- 8 Ekim 2019
- 3.067
- 1.413
- 133
- Konu Sahibi Oylesinwbirisii
Ay yok. Olur mu? İnşallah keseyi de görürsünüzaldım randevumu pazartesi gidicez inşallahçok teşeklür ederim sizlerinde başını ağrıttık
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay yok. Olur mu? İnşallah keseyi de görürsünüzaldım randevumu pazartesi gidicez inşallahçok teşeklür ederim sizlerinde başını ağrıttık
![]()
Ay çok teşekkür ederimmm burdsn çokk güzel dilekler alıyorum hep her şey gönlünüzce olur umarımAy yok. Olur mu? İnşallah keseyi de görürsünüz![]()
Amin inşallah. Sizin deAy çok teşekkür ederimmm burdsn çokk güzel dilekler alıyorum hep her şey gönlünüzce olur umarım![]()
Merhabalar yazınızı çok hevesle okudum bende bugün 15,65 le öğrendim moralim bozuldu açıkçası ilk boş gebeliğimi 200 le öğrenmiştim. Adetiniz gecikince mi 14 le öğrenmiştiniz?Ben ilk 14 değerle öğrendim 2 gün sonra 64 4 gün sonra da 591 di. Şu an 4 aylık hamileyim
pcos olduğum için regl tarihim hep 1 hafta ya erken ya geç oluyordu. Yumurtlama zamanımı bildiğim için yumurtamdan sonra 9. Gün öğrendim. Regl olmadan 5 gün önceMerhabalar yazınızı çok hevesle okudum bende bugün 15,65 le öğrendim moralim bozuldu açıkçası ilk boş gebeliğimi 200 le öğrenmiştim. Adetiniz gecikince mi 14 le öğrenmiştiniz?
Gerçekten bu durumlar çok karışık benim de yumurtlamam 12 gün önceydi öğrendiğümde fakat adetimde 3 gün geçmişti değişik herkesin günü zamanı hayırlısı inşallah benim yarın belli olur test sonucuma görepcos olduğum için regl tarihim hep 1 hafta ya erken ya geç oluyordu. Yumurtlama zamanımı bildiğim için yumurtamdan sonra 9. Gün öğrendim. Regl olmadan 5 gün önce
İnşallah her şey yolunda gider ne kadar az stres yaparsanız o kadar iyi ve güzel geçer her şey olumsuz hiç bir şey düşünmeyin ve her şeyin güzel olacağına inanınGerçekten bu durumlar çok karışık benim de yumurtlamam 12 gün önceydi öğrendiğümde fakat adetimde 3 gün geçmişti değişik herkesin günü zamanı hayırlısı inşallah benim yarın belli olur test sonucuma göre
2 katına çıktı değerim teşekkür ederimİnşallah her şey yolunda gider ne kadar az stres yaparsanız o kadar iyi ve güzel geçer her şey olumsuz hiç bir şey düşünmeyin ve her şeyin güzel olacağına inanın
canım ben ayın 14ünde gidicem yarın daha 6 haftalık oluyoruz
Evet cok şükür bugün duyduk biz 6+1 mişimcanım ben ayın 14ünde gidicem yarın daha 6 haftalık oluyoruzSen nağtın duydunuz mu?
biz mi yanlış hesapldık anlamıyorım biz öğreneli 1 asır oldu sankiEvet cok şükür bugün duyduk biz 6+1 mişim![]()
İşte gecen hafta 5 haftalıktım keseyi görmüştüm bu hafta 6 haftalıgım doğru yanibiz mi yanlış hesapldık anlamıyorım biz öğreneli 1 asır oldu sanki![]()
kız senin son adet tarihi ne..bebim son adet tarihiyle tutmuyorİşte gecen hafta 5 haftalıktım keseyi görmüştüm bu hafta 6 haftalıgım doğru yani![]()
Benım son adet tarihim belli degıl doktor kesenin uyumuna bakarak söyledi pkoluyum ya en son 3 ay omce adet görmüştüm ama kurban bayramında korunmayı bıraktıgımız ıcın sanırım ozamanı baz aldıkız senin son adet tarihi ne..bebim son adet tarihiyle tutmuyor
hee doğru csnomBenım son adet tarihim belli degıl doktor kesenin uyumuna bakarak söyledi pkoluyum ya en son 3 ay omce adet görmüştüm ama kurban bayramında korunmayı bıraktıgımız ıcın sanırım ozamanı baz aldı
6. haftada duyan arksdaşım var zaten bende doktora gittiğimde 6+5 oluyorum muhtemelen duyulur7/8 anca kalp atışı olur
sağ ol canım çoktan keseyi gördükBen bu hamileligimi 792 ile ogrendim.
Ama oğlumda 28 ile öğrenmiştim. Hic de öyle 6 katina falan cikmiyor.
28den 4 gun sonra da 100 kusur cikmisti.
Onemli olan değerin ne kadar yuksek olduğu degil iki günde bir ikiye katlanip katlanmadigi.