beta hcg kaç olmalı

Merhabalar yazınızı çok hevesle okudum bende bugün 15,65 le öğrendim moralim bozuldu açıkçası ilk boş gebeliğimi 200 le öğrenmiştim. Adetiniz gecikince mi 14 le öğrenmiştiniz?
pcos olduğum için regl tarihim hep 1 hafta ya erken ya geç oluyordu. Yumurtlama zamanımı bildiğim için yumurtamdan sonra 9. Gün öğrendim. Regl olmadan 5 gün önce

pcos olduğum için regl tarihim hep 1 hafta ya erken ya geç oluyordu. Yumurtlama zamanımı bildiğim için yumurtamdan sonra 9. Gün öğrendim. Regl olmadan 5 gün önce
Gerçekten bu durumlar çok karışık benim de yumurtlamam 12 gün önceydi öğrendiğümde fakat adetimde 3 gün geçmişti değişik herkesin günü zamanı hayırlısı inşallah benim yarın belli olur test sonucuma göre

Gerçekten bu durumlar çok karışık benim de yumurtlamam 12 gün önceydi öğrendiğümde fakat adetimde 3 gün geçmişti değişik herkesin günü zamanı hayırlısı inşallah benim yarın belli olur test sonucuma göre
İnşallah her şey yolunda gider ne kadar az stres yaparsanız o kadar iyi ve güzel geçer her şey olumsuz hiç bir şey düşünmeyin ve her şeyin güzel olacağına inanın

Ben bu hamileligimi 792 ile ogrendim.
Ama oğlumda 28 ile öğrenmiştim. Hic de öyle 6 katina falan cikmiyor.
28den 4 gun sonra da 100 kusur cikmisti.
Onemli olan değerin ne kadar yuksek olduğu degil iki günde bir ikiye katlanip katlanmadigi.

Back
X