Beta hcg iki kat artmiyor

Ya öyle bir şey ki benim Dr bana geç döllenme felan demedi artmassa direk kürtaj. Hani bekleyelim vs yok...İNŞALLAH canım hayırlısı olsun

Ya öyle bir şey ki benim Dr bana geç döllenme felan demedi artmassa direk kürtaj. Hani bekleyelim vs yok...İNŞALLAH canım hayırlısı olsun
Himm anladim canim benim bak baska doktorlada gòrùs bir doktorla kalma ultrasyon kalitesi bilefark eder ama kan degerlerini devamli bir yerde òlctúr Allah yardimcin olsun

Naptin canim dok. Gittinmi bthcg ne cikti tekrar

benim de buna benzer bi artıyo bi düşüyo değerler ist hangi dr önerirsiniz

Gittigim ozel bir hastanedeki doktora oldugum kontrollerde bir ara beta hcg iki kat artmadi, doktor sağlıksız gebelik ve bunu sonlandırmalıyız dedi ben daha sonra o hastanede baska bir doktora gittim 6+4 te embriyo yok boş keselik sonlandiracagiz dedi kabul etmedim direndim ve devlet hastanesinde başka bir doktora gittim kesede bebek görülmemesi normal bekleyelim 10 gün dedi gerçekten de öyle yaptım ama en fazla 1 hafta sabredebildim ve yine o devlet hastanesinde benim minik mucizemin hem kendisini hem kalp atışlarını gordum, tabi bu arada yaşadığım stresi tarif edemem, daha önce bu konuyla ilgili olarak o kadar çok arastirma yaptım ki hep sorular sorulmuş ama akıbetini kimse paylasmamisti ve ben hep kendime internet sayfalarindan bir destek aradım bulamadım bunu da şimdi kıssadan hisse bir umut arayan insanlar için paylaşıyorum sakın birden karar verip acilen küretaj yaptırmayın bekleyin sadece bekleyin o minik mucize herşeye rağmen sizi terk etmeyecekse etmiyor zaten ....

Canim benim bak 3 hamilelik yasadim 6 haftalikta kesenin bos olmasi cok normeldi ve emin ol ki tecrubeli bir doktor yol kesesini gòrùp olusup olusmadigini bilirdi bak 6 haftaliktim yol kesem yoktu kesem incecikti ve 7 haftalik oldum tekrar ayni sekildeydi incecikti ve yol kesesi yoktu kalp atisi yoktu dok. Bos gebelik suyun cogalio patlarsa tehlikeli dedi ve kûrtajla aldiki 2. Ci túpte cok korkmustum benim iki normel iki túp bebek var neyse aynisi olcak die òdum koptu 7 haftaliktim kanamayla gittim ve bebegimin yol kesesini kalp atisini duymustum cok sükür kucagimda simdi cok sevindim senin adina insallah hayirlisiyla bundan sonra stressiz ve gúzel bir hamilelik gecirirsin hayirli olsun

Onceden beta hcg mi bakiyorlarmiş yaaa...!!!
Anlamiyorum annem anlatiyor sana hamileyken adetim 10 gun gecmisti hastaneye gittim idrar verdim tahlil 2-3 gun sonra pozitif cikti diyor. Sonra da bidaha hastaneye gitmedim kimse gitmezmiş kanama falan olmadan. Ultrasona bile girmemiş. Birde dogumda gitmiş hastaneye. Ha bide adetin 10 gun gecmediyse de asla idrar tahlili yapmiyorlarmiş.
Simdi biz gun gun hamileligimizi biliyoruz istedigimiz zaman test yapiyoruz yptiriyoruz. Onceden eminim boyle sorunlarda olmuyordu. Teknolojinin ilerlemesi iyimi kotumu anlamadim insan stres yapiyor gercektn..
Cnm kalp atislarini duyana kadar bekle... eger skinti varsa duyamassiniz zaten. Insallahhhta oyle bir sorun olmaz saglikla kucagina alll insalllah bebegini... kendini hic uzme skma canini...

