Beta hcg kac olmalidir?

leylidya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2020
177
42
28
29
Beta hcg kac olmalidir? Boş veya dış gebelik oldugu nasıl anlasilir

Beta hcg kac olmalidir? Boş veya dış gebelik oldugu nasıl anlasilir
Bir degere bakip dış gebelik demek cok zor yani. Muayenede keseni gorunmemesi lazim ilerleyen haftalarda da. Gorunebiliyorsa tuplerde gorunuyor. O zaman dis gebelik oluyor.

ama en basta yuksek gözükebiliyor degilmi sonra artış olmuyor
Evet gebelik gibi yuksek çıkıyor. 7. Haftalarda kalp atisi bekleniyor. O haftalarda bebek gorunmuyorsa kalp atisi yoksa bos gebelik denebiliyor sanirim.

Evet gebelik gibi yuksek çıkıyor. 7. Haftalarda kalp atisi bekleniyor. O haftalarda bebek gorunmuyorsa kalp atisi yoksa bos gebelik denebiliyor sanirim.
Abla benim adetime 4 gun kala test yaptim ve silik ckkti kan verdim ertesi gunu 150 cikti adet gecikmeden 150 cikmasi iyi birsey mi yoksa normale gore yuksek mi

İkiz gebelik ola bilir geçikmeden 3 gün öncesine göre çok yüksek bir değer
Gercekten mi abla Insallah oyledir abla ya doktora gittim ama daha kese gozukmedi 1500 olmasi gerekiyomus kesenin gozukmesi icin haftaya persembe belli olcak insallah gozukur bebegim

Gercekten mi abla Insallah oyledir abla ya doktora gittim ama daha kese gozukmedi 1500 olmasi gerekiyomus kesenin gozukmesi icin haftaya persembe belli olcak insallah gozukur bebegim
Hemen gözükmez alttan muayne de 1500 lere gelmesi gerek karından gözükmesi için 3000 lere gözün aydın

Daha yeni evlisin acele etme çocuk için ben 24 yaşındayım 2 yıllık evliyim
Abla bende pcos var ondan belki olmaz diye dusunduk allahta nasib etti 2 aydan beri dusunuyoduk bu aya nasib oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…