5ten fazlaysa gebelikten soz edilebilir. Dis gebelik muayene ile belli olur.Beta hcg kac olmalidir? Boş veya dış gebelik oldugu nasıl anlasilir
Bir degere bakip dış gebelik demek cok zor yani. Muayenede keseni gorunmemesi lazim ilerleyen haftalarda da. Gorunebiliyorsa tuplerde gorunuyor. O zaman dis gebelik oluyor.Beta hcg kac olmalidir? Boş veya dış gebelik oldugu nasıl anlasilir
ama en basta yuksek gözükebiliyor degilmi sonra artış olmuyorBos gebelikte de sanirim kese oluyor hcg yukselmiyor.
Evet gebelik gibi yuksek çıkıyor. 7. Haftalarda kalp atisi bekleniyor. O haftalarda bebek gorunmuyorsa kalp atisi yoksa bos gebelik denebiliyor sanirim.ama en basta yuksek gözükebiliyor degilmi sonra artış olmuyor
Anladım teşekkürlerEvet gebelik gibi yuksek çıkıyor. 7. Haftalarda kalp atisi bekleniyor. O haftalarda bebek gorunmuyorsa kalp atisi yoksa bos gebelik denebiliyor sanirim.
Su anda betahcg kaç sizin? Ve kaç haftalik?Anladım teşekkürler
Abla benim adetime 4 gun kala test yaptim ve silik ckkti kan verdim ertesi gunu 150 cikti adet gecikmeden 150 cikmasi iyi birsey mi yoksa normale gore yuksek miEvet gebelik gibi yuksek çıkıyor. 7. Haftalarda kalp atisi bekleniyor. O haftalarda bebek gorunmuyorsa kalp atisi yoksa bos gebelik denebiliyor sanirim.
İkiz gebelik ola bilir geçikmeden 3 gün öncesine göre çok yüksek bir değerAbla benim adetime 4 gun kala test yaptim ve silik ckkti kan verdim ertesi gunu 150 cikti adet gecikmeden 150 cikmasi iyi birsey mi yoksa normale gore yuksek mi
Gercekten mi ablaİkiz gebelik ola bilir geçikmeden 3 gün öncesine göre çok yüksek bir değer
Hemen gözükmez alttan muayne de 1500 lere gelmesi gerek karından gözükmesi için 3000 lere gözün aydınGercekten mi ablaInsallah oyledir abla ya doktora gittim ama daha kese gozukmedi 1500 olmasi gerekiyomus kesenin gozukmesi icin haftaya persembe belli olcak insallah gozukur bebegim ❤
Hemen gözükmez alttan muayne de 1500 lere gelmesi gerek karından gözükmesi için 3000 lere gözün aydın
Cook sagol abla allah razi olsun❤ Bu arada abla seninde cocugun varmi
Insallah hamile kalirsin hayirlisiyla abla allah isteyen anne baba olmak icin ugrasan herkese anne baba olmayi nasib etsinYok canım 3 düşüğüm var uğraşıyorum bende olması için
Amin inşallah canm sağol sen yeni mi evlisinInsallah hamile kalirsin hayirlisiyla abla allah isteyen anne baba olmak icin ugrasan herkese anne baba olmayi nasib etsin❤
Evet abla 6 aylik evliyim 21 yasindayim sen kac yillik evlisinAmin inşallah canm sağol sen yeni mi evlisin
Daha yeni evlisin acele etme çocuk için ben 24 yaşındayım 2 yıllık evliyimEvet abla 6 aylik evliyim 21 yasindayim sen kac yillik evlisin
Abla bende pcos var ondan belki olmaz diye dusunduk allahta nasib etti 2 aydan beri dusunuyoduk bu aya nasib olduDaha yeni evlisin acele etme çocuk için ben 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?