Herşeyin hayirlisi eger kimyasalsa sağlikli bi gebelik degil demek zatenDoktorla bugün görüşücem ama moralim fena bozuk
Kimyasal bile olsa şükür ki hamile kalabiliyorsun canım olumlu tarafından bakmaya çalış. Bak benimki tüp bebek hiç hamile kalamadım mecbur tedavi ile oldu. Ayrıca hala geç döllenme şüphesini de unutmayalım belki sağlıklı ilerleyecek..Doktorla bugün görüşücem ama moralim fena bozuk
Biliyorum hiç kolay bişey değil yaşadığın emin ol şurda sana yaşayan insanlar da seni çok iyi anlıyorlardır ama hemen mod düşürüp pes etme lütfen belki şuan geç döllenme yaşıyorsun ve bu stres moral bozukluğu bebeğini nasıl kötü etkiliyor hiç düşündün muTabi benim modum yerlerde. 7 aydır uğraşıyorum. Gebe kaldım diye sevinmişken şimdide bu hcg düşüklüğü
bence değer çokta kötü artmamış. % 60 lık artış yeterli derler zaten en başında düzensiz olur gereğinden fazla artış oldumu problem olmuyorsa biraz az artışta sorun olmayabiliyor. bu şekilde olup gebeliği devam eden çok kişi var. tam 48 saat arayla yapılmamış olabilir. laboratuvar ölçümleri aynı hastane olsa bile farklı değerlerde olabilir. önemli olan ilk önce senin sağlıklı olman ve üzülmemen . sonuçta herşey olacağına varıyor. umarım bebişin sana tutunur , kucağına almak nasip olur.Merhaba arkadaşlar, reg günümde betahcg 26 çıktı, 2gün sonra testi tekrarladım 39 çıktı. Moralim çok bozuldu. Değerleri bu şekilde olup gebeliği normal devam eden var mı?
Evet farklı hastanelerde yapıldı. Doktor bununda etkisi olabilir dedi. Çok güzel yazmşsn içimi ferahlattın teşekkür ederim.bence değer çokta kötü artmamış. % 60 lık artış yeterli derler zaten en başında düzensiz olur gereğinden fazla artış oldumu problem olmuyorsa biraz az artışta sorun olmayabiliyor. bu şekilde olup gebeliği devam eden çok kişi var. tam 48 saat arayla yapılmamış olabilir. laboratuvar ölçümleri aynı hastane olsa bile farklı değerlerde olabilir. önemli olan ilk önce senin sağlıklı olman ve üzülmemen . sonuçta herşey olacağına varıyor. umarım bebişin sana tutunur , kucağına almak nasip olur.
Ben ilk yaptırdığım da 21 çıkmıştı değerim 2.si 72 çıkmıştı. Böyle devam etti şuan sağlıklı. Ama sen sanırım kimyasal gebelik geciriyorsun. Çünkü daha önce geçirmiştim ben . Ilk değerim 40 çıkmıştı ikincisi 48. Üçüncüsü 39. O gece de düşük yaşadım kimyasal düşük. Yani vücutta döllenme oluyor ama tutanamiyor.
Sen biraz daha bekle bakalım
kızlar merhaba aranıza yeni katıldım 5 yıldır evliyim ve ilk defa cift cizgiyi gördüm.ilk hcg testini adetime 2 gun kala yaptirdim 60 lardaydi. 2 gun sonra yani adet gunumde baska hastnede 14 çıktı degerim.doktorum kimyasal olabilecegini soyledi. 2 gun gecti ayni hastnede 23 e yükseldi ondan 2 gun sonrada 95 çıktı. ama adetimi 4 gun geçti normal şartlarda değerin bunun cok cok uzerinde olmasi lazm. sizce kimyasaldan yada dış gebelikten kurtulma ihtimali var mı gebeliğin
Eger 23 ten iki gün sonra 95e yükseldiyscok iyi bi deger normal gebelik yasıyor olabilrsinn. Bir daha kan testi yaptı
Bu sabah 95 çıktı değerim. Doktorum 4 gün bekleyelim 4 gun sonra bi daha bakalm dedi. umarm daha da yukselir. tesekkur ederim cevabın için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?