Canim katiliorum sanaa teknolojinin gelisimi bizim acimizdan bence cok iide bazen kendini bilmez dok. Var malesef hayatimizda olaya düz bakiolar ki bence insan zamanla tecrube kazanio kimi benden dahami ii bilcen dio ya sinir oluorum evet bilmeyecem tabi okadar yil okuyup hastalara bakip tecrube kazanan sensin ama dúz mantikla 6 haftalik bir gebelige bos demek nebilim akil kâri degil malesef Allah im hayirli insanlar cikarsin karsimiza eskilere Allah im hep yardim etmis yedigimizdenmidir ictigimizdenmidir simdiki nesilin hamileligi kalma cabasi da cok farkli

Evet hersey hormonlu sanki birseyler bir nesli tuketmeye calisiyor. Domatesin salataligin tadi yok yedigimiz ictigimiz seyler tadsiz tuzsuz mecburuz ac kalamayiz. Hormon dolu hersey..
Allah sonumuzu hayir ettsin. Evet doktorlara soyledigine bende katiliyorum. Ama kuzenimin bebişi 6 haftalik ultrasonda hem kese hem kalp hemde bebis gorundu. Herkeste olmayabiliyor. Kuzeniminki cok normal cnku cok erken dollenme. Reglin 7.gunu yumurtluyor. Buda normal. Ama hadi gec dollenme diye birsey var bu doktorlar bunu bilmiyorlarmi cok ilginc valla...
Gecen doktoruma mukustaki antikotlar gebelige engelmi diye sordum adam bana bakti guldu. Dediki tatlim bunlari bize uzmanlik sinavinda soruyorlar :) cok okuma dedi... ama bilgili hastalari severim dedi halbuki kk sagolsun :)))))

Deseydin kk var valla cok bilgili herseyi en ayrintisina kadar ògrenioruz cok haklisin hersey hormonlu insan oglu kendi dogasini mahvedio iste cok haklisin herkesin yumurtlama dònemi aynimiki 6 haftalikta gòrecek die kanun koyuyo kimi benim hep gec döllenme oldu Allah im bilgili ii niyetli dok.. cikarsin karsimiza ee sende derin konuya girmisinn

Bir anlik geldi tatlim soru yaaa :)))
Yanindaki sekreter bile dondu bakti bana dediki 6 yildir infertilite bolumundeyim ilk defa duyuyorum kiz dedi :))))
Ama hakkim degilmi neden olmadigini bilmek arastirin arkadaş hicbiseyn yok ne demek :)

Ozel hastanelerdeki kurtaj parasi bile 1000 lira. O yuzden adam kurtaji oneriyor. Ayrica ozele bi kere gittim keske gitmez olaydim. Su sorun var mi bu sarun var mi?? Fazla para alicaklar ya. Ne sorun cikarticaklarini sasiriyolar. O yuzden en iyisi devlet hast. VAllah. Tamam biraz kalabalik. Ama randevu sistemi var. Al randevunu siran gelince gir muayeneni ol :) hepimiz hakkinda da hayirlisi olsun canlarim :)

Deseydin kk var valla cok bilgili herseyi en ayrintisina kadar ògrenioruz cok haklisin hersey hormonlu insan oglu kendi dogasini mahvedio iste cok haklisin herkesin yumurtlama dònemi aynimiki 6 haftalikta gòrecek die kanun koyuyo kimi benim hep gec döllenme oldu Allah im bilgili ii niyetli dok.. cikarsin karsimiza ee sende derin konuya girmisinn
Bir anlik geldi tatlim soru yaaa :)))
Yanindaki sekreter bile dondu bakti bana dediki 6 yildir infertilite bolumundeyim ilk defa duyuyorum kiz dedi :))))
Ama hakkim degilmi neden olmadigini bilmek arastirin arkadaş hicbiseyn yok ne demek :)
Katiliorum kuzum esimin sperm sorunu yok senin ii dediler nedenini bilmioruz dediler ilk hamileligim normel yolla oldu 8. Haftada gelisimini durdurmus 12 haftalikti ama 8. Haftalik gibiydi furdu kalbi saolsun ilk bebekte arastirma yapmio hicbiryer bunada ayar oluorum ama bizimki yapti nese 2. Kimyasal 3. Tùp 7. Haftalik bos gebelik cikti 2. Túp cok 4 hamilelik cok sükür kucagimda zamanini tutturamionuz diodu ama okudukca anladimki yumurta rezervligi azligi ve kalite etkeni teori sudur onlarda genetik ve diger etkenlerde sorun yoksa bir yumurta ve sperm yeteri kadar varsa hamilelik olur ama gòrdükki olmuormus arkadasimin bòlùnmede sorun yasior embriyo

Allah im ii insanlarla karsilastirsin insallah kimi malesef sagligi ticaretten ibaret gòrúo bundan 7 sene önce arkadasima devletteki bir dok. Özel klinigime gelmen sart artik burda kontrol edemem randevu al dedi biz sok tabi hemen devlette baska dok cikti cokta iiydi

Aynı durum bende de var iki kat değil %60 oranında artması gerekiyormuş ve artmıyor bana da hemen kürtaj dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…