Beta hcg ikiye katlayıpta boş gebelik geçiren var mı?

ITIRLIK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2009
21
0
86
İzmir
Kızlarrr sat 06 aralık 2009 en son 29 ocakta yaptığım beta hcg değerinde 6800 çıktı..aralıklarla yaptığıım beta hcg takibinde iki günde bir ikiye katladı sağlıklı bir şekilde.1 şubatta karından ve vajinadan bakılan ultrasonla kese gözüktü ama bebek yok daha dedi doktorum.geç döllenme olabilir onun için küçük olacağı için görünmeyebilir ya da boş gebelik olabilir dedi kesin tanı için 10 gün sonra beklemeyi söyledi..böyle birşey geçiren var mı aranızda beta hcg değerleri normal gidip te boş gebelik geçireen?

canım ben baya yüksekti seni korkutmak gibi olmasın ama benimki boş gebelikti senin gibi olan ve bebeği olan çok arkadaş okumuştum bu sitede kanaman lekelenmen yoksa korkma dinlen yat ben bunları pek yapmadım nolur sen yap dediğim gibi kanama yoksa korkulacak bişi yok ve dua et rabbim bebeğimi bana bağışla diye inşşalh güzel haberlerin olur

Kanama gıbı ya da kahverengı gıbı bır lekelenme gıbı bı sıkıntım yok canım..mıde bulantılarım Çok oluyor sadece..10 gÜnÜn dolmasını beklıyorum

benimde 4 haftalıkken beta seviyem 23056 idi ertesi günü ikiye katlandı ayrıca ilk hastane kesen boş hemen kürtaj dedi kartal devlet hast. ikinci hastane ataköy hast. rıdvan bey ve dalga bey şiddetle tavsye ederim onlar bekleyelim ümit var dediler haftasına kalp atısını duyduk.sakın aldırma bekle iyice.benim şuan hersey normal beta hariç

bende boş gebelik geçirdim ama beta hcg düşüktü benim üç ay oldu kürtaj olalı şimdi yeniden hamileyim bebek 6 haftalık oldu beta hcg yüksek ama bebek görünmedi ultrasyondan alttanda bakamadı düşük yaptığım için beklemekteyimmm

arkadaşlar benim beta hcg 5. haftalıkken 2209 ... dayanamadım beş gün sonra 5+ 5 günlükken tekrar yaptırdım 7834 olmuş .. arttığı için boş gebelik olma ihtimali var mı sizce nolur yardım edin :(:( çok korkuyorum

canım ben baya yüksekti seni korkutmak gibi olmasın ama benimki boş gebelikti senin gibi olan ve bebeği olan çok arkadaş okumuştum bu sitede kanaman lekelenmen yoksa korkma dinlen yat ben bunları pek yapmadım nolur sen yap dediğim gibi kanama yoksa korkulacak bişi yok ve dua et rabbim bebeğimi bana bağışla diye inşşalh güzel haberlerin olur
Kızlarrr sat 06 aralık 2009 en son 29 ocakta yaptığım beta hcg değerinde 6800 çıktı..aralıklarla yaptığıım beta hcg takibinde iki günde bir ikiye katladı sağlıklı bir şekilde.1 şubatta karından ve vajinadan bakılan ultrasonla kese gözüktü ama bebek yok daha dedi doktorum.geç döllenme olabilir onun için küçük olacağı için görünmeyebilir ya da boş gebelik olabilir dedi kesin tanı için 10 gün sonra beklemeyi söyledi..böyle birşey geçiren var mı aranızda beta hcg değerleri normal gidip te boş gebelik geçireen?

Canim merhaba yıllar olmuş sen bu yazıyı yazalı ama çok merak ettim sonu ne oldu,ben iki kez boş gebelik yaşadım hcg artış olmuyordu boş gebeyken suna tekrar hamileyim doktora haftaya gidicem 8 haftalık oluyor o zaman,ama ben bu sefer hcg yaptırdım iki gün sonra tekrar yaptırdım 3 kati artı bende korkmaya başladım simdi acaba yine mi boş gebelik yasıyorum

arkadaşlar benim beta hcg 5. haftalıkken 2209 ... dayanamadım beş gün sonra 5+ 5 günlükken tekrar yaptırdım 7834 olmuş .. arttığı için boş gebelik olma ihtimali var mı sizce nolur yardım edin :KK43::KK43: çok korkuyorum
Canim sonuç ne oldu merak ettim çok olmuş sen bunu yazalı ama sonucu yazarsan çok sevinirim hcg artması iyibirsey aslında ben iki kez boş gebelik yaşadım
Benim hcg yükselmemişti simdi tekrar hamileyim
Yükseliyor hemde 3 katına çıktı iki gün arayla baktırdım

Canim sonuç ne oldu merak ettim çok olmuş sen bunu yazalı ama sonucu yazarsan çok sevinirim hcg artması iyibirsey aslında ben iki kez boş gebelik yaşadım
Benim hcg yükselmemişti simdi tekrar hamileyim
Yükseliyor hemde 3 katına çıktı iki gün arayla baktırdım
Sizin sonucunuzu noldu

Kan değerlerinizde artış olup şancı ve lekende olmasida boş gebelik anlamına mı geliyor

Back
X