Beta hcg kac olmalidir?

Amin canım çok sağol
Abla instagramda ovulasyon hikayesi diye bir sayfa var hem ovulasyon testi hemde bayan be erkek icin macun satiliyo yumurtlma takibini yaprsan filan ordan ovulsyon testi alabilrsn ben ordan hem ovulasyontesti yaninda hediye gebelik testide veriyo abla hemde pcos icin macun aldim kullanmk nasip olmadn hamile.oldgumu ogrendim istersn bi bakabilrsn sayfa abla bu arada ovulasyon takibinide kendisi yapiyo abla cogu kiside yumurtlama takibi ve macunla hamile kalmis macun kan pihtlasma sorununa iyi gelir mi bilmem istersn bak bi belki umut olur.sana

bunlardan bahsediyorsun galiba macunu bu ay denedim ovulasyon her zaman kullanıyorum

Benimle aynı yaştasın bende de pko var korkma herkeste aynı olmuyor pko hormon seviyeleri vs farklı oluyor o etkiliyor hamile kalmayı.. hamilesindir inşallah degerin için ikiz olabilir demişler bi ihtimal olabilir ama erken döllenme de olabilir ondan da adet daha geçmesede deger yüksek olur pko olanlarda erken döllenme, geç döllenme ve çogul gebelik çok görülen birşey bende geç döllenme oldu mesela rabbim gönlüne göre versin inşallah

Kaçıncı günlerde oluyor du yumurtlama canm ilaçla mı gebe kaldın normal yolla mı

Amin insallah cook sagolunsiz kac aylik hamilesiniz

Kaçıncı günlerde oluyor du yumurtlama canm ilaçla mı gebe kaldın normal yolla mı
Ben hiç yumurtlama takibi yapmadım 1 yıl denedikten sonra hamile kalmayınca doktora gittim pko dedi ama hormonlarda çok sıkıntı yokmuş sadece adettlerim düzene girsin diye dogum kontrol hapı kullanmamı söyledi doktor 3 - 6 ay arası kullan demişti 4 ay kullandım bıraktıgım ay hamile kalmışım geç döllenme olmuş 2 hafta geç yumurtlama yaşandığı için adetim 8 gün geçmişti kan verdim beta hcg 55.10 çıktı sonra bebege göre yeni adet tarihi falan belirlediler işte

Biz 8. Ayın içindeyiz kısmetse Kasım sonu yada Aralık ilk haftası gibi dogucak ufaklık
Allah bagislasin insallah sag salim saglikla kucaginiza almayi nasib olur bebeginiziBanada dua edermisiniz haftaya doktora gitcem kese icin

Allah bagislasin insallah sag salim saglikla kucaginiza almayi nasib olur bebeginiziBanada dua edermisiniz haftaya doktora gitcem kese icin
Ederim tabi rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin bu mutluluğu yaşamayı sen stres yapma deger güzel yükselirse keseyi görürsün daha erken kese görmek için bidaha ne zaman kan vericeksin 2 günde bir olan artışa bakmak için kan istemedi mi doktorun beta hcg düzenli artıyor mu bakılması gerekir

Yok demedi ama ben kendim saglik ocagina gidip baktircm Kadin dogum doktoru sadece persembe g keseye bakcaz dedi bende pazartesj saglik ocagina gidip tekrar kan vercm Ama aile hekimimiz demisti doktor gonderirse gel diye

Merhaba iyi gunler ben sali gunu kan tahlili verdim 150 cikti bugunde verdim 931 cikti artis sizce guzelmi saglikli gebelik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…