Beta Hcg kaç olmalı?

Haklısın Teşekkür ederim. İnşallahh herşey yoluna girer
Canım geçen ay kimyasal gebelik yasadım ve bu ay hemen gebe kaldım hiç moralini bozma belki seninki geç döllenmedir. Eğer kimyasal gebelik isede hiç moral bozma emin ol hemen hamile kalırsın bundan sonra umutlu ol Allahtan iste doktor kontrolünde ol

Yani normal adetin den biraz daha fazla kanamalı ve daha ağrılı oluyor

Canım olabilr mi bilmiyorum ama hayat mucizelerle dolu. Gebeliğin tam sonlanmadıgı için belkide rahme tutunmuştur hakkında hayırlısı.. Kanaman ya da lekelenmen var mı
kesinlikle yok kanamada lekelenmede. tertemiz. umarm Rabbim isteyen herkese de bize de gösterir mucizesini

Normal adetimdede agrı olmaz bundada ilk gün adrt kanaması sonra lekelenme betamın düşmesini bekliyorum yanlız ben doktora sordum korunmalımıyım diye??doktor suan gebe göründügün için gebelik olmaz dedi.sıfırlanmasını bekliyorumm. Haa birde sizce korunmalımıyımm??
Yani normal adetin den biraz daha fazla kanamalı ve daha ağrılı oluyor

Korunma bence . Ben korunmadım. Kimyasal düşük ten 4 ay snra da hamile kaldim

Kizlar selamunaleykum benimde desteklerinize cok ihtiyacim var 5/8/16 da beta hcg degerim adete 1 gun vardi yani 72.79 cikti 7 sinde 109.9 bugun ise 141.9 çıktı pcos hastasiyim sukurler olsun hamile kaldim bundan once bi bebegimin kalbi durdu 2 aylikken bugun 2 doktora ciktim afedersiniz idrar sıkışıkken doktor ultrasonda baktı 2 haftalık falan bi gebelik var nohut tanesinin yarisi kadar dedi diger doktor ise değerin cok nazli ilerliyor dış gebelik olabilir dedi ben hangisine inanayim cok moralim bozuldu kendi doktorum istanbul da ama ona gidemedim mesajla degerleri bildirdim o da sorun yok dedi benim gibi degeri böyle olup normale donen var mi cok uzun oldu kusura bakmayin lutfen fikir verin bana bu bebegimi de kaybetmek istemiyorum

Eger kese rahimde gorunduyse dis gebelik ihtimali yok canim evet dgrrlerin az ilerliyor ama baska bi doktora git bakalim o ne soyluyecek.

Eger kese rahimde gorunduyse dis gebelik ihtimali yok canim evet dgrrlerin az ilerliyor ama baska bi doktora git bakalim o ne soyluyecek.
Canim tesekkur ederim cevabin icin ama kese gorunmedi zaten 5000 olmadan gorunmez dediler anlamadigim 2 haftalık gebelik ultrasonda nasil gorulebilir ki

Demis ya sana nohut kadar birsey var demekki gorebilmis doktor.devlet hast. Gittiysen birde ozeli dene bakalim cnmm
Canim tesekkur ederim cevabin icin ama kese gorunmedi zaten 5000 olmadan gorunmez dediler anlamadigim 2 haftalık gebelik ultrasonda nasil gorulebilir ki

Demis ya sana nohut kadar birsey var demekki gorebilmis doktor.devlet hast. Gittiysen birde ozeli dene bakalim cnmm
Canim evet 2 doktor da devlette kendi doktorum istanbul da ozelde yasadigim sehir cok küçük tek bir ozel hastane var tek bir kadim dogum var ozelde ama o da kötü bir doktor aylarca oyaladi beni pcos hastasi oldugum halde hersey cok iyi diyerek beni o yüzden ona gitmedim aklim cok karışık sizce nasil hcg

Cnmm biraz dusuk ama kimisinin biyle olup birden yukseliyorr insAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin

Cnmm biraz dusuk ama kimisinin biyle olup birden yukseliyorr insAllah saglicakla bebegini kucagina alirsin
Inşallah canim Rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin evlatla sinamasin insallah cok korkuyorum esim cok mutlu insallah Rabbim onun bu mutlulugunu yarim birakmaz kimseninkini birakmasin

7 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum. Çok zor psikoloji. Artık umudu kesmişken hamile olduğumu öğrendim havalara uçtum Şimdide değer düşük yükselcek mi kimyasal mı dış gebelik mi bu kaygılardan psikolojim alt üst oldu. Allah herşeyin hayırlısını versin... Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

Amin canim insallah bol bol dua etmekten baska birsey gelmiyor elimizden dua edelim birbirimize sen en son ne zaman yaptirdin tahlil yukselir insallah daha yenidir 3.test yaptir bence

En son adet tarihim 9 temmuz.testi 6 ağustosta yaptrdım 26 çktı 8inde tekrar ettik 39 çıktı yarın yine yaptırcam bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…