beta hcg kaç olmalı

Oylesinwbirisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2023
4.273
4.791
53
25
Merhaba kızlar ben bugün yine kan verdim bir önceki sonucum(ilk verdiğim kanda) beta 62 çıkmıştı. Bugün sağlık ocağındaki doktor çok düşük, gebelik var ya da yok diyemeyiz ama burda 800lerle öğrenenler var dedi. 5 6 katı yükselmeli falan dedi bende 2 kat artış normal diyolar dedim yok diyo 60 değerimin birden 800lere çıkmasını bekliyor sizce doğru mu söylüyor yoksa benim gibi düşük öğrenip sonradan yükselen var mı?

Ben ilk 14 değerle öğrendim 2 gün sonra 64 4 gün sonra da 591 di. Şu an 4 aylık hamileyim
doktor ısrarla 800lerde falan olmalıydı dedi moralim bozuldu bide ben bi önceki ay kimyasal geçirdim dedim belki geç yumurtlama olmuştur o zaman 400lerde falan çıkardı çok düşük diyo ısrarla skxmsşslfmkvkvkvlv bat günü mü öürenmiştiniz 12 ile?

doktor ısrarla 800lerde falan olmalıydı dedi moralim bozuldu bide ben bi önceki ay kimyasal geçirdim dedim belki geç yumurtlama olmuştur o zaman 400lerde falan çıkardı çok düşük diyo ısrarla skxmsşslfmkvkvkvlv bat günü mü öürenmiştiniz 12 ile?
Hayır 5 gün önce öğrendim regl tesadüfen Hemde 2 gün önce vermiştim 1.20 di sonra hastalandım her ihtimale karşı yine test istediler öyle öğrendik

Son adet gününe göre mi öyle diyor acaba?

Son adet gününe göre mi öyle diyor acaba?
evet ama nen normalde 28 günde bir oluyorum ama geçeb ay kimyasal geçirdim eğer 28 günlük döngüye göte yımurtlasaydım dediği doğru yani düşük olurdu ama benim döngüm 35 güne çıktı 35 güne göre yumurtladıysam battan 1 gün önce kan vermiş oluyorum

evet ama nen normalde 28 günde bir oluyorum ama geçeb ay kimyasal geçirdim eğer 28 günlük döngüye göte yımurtlasaydım dediği doğru yani düşük olurdu ama benim döngüm 35 güne çıktı 35 güne göre yumurtladıysam battan 1 gün önce kan vermiş oluyorum
Bi daha test yaptırdınız mı

Eklentiler

• IMG20230721225048_00.webp
    IMG20230721225048_00.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 94
Nasıl saçmalamış Dr ya önemli olan başlangıçtaki değeriniz değilki 2 kat artması.Bi de Dr 5 6 kat artmasından bahsetmiş.Lutfen aile hekiminizi değiştirin farklı bir hekime kaydınızı aldırmanizi tavsiye ederim.Yoksa bu hekim saçmalayip demoralize eder sizi boşuna yıpranmayin. Tebrik ederim buarada

Nasıl saçmalamış Dr ya önemli olan başlangıçtaki değeriniz değilki 2 kat artması.Bi de Dr 5 6 kat artmasından bahsetmiş.Lutfen aile hekiminizi değiştirin farklı bir hekime kaydınızı aldırmanizi tavsiye ederim.Yoksa bu hekim saçmalayip demoralize eder sizi boşuna yıpranmayin. Tebrik ederim buarada
aslında şu an ikamet ettiğim yerdeki sağlık ocağına aldırmaya çalışıyorum ama çok dolu olduğundan almıyorlar. Evet bugün çok moralimi bozdu bende 2 kat artış normal diye biliyorum zaten pazartesi ve çarşamba yine kan vericem güzel artış varsa bir daha gitmem sağlık ocağına gersini hastaneye giderek hallederim teşekkür ederim bu arada🌸

pazartesi öğleden sonra çıkıcak sonuc..son yaptığım testi atıyım size ilk yaptıklarıma göre baya koyulaşmış
Olumsuz düşünmeyin siz bence. Doktorun neden öyle dediğini de hiç anlamadım. Pazartesi sonuç çıktıktan sonra bi kadın doğum doktoruna gidip kontrol olun bence

Back
X