis ve degerinde artmis belki gec döllenme oldu
Canim benimde basima geldi degerim istenilen seviyede degildi kesede gòrúlmemisti doktorum gec döllenme olabilir yat dinlen ve kan degerlerini kontrol edip biraz bekleyelim demisti ama benim basima talihsiz bir olay geldi ve o an onu dúsùncek durumda degildim bir hafta sonra atti vúcudum bak bol bol dinlen sen insallah hayirlisiyla artip kesenide gòrúrsùnUmarim canım umarım sağolasın cevabın icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?